LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 09 Ιουνίου 2024 13:05

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: "Εγώ δεν ήθελα να πάω στους Coldplay, ούτε εισιτήριο είχα"

Ελιανα

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους όσα βίωσε το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Coldplay.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η δημοσιογράφος, αρχικά δεν ήθελε να πάει καν στη συγκεκριμένη συναυλία, ενώ δεν είχε ούτε εισητήριο. Ωστόσο η αδερφή της ήταν αυτή που την παρακίνησε και τελικά βρέθηκαν μαζί στο ΟΑΚΑ.

"Εγώ δεν ήθελα να πάω στους Coldplay. Ούτε εισιτήριο είχα, ούτε και με ενοιαζε, γιατί έλεγα πως «τους έχω ξεπεράσει» και πως η μουσική τους μου φαίνεται «φλώρικη», «ανάλατη», «παιδική».

Μια σειρά από γεγονότα οδήγησαν στο να με παίρνει η αδέρφη μου σηκωτή και να με πηγαίνει νωρίς - νωρίς μέσα στη λαλάκα στο ΟΑΚΑ, μπροστά - μπροστά στην αρένα, λες και περιμένω την αγαπημένη μου μπάντα ξέρω γω.

Και μετά ξεκίνησε. Και μου ήρθαν πίσω όλα. Η πρώτη φορά που άκουσα 18 χρονών το Yellow και σκεφτόμουν ότι, αν είναι έτσι ο έρωτας, θέλω κάποτε να κιτρινίσω ολόκληρη. Η πρώτη φορά που άκουσα το Clocks και με εκνεύριζε γιατί μου φαινόταν αντιγραφή U2, αλλά κυρίως επειδή ψυλλιαζόμουν ότι ο στίχος «Am I part of the cure or am I part of the disease?» μάλλον κάτι σημαντικό λέει, αλλά τότε δεν ήμουν σίγουρη τι ακριβως (έκτοτε, τα 20 χρόνια που μεσολάβησαν, έχω σκεφτεί πολλές φορές πως είναι η ΠΙΟ καίρια ερώτηση που οφείλεις να κάνεις στο εαυτό σου για να καταλάβεις που στέκεσαι στην κοινωνία /στη δουλειά σου / στις προσωπικές σου σχέσεις όταν αυτές δυσκολεύουν ή και αποτυγχάνουν).

Η πρώτη φορά που άκουσα το Viva La Vida τέρμα δυνατά οδηγώντας ανέμελη σε κάποιο κατσικόδρομο στις Κυκλάδες. Η τελευταία φορά που άκουσα το Paradise, πέρσι τον Σεπτέμβριο, όταν μετά από μια άλλη σειρά γεγονότων χρειαζόμουν επειγόντως κάτι να με σηκώσει και να με ενεργοποιήσει και το βρήκα στον στίχο “and so lying underneath those stormy skies, she’d say, «oh I know the sun must set to rise».

Παιδικά όλα αυτά; Σύμφωνοι, παιδικά. Αλλά χθες ήμασταν 60.000 παιδιά εκεί μέσα που χορεύαμε, τραγουδούσαμε, κλαίγαμε, αγκαλιαζόμασταν και γιορτάζαμε τις μικρές και μεγάλες χαρές και ματαιώσεις που μας έχει δώσει ετούτη η ζωή. Και συμφωνήσαμε, χωρίς να το πούμε, να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να γινόμαστε μετά από κάθε πτώση σοφότεροι αλλά όχι σκληρότεροι.
Υ.Γ.: @harakessaris σου χρωστάω αιώνια.
Υ.Γ.: για όσους πάτε σήμερα: όταν σας πει ο Chris Martin να αφήσετε μόνο για λίγο τα κινητά σας, μην είστε ηλίθιοι, κάντε το" έγραψε στην ανάρτησή της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαBlack out στο FIR Αθηνών: Παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ ζητά ο Χρίστος ΔήμαςΣήμερα 13:20 | Ειδήσεις

Ο υπουργός είχε προαναγγείλει ότι θα αναζητηθούν οι ευθύνες και συγκεκριμένα αυτές που αναλογούν στην ΥΠΑ. 

Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)Σήμερα 09:28 | Ειδήσεις

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Σωκράτης Αλειφτήρας. Όσα είπε μετά την χθεσινή συνάντηση αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)Σήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Τι είπαν μιλώντας στο "Πρωινό" τόσο άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης όσο και ο ταξιτζής που τη μετέφερε στην Αθήνα.

Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτώνΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη αντιπροσωπείας κινητοποιούμενων αγροτών από όλη την Ελλάδα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με την ευρεία συμμετοχή των συναρμόδιων με το αγροτικό ζήτημα υπουργών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Black out στο FIR Αθηνών: Παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ ζητά ο Χρίστος Δήμας13:38Πιερρακάκης για 10ετές ομόλογο: "Απάντηση" σε όσους αμφισβητούν την αξία της επενδυτικής βαθμίδας13:24Συνάντηση Κικίλια - Γεραπετρίτη μετά τις επιθέσεις με drones σε ελληνικής διαχείρισης δεξαμενόπλοια 13:10Τέλος το ΣΔΟΕ, έρχεται η "ΔΕΟΣ" – Πώς θα λειτουργεί12:55Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Αραχωβίτης: Στον μοιρασμό του εθνικού αποθέματος υπάρχει μετά το 2019 μία εκτόξευση12:40Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Το πόρισμα καταδεικνύει διοικητικό αλαλούμ και σοβαρότατες διοικητικές ευθύνες12:26Τουρκία: Φρίκη δίχως τέλος στη Σμύρνη - Στραγγάλισε τη Μιχριμπάν και την έθαψε στο δάσος12:12Ασπρόπυργος: Ειδική αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και ξήλωμα παράνομων καλωδίων11:58Γερμανία: Η ηγεσία του Ιράν έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση 11:44Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Τουρκίας διωκόμενος με ερυθρά αγγελία της INTERPOL11:30ΠΕΟ Λιβαδειάς - Θήβας: Σύγκρουση νταλίκας με αγροτικό όχημα - Νεκρός ένας 41χρονος (εικόνες)11:16Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)11:02Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 22χρονου για επικίνδυνη οδήγηση - Έτρεχε με 167 χλμ/ώρα10:48Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ναν στο Μόναχο10:34Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)10:20Ιπποκράτειο: Συνελήφθη 57χρονος για επίθεση σε γιατρό στα επείγοντα10:06Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου09:52Λασίθι: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Τραυματίας ένας συνομήλικός του09:38Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Γιώργος Βασιλείου09:23Μπλόκα αγροτών - Σέρρες: Άνοιξε για τα φορτηγά ο Προμαχώνας09:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο