LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 07 Ιουνίου 2024 13:05

Η Ελεονώρα Μελέτη για το πρόωρο τέλος του "Mega Καλημέρα": "Δεν λέω ψέματα"

Μελετη

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του "Πρωινού" την Παρασκευή (07/06) και μίλησε για όλα στον Γιώργο Λιάγκα. Η παρουσιάστρια, που είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, το πρόωρο τέλος του "Mega καλημέρα", αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

"Δεν έχω αφήσει την τηλεόραση, η τηλεόραση είναι η δουλειά μου. Έχω ακόμα συμβόλαιο με το Mega, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Παγώσαμε τις συζητήσεις την ημέρα που μοιράστηκα με το κανάλι την πρόταση από το κόμμα. Πριν είχαμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Ενημερώθηκα για την ολοκλήρωση της εκπομπής από τον κύριο Κώστα Σούσουλα την ώρα που ενημερώθηκαν και οι άλλοι. Και μάλιστα μπορεί να αποδειχθεί και από την αντίδρασή μου, η οποία ήταν εξαιρετικά συγκρατημένη. Προσπάθησα να την ελέγξω, τα κατάφερα.

Όπως επίσης, ενημερώθηκα μετά από τη Φλορίντα ότι θα τελειώσει η εκπομπή δύο μέρες νωρίτερα απ’ ότι μάς είχε ανακοινωθεί. Δεν λέω ψέματα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω ψέματα, χρησιμοποιώντας και ονόματα από αγαπημένα στελέχη του σταθμού. Δεν ήξερα τίποτα νωρίτερα...

Εγώ δέχομαι και το πιστεύω ότι έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο και τα νούμερα, δεν ήταν τα αναμενόμενα. Είναι δυνατόν; Λες να υπήρχε μια εκπομπή που κάνει τηλεθέαση και να θέλει ο σταθμός να την εξαφανίσει τελείως; Αν έκανε τηλεθέαση η εκπομπή, θα βρισκόταν μια άλλη φόρμουλα, όπως πέρυσι. Εγώ ξέρω τους λόγους που η εκπομπή δεν έκανε τηλεθέαση και τους έχω επικοινωνήσει στο σταθμό, αλλά θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν είναι για να τα μοιράζεσαι δημόσια και δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ" τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΑνασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία “Cassandra”: “Κόπηκε” δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες)11:24ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο