LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 06 Ιουνίου 2024 12:00

Γιώργος Λιάγκας για Super Κική: "Έχει περάσει η μπογιά σου & έχεις μίσος και μένος; Βρίζεις αυτούς που κάνουν τηλεόραση"

Λιάγκας

Το ξέσπασμα που έκανε η Super Κική κατά του Μαυρίκιου Μαυρικίου και των πρωινών εκπομπών , σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 την Πέμπτη 6/6. Ο παρουσιαστής, ανέβασε τους τόνους και τα όσα είπε, σίγουρα θα συζητηθούν.

"Είναι παλιό το κόλπο του να μοιράζεις λεφτά στον κόσμο για να γίνει συμπαθής. Άρα λοιπόν κατέφυγε σε αυτό το πανάρχαιο κόλπο και έτσι ανήγγειλε ότι τα λεφτά που θα πάρει θα τα δώσει.

Σε ό,τι αφορά τις εκπομπές, αφουγκράζονται την κοινή γνώμη και αυτό βγάζουν. Οι εκπομπές είναι άνθρωποι από την κοινωνία. Θα σας πω όμως κάτι για να το τελειώνουμε: η εκπομπή αυτή εδώ είναι η εκπομπή που απεκάλυψε την σχέση του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την σύζυγό του, Ιλάειρα.

Εμείς εδώ το βγάλαμε πρώτοι και σε εμάς έδωσε την πρώτη συνέντευξη εκείνος, ότι έχει σχέση και ότι παντρεύονται και κάποιες μέρες επειδή πούλαγε το θέμα, θέλω να είμαι ειλικρινής, ασχολιόμασταν.

Όταν μετά άρχισε όμως ο Μαυρίκιος να λέει ότι πηγαίνει σε σπα και να το κάνει σε απευθείας σύνδεση. Ή όταν άρχισε να βάζει αγγούρια στα μάτια για να φύγουν πριν τον γάμο οι πανάδες τότε το εγκατέλειψα το θέμα γιατί θεώρησα ότι έχουν χάσει το μετρό.

Θέλω να είμαι ειλικρινής... και τότε μάζεψα τους συνεργάτες μου και τους είπα ότι δεν είναι για εμάς το θέμα και ότι πάμε παρακάτω.
Του είπε όμως πάλι σήμερα η Super Κική ότι είσαι πιο μητέρα και από τις μητέρες… Τον φωτογράφισε δηλαδή σαν γυναίκα και μετά λέει ότι κάνει εμετό μαζί μας και ότι θα μας πάρει λεφτά και ότι εμείς είμαστε για κάποια ενώ εκείνη είναι για άλλα τότε τι να πω.

Ασχολούνται άλλες εκπομπές με αυτά που θέλουν να τα βάλουν μαζί μου και την βάζουν να με βρίζει γιατί περί αυτού πρόκειται. Ας το κάνουν, δικαιώμά τους! Όποιος όμως κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι. Εσείς που το κάνετε ακούστε τα και εσείς τώρα που σας βρίζει όλους, μαζί και με εμένα.

Γιατί άνθρωποι σαν αυτήν, δεν έχουν μέτρο. Θα τα κάνουν όλα και θα τα φτάσουν στα άκρα και γι’ αυτό δε με αφορά η προβολή αυτών των προσωπικοτήτων. Έκανε κρα η Super Κική για να κάνει τηλεόραση, άρα λοιπόν δεν καταλαβαίνω γιατί την φτύνει. Όταν της προτάθηκε πήγε και δούλεψε σε αυτή.

Έχει περάσει η μπογιά σου και έχεις μίσος και μένος; Βγαίνεις και βρίζεις αυτούς που κάνουν τηλεόραση και προφανώς καλύτερη από αυτήν που κάνεις εσύ, γιατί γι’ αυτό είσαι σπίτι σου"!

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΑνασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Κόπηκε δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες) 10:42Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο