LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 05 Ιουνίου 2024 13:28

Η Τόνια Σωτηροπούλου για τις "Ψυχοκόρες": "Είναι όλο βασισμένο σε αληθινά γεγονότα"

Σωτηροπουλου

Την Τόνια Σωτηροπούλου υποδέχτηκε στο πλατό του "Πρωινού" την Τετάρτη 5 Ιουνίου ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στις "Ψυχοκόρες" και εξήγησε τον λόγο που ήθελε πολύ να πάρει μέρος στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

"Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά και τιμή που είμαι στις Ψυχοκόρες. Είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι, από τα γυρίσματα, μετά που βγήκε στον ΑΝΤ1+ και είχε την αποδοχή του κόσμου. Ήθελα πολύ να είμαι στη σειρά. Έτυχε και γράφτηκε ο ρόλος της Άννας και μπήκα στη σειρά μετά. Αυτό που με ιντρίγκαρε πάρα πολύ, εκτός από τους συντελεστές, είναι η ιστορία, η σύνδεση με τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία μας ακόμη και σήμερα, αν και αναφέρεται σε άλλη εποχή. Χαίρομαι πολύ που έχει όντως πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που με σταματάει στον κόσμο και μου λέει τις ιστορίες του. Είναι όλο βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, απλά έχει γίνει μια συρραφή. Είναι φριχτές οι ιστορίες και οι δουλοποίηση που υπήρχε. Υπήρχαν φτωχές οικογένειες που στέλναν το παιδί τους σε ένα πιο ευκατάσταστο σπίτι για καλύτερο μέλλον και κατέληγαν κλειδωμένες σε δωμάτια" ανέφερε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Ψυχοκόρες - Ο ρόλος της Τόνιας Σωτηροπούλου ως Άννα

Η Άννα (Τόνια Σωτηροπούλου) είναι μία καλοσυνάτη και λιγομίλητη νοσοκόμα. Κάτω, όμως, από το ευγενικό της χαμόγελο και την επαγγελματική της στολή, κρύβει ένα μεγάλο μυστήριο. Μπαίνει στη ζωή της οικογένειας Κοτρώτση ξαφνικά, μετά την επίθεση που δέχεται ο Σώτος. Η συνάντησή της με τον Κοσμά και την Νέλλα γίνεται τυχαία στο νοσοκομείο, και πολύ σύντομα θα της ξυπνήσει σκοτεινές μνήμες. Η Άννα δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τα τραύματα του παρελθόντος – ενός παρελθόντος που σβήστηκε στις στάχτες του πολέμου. Τώρα, είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση και να κάνει τα πάντα για να δικαιώσει όσους έφυγαν άδικα από κοντά της. Μπορεί να μην καταφέρει, στο τέλος, όσα θέλει αλλά το σίγουρο είναι ότι οι αποκαλύψεις της θα αλλάξουν τις ισορροπίες.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΑνασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία “Cassandra”: “Κόπηκε” δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες)11:24ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο