LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 03 Ιουνίου 2024 14:16

Μίνα Αρναούτη: "Ιερόδουλη να ήμουν, δεν δικαιούμαι εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι, με νόμιμο τρόπο να αποζημιωθώ;"

Αρναουτη

Η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Πρωινό Σου Σου" και μίλησε για τη ζωή της μετά το τροχαίο δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη, από το οποίο έχουν περάσει 8 χρόνια. Η ίδια αναφέρθηκε στην υγεία της σήμερα, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, αλλά και για την αποζημίωση που διεκδικεί από την ασφαλιστική εταιρεία.

"Έχω κάνει αγωγή για να διεκδικήσω την αποζημίωση, αφού υποτίθεται ότι αποκαταστάθηκε η υγεία μου. Φυσικά η υγεία μου δεν μπορεί να αποκατασταθεί και να γίνει η ζωή μου όπως πριν. Ακόμη έχω πόνους. Μετά από 17 χειρουργεία πολλά βράδια παίρνω παυσίπονα για να κοιμηθώ. Ο κόσμος στέκεται στις φωτογραφίες. Έχω 43% αναπηρία, απλά δεν φαίνεται. Δεν είμαι ο άνθρωπος που ήμουν, έχω προβλήματα. Έχω αγωνία για την αποζημίωση. Δεν θέλω τα χρήματα για να κάνω διακοπές, έχω κάνει έξοδα. Το δικαστήριο μου επιδίκασε λιγότερα από 90.000 ευρώ, δεν φτάνουν για τα 17 χειρουργεία που έχω κάνει. Το ποσό που διεκδικώ τώρα από την ασφαλιστική είναι το μέγιστο. Με την άλλη κοπέλα που ήμασταν στο δυστύχημα μιλάμε. Και εκείνη διεκδικεί χρήματα.

Εκείνη έκατσε 5 μέρες στο νοσοκομείο, εμένα καταστράφηκε η ζωή μου. Ο Παντελής είχε μια πολύ καλή ασφάλεια. Μπορούσα να το πουλήσω και να με λυπηθούν. Δεν το έκανα. Δεν πούλησα στα media το πρόβλημα που μου προκάλεσε το ατύχημα. Δεν ήθελα να δείξω οτι τελείωσα. Δέχομαι μέχρι και σήμερα απειλές για τη ζωή μου.

8 χρόνια μετά δεν έχω καταφέρει να σβήσω από το μυαλό μου την ημέρα του δυστυχήματος. Το βρίσκω συνέχεια μπροστά μου, δεν μπορώ να το ξεχάσω. Έχω μετατραυματικό στρες και φοβάμαι να ταξιδέψω. Σταμάτησα να μπαίνω σε αεροπλάνα.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την οικογένεια του Παντελή, δεν ήρθαν ποτέ να με συναντήσουν, να ακούσουν την άποψή μου για το πως έγινε το τροχαίο. Αντίθετα μου έστειλαν αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Το δικαστήριο έκρινε ως εξύβριση κάποιες αναρτήσεις που έκανα. Εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από αυτή την ιστορία, ενώ η οικογένεια Παντελίδη έχει πάρει από μένα 11.500 ευρώ, δικαίως τα πήρε, γιατί έτσι έβγαλε το δικαστήριο. Έχω κάνει και εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμιση, για δικές τους αναρτήσεις, κάτι κρεμάλες που έβαζε τότε η μητέρα του Παντελή.

Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έμπαινα ξανά στο αυτοκίνητο του Παντελή, δεν φαινόταν μεθυσμένος. Δεν το πιστεύει κανείς. Θα έμπαινε σε ένα αμάξι κάποιου που θα σερνόταν;

Αν δεν μείνω ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, θα πάω στον Άρειο Πάγο και δεν θα δεχτώ με τίποτα για τον Γολγοθά που πέρασα να μην αποζημιωθώ. Πέρασα πολύ άσχημα, γιατί έφαγα και τρομερό bullying μετά το δυστύχημα και μέχρι σήμερα. Για ποιον λόγο; Με βγάλανε... Ιερόδουλη να ήμουν, δεν δικαιούμαι εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι, με νόμιμο τρόπο να αποζημιωθώ; Επειδή φαίνομαι να κάνω πολυτελείς διακοπές; Που δεν κάνω! Η μητέρα μου είναι ο βράχος μου" εξομολογήθηκε η Μίνα Αρναούτη.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο