LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2024 10:20

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ατύχημα με το ρούχο της στην έναρξη της εκπομπή της! "Λέω βγήκε κάτι άλλο…"

χρηστίδου

Ένα μικρό ατύχημα με το ρούχο της είχε στην έναρξη της εκπομπής της στο Mega η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί της Κυριακής 2/6.

Συγκεκριμένα, της είπαν από το ακουστικό ότι έχουν βγει προς τα έξω τα κορδόνια της μπλούζας της με την παρουσιάστρια να το αντιμετωπίζει με χιούμορ!

«Καλημέρα! Καλώς ήρθατε στην παρέα μας, ελπίζω να έχετε μια όμορφη μέρα. Μια ωραία Κυριακή να είναι έτσι χαλαρή και καλοκαιρινή. Τι θέλεις να κάνω; Βγαίνει από δω, τι βγαίνει; Το κορδόνι; Και μου κάνεις νόημα στην έναρξη; Λέω κάτι σημαντικό θα έχει βγει, κάτι άλλο. Απέναντι…Όχι όλα, καλά. Είμαστε ασφαλείς», είπε χαμογελώντας η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τότε, ο συνεργάτης της Παύλος Σταματόπουλος της απάντησε: «Ωραία εισαγωγή έκανες με τα κορδόνια! Ο Κωνσταντίνος ευδιάθετος για άλλη μια φορά».

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο με την Σίσσυ Χρηστίδου:

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλονΣήμερα 09:20 | Ειδήσεις

Ο πρώτος από τους έξι υποψηφίους που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, για την εκλογή νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ήταν ο Χάρης Δούκας.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Χθες 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09Κίνα: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα... ένα από κάθε μήτρα!23:59Βόλος: Βγήκε από τη φυλακή και μετά από 3 μέρες “μπούκαρε” σε σπίτι23:48Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας23:37Πρέβεζα: Χασισοκαλλιέργεια εντοπίστηκε σε δάσος (εικόνες)23:25Νετανιάχου: Ντροπή η δήλωση του Μακρόν για εμπάργκο23:11Μεταναστευτικό – Γαύδος: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν22:58Τουρκία: Το ΥΠΑΜ εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους22:44Basket League: “Διπλό” του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι22:31Super League: Ο Άρης με Μορόν…έπιασε κορυφή22:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο