LATEST NEWS
 
F Latest /FLifeΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2024 09:53

Μαρίνα Σπανού: Τον πατέρα της τον ξέρετε! Έχετε δει όμως την καθηγήτρια μουσικής μητέρα της;

σπανού

Η Μαρίνα Σπανού το τελευταίο διάστημα διαπρέπει μέσα από τα τραγούδια της τα οποία γίνονται viral το ένα μετά το άλλο.

Οι αναρτήσεις της στο Tik tok συγκεντρώνουν χιλιάδες προβολές και οι χρήστες χρησιμοποιούν τα κομμάτια της στα βίντεό τους.

Η Μαρίνα Σπανού ασχολείται από πολύ νεαρή ηλικία με τη μουσική, είναι φοιτήτρια στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κόρη του ηθοποιού, Χρήστου Σπανού.

Ο γνωστός ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άκρως οικογενειακόν» (όπου υποδύθηκε τον γιο του Γιάννη Μπέζου, Ερμή) έχει αποκτήσει την κόρη του με την Μελίνα Παιονίδου η οποία είναι καθηγήτρια μουσικής.

Oι δύο καλλιτέχνες μετρούν 22 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2002, σε ένα μικρό εκκλησάκι στα Βάτσα Κεφαλονιάς, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά.

«Αν με ρωτούσες όταν ήμουν 20 χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: Αποκλείεται!. Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου», είχε δηλώσει ο Χρήστος Σπανός σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!

Λίγα λόγια για την Μελίνα Παιονίδου

  • Γεννήθηκε στην Κύπρο.
  • Σπούδασε στο ΚΟΝΣΕΡΒΑΤΟΡΙΟ TCHAIKOVSKY της Μόσχας στον κλάδο «Διεύθυνσης Χορωδίας».
  • Το Σεπτέμβριο του 1993 μετά από πρόσκληση του Μίκη Θεοδωράκη εργάστηκε ως μαέστρος στη χορωδία της ΕΡΤ.
  • Από το 1996 μέχρι και σήμερα είναι καθηγήτρια μουσικής στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

H Μελίνα Παιονίδου είναι η μεγαλύτερη φαν της Μαρίνας και του Χρήστο Σπανού! Την έχετε δει;

μαρίνα σπανού

μαρίνα σπανού

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο