LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 31 Μαΐου 2024 20:11

Βίκυ Κάβουρα: Αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της στο μαιευτήριο - Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα διανύει την πιο ξεχωριστή φάση της ζωή της, καθώς έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της και ποδοσφαιριστή, Γιώργο Τζαβέλλα.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον Γιώργο Τζαβέλλα και στέλνοντας τις ευχές για τη νεογέννητη κόρη του.

Δείτε επίσης! Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Τζαβέλλας: Η αποκάλυψη για το όνομα που θα πάρει η κόρη τους

Οι φωτογραφίες της Βίκυς Κάβουρα με την κόρη της

Σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες με την νεογέννητη κόρη της.

Πριν από λίγη ώρα, η Βίκυ Κάβουρα ανήρτησε δύο στιγμιότυπα, στα οποία είναι αγκαλιά με την μικρή της πριγκίπισσα μέσα στο μαιευτήριο.  

«Καλώς ήρθες ζωή μου», έγραψε η Βίκυ Κάβουρα στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”Σήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Όλες οι προσελεύσεις των υποψηφίων και των υψηλών στελεχών κατά την ΄σκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Η διαδικασία, τα ποσοστά προσέλευσης και τα... ευτράπελα.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η συμμετοχή μέχρι τις 17:00 - Πόσες χιλιάδες είναι τα νέα μέλη και οι φίλοιΣήμερα 17:08 | Ειδήσεις

Πόσοι αναμένεται να ψηφίσουν ως το τέλος. Γιατί η προσέλευση καινούριων ψηφοφόρων καθιστά το αποτέλεσμα πιο δεκτικό σε ανατροπές και διαψεύσεις προγνωστικών.

Κακοκαιρία “Cassandra” - Αιτωλοακαρνανία: Ζημιές και λάσπη στο Ρίβιο (εικόνες)Σήμερα 14:47 | Ειδήσεις

Πολλά τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία “Cassandra”. Ανάμεσα στις περιοχές που χτύπησε είναι και το Ρίβιο του Δήμου Ξηρομέρου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ιταλία: Πέθανε ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο ασθενή με το σύνδρομο της προγηρίαςΣήμερα 12:47 | Ειδήσεις

Ποια ήταν η αρχική εκτίμηση των γιατρών για το υπόλοιπο ζωής που απομένει στον Σάμι Μπάσο ο οποίος τελικά τους διέψευσε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η συμμετοχή μέχρι τις 17:00 - Πόσες χιλιάδες είναι τα νέα μέλη και οι φίλοι17:16Ναρκωτικά: Είχαν τα χρήματα από τα...κέρδη τους σε χρηματοκιβώτιο (βίντεο)17:03Κασσελάκης: Δεν είχα και δεν έχω κανέναν άλλο εκτός από εσάς (εικόνες)16:50Ισραήλ: Αιματηρή επίθεση από ένοπλο (βίντεο)16:36ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ανήλικος εμφανίστηκε στην προεκλογική συγκέντρωση με “πλήρη εξάρτηση”16:23ΣΥΡΙΖΑ - Φάμελλος: Πρέπει να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας γιατί έχει απαξιωθεί16:09ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Παράταση ψηφοφορίας ζητά ο Δούκας15:55Λάδι άγνωστης προέλευσης πωλούσε άνδρας σε Κιλκίς και Σέρρες15:41Λίβανος: Νεκρός διοικητής της Χεζμπολάχ15:28Αίγινα: Οδηγός παρέσυρε πεζή και… έπεσαν και οι δυο στην θάλασσα15:14Κακοκαιρία “Cassandra” - Αιτωλοακαρνανία: Ζημιές και λάσπη στο Ρίβιο (εικόνες) 15:01Λευκάδα: 17χρονος επιτέθηκε με λοστό στον πατέρα της κοπέλας του14:47Βοιωτία: Η ΕΛΑΣ απελευθέρωσε 11 μετανάστες θύματα εργασιακής εκμετάλλευσης (εικόνες)14:34Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass14:20Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αυτά είναι τα ποσοστά συμμετοχής (βίντεο)14:07Θέρμανση: Χαμηλότερη τιμή για πετρέλαιο και φυσικό αέριο13:53Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”13:40Ζελένσκι: Θα παρουσιάσουμε στους συμμάχους το νικηφόρο σχέδιο μας13:26Ιταλία: Πέθανε ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο ασθενή με το σύνδρομο της προγηρίας13:12Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος (εικόνες)12:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο