LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 29 Μαΐου 2024 08:29

Μιχάλης Κουινέλης: Ο λόγος που δεν παντρεύονται με την Ήβη Αδάμου και η εξομολόγηση για την κόρη τους - "Έχω αποδεχθεί ότι…."

Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης

Καλεσμένος στο Action 24 και στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" βρέθηκε ο Μιχάλης Κουινέλης και μίλησε για όλους και για όλα στην Αθηναΐς Νέγκα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον λόγο που δεν παντρεύονται με την Ήβη Αδάμου, αλλά προέβη και σε μια εξομολόγηση για την κόρη τους.

Όσα είπε ο Μιχάλης Κουινέλης

«Οι στίχοι ξεκίνησαν από τις καψούρες μου. Έχω υπάρξει αισθηματίας, καντάδες με κιθάρα και να τραγουδάω Κώστα Χατζή. Έχω κάνει πολλά για τα κορίτσια. Τα λατρεύω τα κορίτσια! Νιώθω ότι μπορείς να γνωρίσεις όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου μέσα από την καψούρα. Μπορεί να σε ξεφτιλίσει, να σε αναδείξει, να σε κάνει μάγκα, να σε ρίξει στα πατώματα. Η καψούρα έχει όλα αυτά που μπορεί να δείξει πτυχές του εαυτού σου.

Νιώθω ότι έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί. Απλά μετά νιώθω ότι μπορεί να μην με αγαπούσαν τόσο. Η πολλή αγάπη νιώθω ότι γίνεται να μην πω μίσος, αλλά γίνεται κάτι. Νιώθω ότι ήμουν κάπου με αγαπούσαν και όταν δεν ήμουν, δεν με αγαπούσαν. Στη ζωή μου δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις. Να είχα 3-4 σχέσεις όλες κι όλες; Δεν έμπαινα στη διαδικασία να μπω σε σχέση γιατί δεν εμπιστευόμουν τους ανθρώπους εύκολα. Δεν ήθελα ούτε να παίρνω ούτε να δίνω λογαριασμό. Ένιωθα ότι δεν μπορούσε να με ακολουθήσει κάποιος. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις απόφαση ότι δεν πρέπει να είσαι στην πρώτη γραμμή στη βιομηχανία της μουσικής. Τώρα δεν το κάνω με την ίδια μανία γιατί θέλω να είμαι καλός σύζυγος, καλός πατέρας, καλός γιος», είπε αρχικά ο Μιχάλης Κουινέλης.

«Δεν μπορώ να πω τι μπαμπάς είμαι, αλλά νομίζω είμαι πολύ καλός πατέρας. Γουστάρω, νιώθω ότι με έναν μαγικό τρόπο τη στιγμή που ήρθε η κόρη μου στη ζωή μου ήταν η στιγμή που έπρεπε να έρθει και ήταν η στιγμή που ήμουν εγώ έτοιμος και να πω “κοριτσάρα μου για την πάρτη σου όλα”. Το έχω αποδεχθεί ότι θα με κάνει ό,τι θέλει. Είναι χειριστική απέναντί μου, δεν μπορώ να της χαλάσω χατίρι.

Όλα είναι πειράματα ή θα σου βγει ή δεν θα σου βγει. Δεν ήξερα πως θα το αντιμετώπιζε. Η Ήβη ήταν πολύ μικρή όταν έγινε αυτό. Όσο ήταν έγκυος έλεγα “τι θα γίνει μετά; Πόσες απορίες;”. Και όταν έγινε ήταν σαν να ήταν πάντα για αυτό, ήταν στρατιώτης. Οι άντρες στην αρχή είμαστε απορριμματοφόρα. Το έκανε και καθώς προχωράει η φάση έρχεται και σε αντιπαράθεση με την κόρη της και εγώ κοιτάω έτσι. Δεν θα μπορούσα να πω “όχι”. Νιώθω ότι αν ήταν αγόρι θα ήταν το αντίθετο. Οι μαμάδες στους γιους δεν χαλάνε χατίρι», πρόσθεσε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Για τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί με την Ήβη Αδάμου, είπε: «Δεν παντρευόμαστε για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, για αυτό δεν την παντρεύομαι. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Αφήνοντάς του ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο. Επειδή κυλούσαν τα πράγματα, νιώθουμε φουλ οικογένεια. Με μπαμπάδες άλλους στο πάρκο, με ρυζογκοφρέτες στις κούνιες. Τον βηματισμό μου τον βρήκα εδώ και δύο χρόνια. Εγώ αγχώθηκα πολύ με το παιδί. Δεν ήξερα αν θα καταφέρω με τις υποχρεώσεις μου»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔράμα: Νεκρός 14χρονος σε τροχαίο – Οδηγούσε αγροτικό με συνεπιβάτες άλλους ανήλικους φίλους τουΧθες 22:46 | Ειδήσεις

Θρήνος για τον χαμό του ανήλικου αγοριού. Πώς συνέβη το τροχαίο

Νετανιάχου: Το Ισραήλ είναι έτοιμο να υποδεχθεί αμέσως τους ομήρουςΧθες 15:36 | Ειδήσεις

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Βανς, δήλωσε ότι οι όμηροι θα μπορούσαν να απελευθερωθούν ανά πάσα στιγμή.

Βλάβη στον Οδοντωτό: Βίντεο ντοκουμέντο από τους εγκλωβισμένους επιβάτες σε απόκρημνο σημείοΧθες 20:48 | Ειδήσεις

Στο σημείο έσπευσε άλλος συρμός προκειμένου να παραλάβει τους επιβάτες, για να τους μεταφέρει με λεωφορείο στον τελικό τους προορισμό.

Εθνική Ελλάδος: Ήττα και αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026Χθες 23:48 | Ειδήσεις

Η Εθνική Ελλάδος θα απουσιάζει από άλλο ένα Μουντιαλ με τελευταία παρουσία να παραμένει το 2014.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εθνική Ελλάδος: Ήττα και αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 202623:59Δράμα: Νεκρός 14χρονος σε τροχαίο – Οδηγούσε αγροτικό με συνεπιβάτες άλλους ανήλικους φίλους του23:50Λήμνος: Ανήλικος επιτέθηκε με σουγιά σε συμμαθητή του23:40Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στο παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης23:26Κρήτη: Εγκλωβίστηκε οδηγός μετά από τροχαίο23:11Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο με τρείς τραυματίες (εικόνες)22:57Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα22:43Λευκάδα: Σεισμός 4,2 ρίχτερ22:29Κικίλιας: Εθνικός στόχος να γίνει η Ελλάδα ενεργειακός - ναυτιλιακός κόμβος στην περιοχή22:15Εγνατία οδός: ΙΧ οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα22:00Βλάβη στον Οδοντωτό: Βίντεο ντοκουμέντο από τους εγκλωβισμένους επιβάτες σε απόκρημνο σημείο 21:46Καβάλα: Νεκρός 51χρονος κυνηγός από εκπυρσοκρότηση του όπλου του21:32Η Χαμάς δεν θα κυβερνήσει τη Γάζα μετά τον πόλεμο21:18Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νίκη των Ερυθρόλευκων σε ένα εντυπωσιακό ντέρμπι αιωνίων21:04ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ζίβκοβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ20:50Απεργία την Τρίτη 14 Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν το μετρό, τα λεωφορεία και τα πλοία20:36Κρήτη: Σεισμός 3,9 ρίχτερ20:22Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε δύο ανήλικους 20:08Ηλίας Κωστής: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης19:54Βόλος: Υπό την επήρεια οινοπνεύματος ήταν ο ανήλικος που προκάλεσε το τροχαίο με το φορτηγάκι 19:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο