LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 29 Μαΐου 2024 08:05

Αθηνά Οικονομάκου: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο - Η σχέση τους σήμερα

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος

Στο περιοδικό "ΟΚ!" και τον Νίκο Γεωργιάδη μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, με αφορμή τη φωτογράφιση που έκανε με τη Μαίρη Συνατσάκη για τη νέα καλοκαιρινή τους συλλογή με ρούχα.

Μεταξύ άλλων, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος το απόγευμα της Παρασκευής 26/04 ανακοίνωσαν πως τραβούν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και έχοντας αποκτήσει 2 παιδιά.

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή. Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας. Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου», ανέφερε η ανακοίνωσή τους.

Όσα είπε η Αθηνά Οικονομάκου για τον χωρισμό της

Παίρνεις εύκολα ριζικές αποφάσεις; Όπως να βγάζεις ανθρώπους από τη ζωή σου…

Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά όταν έρχομαι αντιμέτωπη με μια απόφαση συνήθως δε θέλω να ξέρω, δεν θέλω να βλέπω, κάνω ότι δεν καταλαβαίνω, κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Όταν έρχεται η στιγμή της συνειδητοποίησης, ναι, παίρνω εύκολα αποφάσεις.  

Η ανακοίνωση που βγάλατε από κοινού με τον σύζυγό σου για το χωρισμό σας έγινε για αυτό τον λόγο;

Να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει; Ναι, αν και ξέρω ότι είναι κάτι που δεν γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο, το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας.

Είχες αισθανθεί πίεση τότε;

Όχι. Καμία. (Χαμογελάει.)

Και τώρα πώς είσαι;

Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά.

Ως μαμά που μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά…

Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια και αυτό δεν θα αλλάξει.

Προσωπικά, ελπίζω να βλέπουμε και αυτό το καλοκαίρι ωραίες εικόνες σου από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, όπως μας είχες συνηθίσει!

Δεν έχω κανονίσει ακόμα διακοπές, αλλά κανένας προορισμός δεν είναι απαγορευμένος γιατί, όπως σου είπα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση, δεν έχουμε τέτοια θέματα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔράμα: Νεκρός 14χρονος σε τροχαίο – Οδηγούσε αγροτικό με συνεπιβάτες άλλους ανήλικους φίλους τουΧθες 22:46 | Ειδήσεις

Θρήνος για τον χαμό του ανήλικου αγοριού. Πώς συνέβη το τροχαίο

Νετανιάχου: Το Ισραήλ είναι έτοιμο να υποδεχθεί αμέσως τους ομήρουςΧθες 15:36 | Ειδήσεις

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Βανς, δήλωσε ότι οι όμηροι θα μπορούσαν να απελευθερωθούν ανά πάσα στιγμή.

Βλάβη στον Οδοντωτό: Βίντεο ντοκουμέντο από τους εγκλωβισμένους επιβάτες σε απόκρημνο σημείοΧθες 20:48 | Ειδήσεις

Στο σημείο έσπευσε άλλος συρμός προκειμένου να παραλάβει τους επιβάτες, για να τους μεταφέρει με λεωφορείο στον τελικό τους προορισμό.

Εθνική Ελλάδος: Ήττα και αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026Χθες 23:48 | Ειδήσεις

Η Εθνική Ελλάδος θα απουσιάζει από άλλο ένα Μουντιαλ με τελευταία παρουσία να παραμένει το 2014.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εθνική Ελλάδος: Ήττα και αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 202623:59Δράμα: Νεκρός 14χρονος σε τροχαίο – Οδηγούσε αγροτικό με συνεπιβάτες άλλους ανήλικους φίλους του23:50Λήμνος: Ανήλικος επιτέθηκε με σουγιά σε συμμαθητή του23:40Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στο παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης23:26Κρήτη: Εγκλωβίστηκε οδηγός μετά από τροχαίο23:11Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο με τρείς τραυματίες (εικόνες)22:57Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα22:43Λευκάδα: Σεισμός 4,2 ρίχτερ22:29Κικίλιας: Εθνικός στόχος να γίνει η Ελλάδα ενεργειακός - ναυτιλιακός κόμβος στην περιοχή22:15Εγνατία οδός: ΙΧ οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα22:00Βλάβη στον Οδοντωτό: Βίντεο ντοκουμέντο από τους εγκλωβισμένους επιβάτες σε απόκρημνο σημείο 21:46Καβάλα: Νεκρός 51χρονος κυνηγός από εκπυρσοκρότηση του όπλου του21:32Η Χαμάς δεν θα κυβερνήσει τη Γάζα μετά τον πόλεμο21:18Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νίκη των Ερυθρόλευκων σε ένα εντυπωσιακό ντέρμπι αιωνίων21:04ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ζίβκοβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ20:50Απεργία την Τρίτη 14 Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν το μετρό, τα λεωφορεία και τα πλοία20:36Κρήτη: Σεισμός 3,9 ρίχτερ20:22Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε δύο ανήλικους 20:08Ηλίας Κωστής: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης19:54Βόλος: Υπό την επήρεια οινοπνεύματος ήταν ο ανήλικος που προκάλεσε το τροχαίο με το φορτηγάκι 19:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο