LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 27 Μαΐου 2024 11:14

Γιώργος Μαζωνάκης: "Νιώθει ότι τον κορόιδεψαν, ότι τον έκλεψαν, ότι του είπαν ψέματα" αποκαλύπτει οικογενειακή φίλη του

μαζωνάκης

Στην επικαιρότητα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε στην αδελφή του, Βάσω εξαιτίας οικονομικών τους υποθέσεων.

Οικογενειακή φίλη του Γιώργου Μαζωνάκη και της Βάσως Μαζωνάκη μίλησε στην εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1, και στον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο αποκαλύπτοντας πως αισθάνεται ο τραγουδιστής μετά τα τελευταία γεγονότα.

«Έχουμε μεγαλώσει την ίδια γειτονιά, από παιδιά οικογενειακοί φίλοι. Με τον Γιώργο κυρίως, γιατί εγώ είμαι στην ηλικία του Γιώργου, η Βάσω είναι πιο μικρή. Η βάση είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, πολύ εργατικός, φοβερά εργατικός, υπερκινητικός. Δηλαδή το μυαλό της κόβει, η αντίληψη της είναι πολύ μεγάλη… Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αντέχει  να ξενυχτήσει, χωρίς να καπνίσει, χωρίς να πιει πιστή. Θεωρώ ότι στο κομμάτι αυτό ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, να είναι κοντά στο Γιώργο. Οπότε όταν της έγινε η πρόταση από το Γιώργο, γιατί χρειαζόταν έναν άνθρωπο δικό του, κοντά του. Καλά έκανε και δέχτηκε. Σαφώς θα υπάρχουν και τριβές και διαφωνίες. Νομίζω ότι δεν θα διαχειριζόταν η Βάσω λεφτά κάποιου, χωρίς να τον ρωτήσει. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, εγώ το θεωρώ αδύνατον.

Όλη τους η οικογένεια, είναι πάρα πολύ δεμένη. Πολύ στενά δεμένοι με ειλικρινείς συμπεριφορές, υπήρχε πάντα το χιούμορ έντονο μεταξύ τους. Αγαπημένοι, τρυφεροί, ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να βγάζεις, τρυφερότητα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Αυτοί οι δύο άνθρωποι την είχαν, την έχει και με την Μαρία και με την μάνα του και με τον πατέρα του. Είναι πάρα πολύ τρυφεροί μεταξύ τους. Θεωρώ ότι μια τόσο στενή σχέση,  που έχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Στο τέλος θα βρεθεί η πραγματική αιτία, που έχει δημιουργηθεί αυτό το χάσμα, αυτή τη στιγμή. Κάτι άλλο έχει γίνει, κάπως αλλιώς έχει συμβεί, κάποιος άλλος έχει ενταχθεί. Δεν το πιστεύω ότι είναι καθαρά, το μεταξύ τους.

Ένιωθε πάρα πολύ εκτεθειμένος και πάρα πολύ προσβεβλημένος. Για να μπει στην διαδικασία, να κάνει κάτι τέτοιο. Προσβεβλημένος δεν θα είναι; Νιώθει ότι τον κορόιδεψαν, νιώθει ότι τον έκλεψαν, νιώθει ότι του είπαν ψέματα. Μα είναι πολύ λογικοί και οι δύο τους. Θεωρώ ότι από το κάνω ασφαλιστικά μέτρα, μέχρι τις πόρτες του δικαστηρίου.  Απέχει πάρα πολύ, θα ξεκαθαριστούν όλα αυτά. Και να σκοτωθούμε για τα λεφτά, θα τα ξανά βρούμε μετά και θα κάνουμε άλλα λεφτά. Τι σημασία έχει;», αποκάλυψε οικογενειακή φίλη του στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΑνασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Κόπηκε δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες) 10:42Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο