LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 16 Μαΐου 2024 14:56

Ελένη Τσολάκη: "Θα ήθελα να ολοκληρώσουμε την οικογένειά μας, το ξέρει ο Θεός"

Τσολάκη Πετρουλάκης

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Τσολάκη και στην δημοσιογράφο, Μαρία Κολλιάτσα. Η παρουσιάστρια του Open μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη, αλλά αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να αποκτήσει παιδί.

Την προσωπική σου ζωή δεν την προβάλλεις. Είναι μια κοινή απόφαση με τον σύζυγό σου;

Δεν είναι απόφαση. Ο Παύλος δεν έχει καμία σχέση με τον δικό μας χώρο και το σέβομαι να μη θέλει ή να μην του αρέσει αυτή η δημοσιότητα. Σκέψου ότι ο Παύλος δεν έχει καν social media. Εγώ από την άλλη πάντα ήθελα να μην προβάλλω αυτό το κομμάτι της ζωής μου, οπότε έτσι έχουμε βαδίσει. Το θέλουμε και οι δύο. Οι φίλοι μας και οι άνθρωποι που είναι γύρω μας είναι εκείνοι με τους οποίους θα μοιραστούμε τη χαρά μας. Το υπόλοιπο κομμάτι είναι κάτι που δεν μας αφορά.

Είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Υπάρχει κάποιο tip ή κάποια μαγική συνταγή;

Νομίζω ότι κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Το πιο σημαντικό και όμορφο που μπορεί να κάνει κάποιος για να είναι όμορφος, το πιο σημαντικό από όλα είναι να είναι καλά μέσα του. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό tip που μπορώ να δώσε σε όλους τους ανθρώπους. Να είναι καλά μέσα τους και να αγαπάνε τον εαυτό τους. Όλα τα άλλα δεν παίζουν κανέναν ρόλο. Η ομορφιά κρύβεται στο βλέμμα, στα μάτια. Και ό,τι πηγάζει από μέσα μας και είναι όμορφο είναι το πιο ευεργετικό και παράλληλα το πιο σημαντικό δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

Τσολάκη Πετρουλάκης

Τι κάνεις για να αισθάνεσαι καλά μέσα σου;

Κάνω πράγματα που μου δίνουν χαρά. Συναναστρέφομαι ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε. Δεν έχω καθόλου τοξικότητα, την αποφεύγω μεγαλώνοντας και προσπαθώ να δουλεύω τα συναισθήματά μου και να ξέρω τι είναι αυτό που θέλω και τι μου αρέσει. Δεν θα πιεστώ να είμαι με μια παρέα όπου δεν περνάω καλά ή να κάνω κάτι που με ζορίζει.

Έχεις ασχοληθεί με την προσωπική ίαση μέσα από τα βιβλία ή με ειδικούς;

Τα έχω κάνει όλα αυτά. Έχω διαβάσει πάρα πολύ, με έχει βοηθήσει όχι μόνο σε ότι αφορά εμένα, αλλά στο να καταλαβαίνω και τις συμπεριφορές των άλλων. Επίσης έχω χαμηλώσει τις προσδοκίες μου απέναντι στους ανθρώπους. Αυτό μου έχει κάνει καλό. Ψυχανάλυση κάνω τα τελευταία έξι χρόνια σταθερά και είναι και αυτό κάτι που με έχει βοηθήσει πολύ να καταλάβω τον δικό μου εαυτό. Οπότε, κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι αισθάνομαι ότι μπορεί να με βελτιώσει και να με εξελίξει και είναι σημαντικό όσο περνάνε τα χρόνια να νιώθω και εγώ αλλά και οι άνθρωποι γύρω μου ότι είμαι μια βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού μου.

Υπάρχει ένα όνειρο ή κάτι που θα ήθελες να πετύχεις τα επόμενα χρόνια;

Αισθάνομαι επαγγελματικά τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουν συμβεί. Δεν τα είχα φανταστεί. Νιώθω ότι είμαι καλά. Έχω κάνει πολλούς στόχους μου πραγματικότητα. Σε προσωπικό επίπεδο αυτό που θα ήθελα πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου είναι να ολοκληρώσουμε την οικογένειά μας. Το ξέρει ο Θεός, το εύχομαι, το σκέφτομαι και μακάρι να συμβεί.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚυριάκος Μητσοτάκης για τα 6 χρόνια διακυβέρνησης: Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά και αξιοσημείωτη πρόοδοΣήμερα 10:30 | Ειδήσεις

Όλα όσα αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη Κυριακάτικη ανάρτηση. 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεαρός απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του (βίντεο)Σήμερα 08:28 | Ειδήσεις

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός, τυλίχτηκε στις φλόγες, μετά από σύγκρουση με βαν.

Ασπρόπυργος: Πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά – τραυματίστηκαν 3 παιδιάΣήμερα 09:26 | Ειδήσεις

Αυτοκίνητο με 4 επιβάτες, σταμάτησε μπροστά από σπίτι κι άνοιξε πυρ. Τα παιδιά, ηλικίας 10-12 ετών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025: Τα βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του ΜηχανογραφικούΣήμερα 09:17 | Ειδήσεις

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα 6 χρόνια διακυβέρνησης: Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά και αξιοσημείωτη πρόοδο10:44Ολυμπιακός: Ο Σιπιόνι έφτασε στην Αθήνα για τις υπογραφές10:30Λευκάδα: Σε κρίσιμη κατάσταση 24χρονη - Κατέρρευσε την ώρα που της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της 10:16Μουντιάλ Συλλόγων: Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρόκριση κόντρα στην Ντόρτμουντ (βίντεο)09:59Ασπρόπυργος: Πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά – τραυματίστηκαν 3 παιδιά09:45Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025: Τα βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού09:31ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 11 Ιουλίου 09:17Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεαρός απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του (βίντεο)09:03ΑΑΔΕ: Ο ειδικός αλγόριθμος, εντόπισε χιλιάδες εικονικά τιμολόγια08:50Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 6 Ιουλίου08:36Τέξας – πλημμύρες: Αυξάνεται δραματικά ο κατάλογος των θυμάτων08:23Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή08:09Πυροσβεστική: 50 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα23:59Σοβαρή ξηρασία πλήττει την Ευρώπη – Σε κατάσταση πίεσης πάνω από το 50% της ηπείρου23:50Ιράν: Πρώτη εμφάνιση του Χαμενεΐ ενώπιον κοινού μετά τον πόλεμο των 12 ημερών 23:37Εύβοια: Πρόστιμο άνω των 8.000 ευρώ στον 52χρονο που συνελήφθη για την πυρκαγιά 23:23Αμαλιάδα: Προσωρινά κρατούμενη η 48χρονη που κάρφωσε γυναίκα με ψαλίδι23:08Ζελένσκι: Η καλύτερη και πιο παραγωγική συνομιλία μου με Τραμπ22:50Ισραηλινή αντιπροσωπεία στο Κατάρ - Συζητήσεις για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας 22:33Ελευσίνα: Συνελήφθη 31χρονος που βίαζε και εξέδιδε 17χρονη22:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο