LATEST NEWS
 
Ευρωμπάσκετ 2015 /Ειδήσεις /

ΑΝΤ1

Δημοσίευση: 01 Σεπτεμβρίου 2015 16:24 | Ανανέωση: 02 Σεπτεμβρίου 2015 14:39

Το Ευρωμπάσκετ 2015 στον ΑΝΤ1

O ANT1 κι ο Ant1news.gr σας "μεταφέρουν" στο μπασκετικό γεγονός της χρονιάς, με απευθείας μεταδόσεις αγώνων, εκπομπές, ρεπορτάζ και πλούσια δώρα για τους τηλεθεατές.

Eurobasket 2015 - ANT1 - ant1news.gr

Ακόμη μία υπερπαραγωγή έχει ετοιμάσει ο ΑΝΤ1 για τους φίλους της «επίσημης αγαπημένης», ακολουθώντας την πεπατημένη του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας το 2013 και του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας το 2014.

Το Ευρωμπάσκετ του 2015 αποτελεί το αθλητικό ορόσημο της χρονιάς και ο ΑΝΤ1 είναι και πάλι "παρών": όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού, με απευθείας μεταδόσεις, ζωντανές συνδέσεις κι ανταποκρίσεις σε εκπομπές και φυσικά στα Δελτία Ειδήσεων, θα σας μεταφέρει τον παλμό της κορυφαίας διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί από τις 5 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Η τεράστια επιτυχία των δύο προηγούμενων ανάλογων εγχειρημάτων, όσον αφορά την ποιότητα της παραγωγής αγώνων και εκπομπών, την αδιάλειπτη ημερήσια ενημέρωση των τηλεθεατών, την προβολή του αθλήματος και τις εντυπωσιακές τηλεθεάσεις αποτελούν εγγύηση για το μεγάλο ραντεβού του Σεπτεμβρίου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια τόσο το 2013 (Ελλάδα – Φινλανδία 62%) όσο και πέρυσι (Ελλάδα – Αργεντινή 47%), με ποσοστά τηλεθέασης που παραπέμπουν σε περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.

Απολαύστε θέαμα μέσω του  ΑΝΤ1 και του www.Ant1news.gr

Ο ΑΝΤ1 θα συντροφεύσει όχι μόνο την Εθνική Ομάδα στο δρόμο προς το μετάλλιο, αλλά και όλους τους Έλληνες, με 23 μεταδόσεις και 17 εκπομπές, τις οποίες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και μέσω του antenna web tv.

Από  το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού δεν θα μπορούσε να λείψει και ο www.Ant1news.gr, με καθημερινή ενημέρωση για όλα τα τεκταινόμενα στο Ευρωμπάσκετ.

Η αποστολή στα γήπεδα της Κροατίας και της Γαλλίας θα είναι τριμελής, με τον Ιάκωβο Φιλιππούση, τον Βασίλη Χατζηδάκη και τον οπερατέρ Βασίλη Ρόζο να σας μεταφέρουν πρώτοι, όλα τα νέα της Eθνικής και των αντιπάλων της.

Ενημέρωση κάθε μέρα-για όλη την ημέρα

Tην ίδια ώρα στην Αθήνα θα βρίσκεται επί… ποδός πολέμου η ομάδα παραγωγής της εκπομπής «Ευρωμπάσκετ 2015», προκειμένου οι τηλεθεατές να ενημερώνονται για όλην την δραστηριότητα της ημέρας μέσα σε 70 λεπτά.

Εξέχουσα θέση στην εκπομπή θα έχει ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα των Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο «αρχιτέκτονας» του θριάμβου στο Βόλο θα αναλύει καθημερινά την αγωνιστική εικόνα τόσο της εθνικής όσο και των αντιπάλων της.

Παρουσιαστής της εκπομπής θα είναι ο Παναγιώτης Περπερίδης, με αρχισυντάκτη τον Γιάννη Ψαράκη και σκηνοθέτη τον Γιάννη Ντατσόπουλο, ενώ ο Κυριάκος Καψής θα αναλάβει την επιμέλεια όλη της αθλητικής δράσης των υπόλοιπων ομίλων, σε μια εκπομπή της διεύθυνση παραγωγής της οποίας έχει αναλάβει η Λίτσα Ιωάννου.

Μεγάλη συνεισφορά στην προετοιμασία της παραγωγής έχει η εμπορική διεύθυνση του ΑΝΤ1, δεδομένου ότι στο πλαίσιο των εκπομπών και των μεταδόσεων, θα βρίσκονται σε εξέλιξη διαγωνισμοί, που επιφυλάσσουν πολλά κι ακριβά δώρα για τους τηλεθεατές του σταθμού.

 

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΧθες 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΧθες 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…Σήμερα 06:31 | Ειδήσεις

Το άκρως ειρωνικό σχόλιο του Τούρκου Υπουργού Άμυνας για τον Πρόεδρο της Γερμανίας που θα συναντηθεί σήμερα με τον Ερντογάν στην Άγκυρα.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδώνΣήμερα 06:08 | Ειδήσεις

Οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν κάνει κάλεσμα για συγκέντρωση όμως τελικά απαγορεύτηκαν από την αστυνομία.

Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο