LATEST NEWS
 

Κατερίνα Στανίση

Από τις νυχτερινές πίστες φιλοδοξεί να περάσει στα βουλευτικά έδρανα. Ο λόγος για τη δημοφιλή αοιδό Κατερίνα Στανίση, η οποία θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές με το κόμμα Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου, στο τόπο καταγωγής της το νομό Ημαθίας.

Δεν θα είχε πρόβλημα όμως να ασχοληθεί με το τομέα του πολιτισμού ακόμα και από τη θέση της Υπουργού. Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε στη συνέντευξη της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». «Μπορώ να ασχοληθώ γιατί γνωρίζω πολύ καλά αυτόν το χώρο (σ.σ. του Πολιτισμού). Τον έχω σπουδάσει, τον ξέρω πλέον έπειτα από τόσα χρόνια στη νύχτα... Ξέρω που πονά η δουλειά. Να ανοιχτούν μαγαζιά, μουσικές σκηνές, να δουλέψουν οι άνθρωποι».

Αναφέρθηκε στον Απόστολο Γκλέτσο, δηλώνοντας πως τον εκτιμά πρωτίστως ως Δήμαρχο και στη συνέχεια ως πολιτικό και πως το έργο του στη Στυλίδα, μιλάει από μόνο του. Σε ότι αφορά τις επικρίσεις που δέχτηκε για την απόφαση της να ασχοληθεί με την πολιτική απαντά, «Δεν μπήκα στη πολιτική ούτε για να το παίξω πολιτικός, ούτε για να τα κονομήσω, έχω τα λεφτά που βγάζω από τη δουλειά μου, γιατί δουλεύω από 15 χρονών».

Κατερίνα Στανίση

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, σε περίπτωση που εκλεγεί δεν θα εγκαταλείψει ούτε το τραγούδι ούτε τις διαφημίσεις κι αυτή την εποχή ετοιμάζει δυο νέα τραγούδια το ένα από αυτά σε στίχους του Τζίμη Πανούση.

Κατερίνα Στανίση