Εθνική: Χωρίς Παυλίδη, Μπακασέτα και Γιαννούλη στην Ουγγαρία

Με πρωϊνή προπόνηση ολοκιληρώθηκε η προετοιμασία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, εν΄όψει την μεθαυριανής (18/11, 21:45) αναμέτρησης στην Ουγγαρία με αντίπαλο την Λευκορωσία, για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ 2026.
Οσοι αγωνίσθηκαν εχθές (15/11) στην νίκη με 3-2 επί της Σκωτίας έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους τραυματίες Βαγγέλη Παυλίδη (σ.σ. ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα) και Δημήτρη Γιαννούλη (σ.σ. αισθάνθηκε ενοχλήσεις πριν τ ματς με την Σκωτία), καθώς επίσης και τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τους Βρετανούς.
Η αποστολή της εθνικής ομάδας θ΄αναχωρήσει το απόγευμα (17:30) για την Ουγγαρία, όπου θα επιδιώξει να κλείσει νικηφόρα την πορεία της στα προκριματικά και να «διασκεδάσει τις εντυπώσεις» από τον αποκλεισμό.
Δολοφονία Γιάννη Λάλα: Ποινική δίωξη για σωρεία κατηγοριών στους συλληφθέντες
52η επέτειος του Πολυτεχνείου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ








