Παπαδάκης για ακρίβεια: Το κρέας είναι πλέον κατεψυγμένο και εισαγωγής

Για το ζήτημα της ακρίβειας, αλλά και τις σημερινές τιμές σε αγαθά όπως το κρέας μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Οι Έλληνες μένουν εγκλωβισμένοι στην ακρίβεια, με την εγχώρια παραγωγή μοσχαρίσιου κρέατος να καλύπτει πλέον μόλις το 9% της κατανάλωσης, όταν την εποχή του 1980 κάλυπτε περίπου το 80%, όπως ανέφερε ο κ. Παπαδάκης.
Όσον αφορά στο χοιρινό κρέας, ενώ οι περσινές τιμές κυμαίνονταν στα 13 ευρώ το κιλό, φέτος ανέρχονται στα 19 με 20 ευρώ.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδάκης, το κρέας είναι πλέον κατεψυγμένο και εισαγωγής.
Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης εδώ:
Τέμπη - Τέλλογλου: Ο ΟΣΕ καταγγέλει την σύμβαση του σταθμάρχη
Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας: Συναισθηματικά μας "σκότωσε" ο τραυματισμός του Κίναν









