Ολυμπιακός – ‘Εβανς : Σοκάρει το βίντεο με τον νέο τραυματισμό του (βίντεο)

Ο μεγάλος άτυχος της εν εξελίξει αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, για τη 10η αγωνιστική της Euroleague, Κίναν Έβανς, διακομίσθηκε άμεσα στο Ιατρικό του Ψυχικού, προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις, μετά το νέο τραυματισμό που υπέστη στο αριστερό πόδι.
Στην επιστροφή του σε αγώνα Euroleague, μετά από 580 ημέρες αναμονής, ο Αμερικάνος γκαρντ πρόλαβε να μείνει στο παρκέ για μόλις 2 λεπτά στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση και αποχώρησε υποβασταζόμενος, με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του.
Μάλιστα κατά την αποχώρηση του για τα αποδυτήρια μονολογούσε... «no way, no way», ενώ το ΣΕΦ είχε σιγήσει, με τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους να έχουν «παγώσει» από τη νέα ατυχία που χτύπησε τον παίκτη.
So tough to watch ??
Back from injury… and now this again.
Stay strong, Keenan ?? pic.twitter.com/xLImbpSVau
— SKWEEK (@skweektv) November 12, 2025
Πτώση τουρκικού C-130: Βρέθηκε το μαύρο κουτί του αεροσκάφους









