Εργατικό δυστύχημα στην Ξάνθη

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον Άγιο Αθανάσιο του Δήμου Τοπείρου, όταν 60χρονος εργαζόμενος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης σε συσκευαστήριο της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη δημοσιογράφο, Στελλίνα Γκοτζαμάνη, ο άτυχος άνδρας εκτελούσε τεχνικές εργασίες συντήρησης σε φούρνο που βρισκόταν εκτός λειτουργίας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη. Η μεταλλική πόρτα του φούρνου εκτινάχθηκε και τον χτύπησε με σφοδρότητα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Από την ίδια έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι κι ακόμη ένας εργαζόμενος, ο οποίος μεταφέρθηκε μαζί με τον 60χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις του Αστυνομικού Τμήματος Τοπείρου, οι οποίες διενεργούν προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία, με τους συναδέλφους του άτυχου άνδρα να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Ο Πιτ Χέγκσεθ επισκέφθηκε την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας
UEFA Europa League: Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στις 19:45 στον ΑΝΤ1
Ερντογάν: Η Χαμάς φαίνεται αποφασισμένη να σεβαστεί την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα







