Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)
Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση να κλείσουν 204 υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ομαδικά πυρά προς τη κυβέρνηση εξαπολύει η αντιπολίτευση, ζητώντας να μη προχωρήσει το σχέδιο καθώς εγκυμονεί σοβαρός κίνδυνος για εκατοντάδες εργαζομένους αλλά και την περιφέρεια.
Η κυβέρνηση δέχεται και εσωκομματικά πυρά, ενώ ο Κυριάκος Πιερρακάκης συμφώνησε με το αίτημα της αντιπολίτευσης, να συγκληθούν οι συναρμόδιες επιτροπές της Βουλής για να συζητηθεί το θέμα.
-------
Σε έξι συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο της Κρήτης, κατά τη διάρκεια εφόδου σε υπό κατάληψη κτίριο, με τους συλληφθέντες να εκτιμάται, πως μετείχαν στην επίθεση σε βάρος του Μάκη Βορίδη πριν από λίγες μέρες, εξυβρίζοντας τον και πετώντας του αυγά.
Οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν το πρωί, στο κτίριο "Ευαγγελισμός", το οποίο τελεί υπό κατάληψη.
Η έφοδός τους αποφασίστηκε, καθώς -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- υπήρχαν στοιχεία, πως σε εκείνο το κτίριο είχαν βρει κρησφύγετο άτομα, τα οποία συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον του Μάκη Βορίδη, την προηγούμενη εβδομάδα.
---------
41χρονος φέρεται να απείλησε και να κυνήγησε μια 37χρονη γυναίκα, κρατώντας ένα τσεκούρι, προκαλώντας σοκ στην κοινωνία της Λάρισας. Ο άνδρας φαίνεται πως είχε οικονομικές διαφορές με τον σύζυγο της 37χρονης, ο οποίος τυχαίνει να είναι ξάδερφός του.
Ο 41χρονος πήγε στο σπίτι του ζευγαριού αναζητώντας τον ξάδερφό του, όμως όταν δεν τον βρήκε, στράφηκε εναντίον της γυναίκας.
Η 37χρονη, έντρομη, βγήκε τρέχοντας στον δρόμο φωνάζοντας βοήθεια. Περαστικοί και γείτονες έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ενώ ο δράστης διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία.
--------
Σύμφωνα με περιγραφές μαρτύρων, πιθανότατα οι τσάντες που κρατούσε πιάστηκαν στην πόρτα κατά τη διάρκεια της επιβίβασής της, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της, να πέσει στο οδόστρωμα και να την παρασύρει η πίσω ρόδα του οχήματος.
Οι γιατροι προχωρησαν στον ακρωτηριασμο του ποδιου της.
Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα εστίασης
Κατερίνη: Σήκωσε το τηλέφωνο και…έχασε 57.000 ευρώ
Το Ισραήλ παρέδωσε στη Γάζα 30 σορούς Παλαιστινίων σε αντάλλαγμα με τα λείψανα δύο ομήρων








