Δημογλίδου για Μπισμπίκη στο "Πρωινό": Αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου παρόλο που δεν γνωρίζαμε ποιος είναι
Για τον νέο ΚΟΚ και το τηλεφώνημα που έκανε συνεργάτιδα του Βασίλη Μπισμπίκη στην αστυνομία προκειμένου να τους ενημερώσει εκ μέρους του για το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ο ηθοποιός, μίλησε στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.
«Επειδή δεν κλήθηκε το 100 που καταγράφονται οι κλήσεις δεν μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα κάτι τέτοιο. Αναζητώντας προφορικά από τους αξιωματικούς υπηρεσίας εκείνης της ημέρας, ενημερωθήκαμε και εμείς στην ΕΛΑΣ ότι έγινε μια κλήση, να ξέρετε ότι τέτοιες κλήσεις στην αστυνομία γίνονται πολλές καθημερινά, όπου οι πολίτες αναζητούν τοι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση τροχαίου. Εδώ παρουσιάστηκε ότι το γεγονός έγινε εκείνη τη στιγμή, ότι είναι ένα τροχαίο με υλικές ζημιές και ότι έγιναν κάποιες γρατζουνιές από τον πελάτη κάποιας κυρίας, χωρίς να αναφερθούν ονόματα. Προφανώς και αν είχε ενημερωθεί ο αξιωματικός υπηρεσίας ότι πρόκειται για τροχαίο με εγκατάλειψη από την προηγούμενη ημέρα, θα ήταν διαφορετική και η αντιμετώπιση μας» αποκάλυψε η Κωνσταντία Δημογλίδου.
«Αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου παρόλο που δεν γνωρίζαμε ποιος είναι. Φυσικά και αν γνωρίζαμε νωρίτερα θα είχε συλληφθεί. Είτε πριν εμφανιστεί στην εκπομπή, είτε μετά. Μην θεωρούμε δεδομένο και εύκολο να ταυτοποιηθεί ένα όχημα το οποίο έχει προκαλέσει τροχαίο. Δεν σημαίνει ότι όλες οι οικείες και όλα τα καταστήματα διαθέτουν κάμερες οι οποίες δείχνουν το δρόμο. Δυσκολεύτηκαν πολύ οι αστυνομικοί για να βρουν βιντεοληπτικό υλικό ώστε να διακρίνεται η πινακίδα. Βοήθησαν αρκετά οι κάτοικοι της περιοχής», ανέφερε σε άλλο σημείο.
Φίλος του Βασίλη Μπισμπίκη στο "Πρωινό": Θεωρώ ότι μπορεί να είχε μεθύσει
Πανελλαδική απεργία: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μεταφοράς αύριο
Θεσσαλονίκη: Βανδαλισμός σε Δημοτικό σχολείο στα Πεύκα – Καταστροφές χιλιάδων ευρώ (εικόνες)