Κρήτη: Ολισθηρότητα και κακοτεχνίες προκάλεσαν τροχαίο (εικόνες)
Δεν άργησαν να φανούν τα πρώτα προβλήματα από τις φθινοπωρινές βροχές στο οδικό δίκτυο της Κρήτης. Το πρωί της Δευτέρας, περίπου στις 8:30, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στον δρόμο προς την Επισκοπή, περίπου 2,5 χιλιόμετρα μετά τη γέφυρα του Καρτερού.
Η βρεγμένη άσφαλτος, σε συνδυασμό με την επικίνδυνη μορφολογία του δρόμου, συνέβαλαν καθοριστικά ώστε ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και το Ι.Χ να ντελαπάρει.
Κάτοικοι της περιοχής κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν δρόμο επικίνδυνο ακόμη και χωρίς βροχή: με απότομες κλίσεις, συνεχείς στροφές, προβληματικά σημεία και κακοτεχνίες που παραμένουν επί χρόνια χωρίς παρέμβαση.
Το χειμώνα, μάλιστα, όπως λένε, σε ένα συγκεκριμένο σημείο λιμνάζουν νερά, καθιστώντας τη διέλευση με αυτοκίνητο ιδιαίτερα δύσκολη έως και επικίνδυνη.
Πηγή: CretaOne
Κυριάκος Πιερρακάκης - Καλημέρα Ελλάδα: Υπάρχουν προσθήκες στα μέτρα που ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ
Καλλιακμάνης για Μπισμπίκη: Η εγκατάλειψη οχήματος θεωρείται πλημμέλημα με φυλάκιση ενός μήνα