"Ελευθέριος Βενιζέλος" : Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι έπειτα από τη διαρροή φυσικού αερίου σε πάρκινγκ
Αγωγός φυσικού αερίου έσπασε, σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εργασιών στο παλαιό πάρκινγκ P1 (στάθμευση μικρής διάρκειας) του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου πραγματοποιούνται εργασίες ανέγερσης του νέου πολυώροφου πάρκινγκ του αεροδρομίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 15:00, κατά τη διάρκεια εργασιών, εργάτες «τρύπησαν» τον αγωγό του φυσικού αερίου.
Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό ενημερώθηκε η εταιρεία αεροδρομίου και σε συνεργασία με την Τροχαία προχώρησαν σε απαγόρευση της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο των αφίξεων.
Όταν ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι στο σημείο που προκλήθηκε η διαρροή και η εκτόνωση του αερίου στον αγωγό, οι αρχές προέβησαν σε άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
Έγκλημα στο Βόλο: Με υπόμνημα απολογήθηκε ο 40χρονος - Δήλωσε μετανιωμένος
Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της Αλεξάνδρας Νικολαΐδη (εικόνες)
Γάζα: Ο Νετανιάχου χαρακτήρισε "ατυχές" γεγονός το μακελειό στο νοσοκομείο Νάσερ