Ημαθία: Διέρρηξαν δύο φορές την ίδια επιχείρηση
Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία κλοπή που έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε περιοχή της Ημαθίας. Συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Οι δράστες αφαίρεσαν έναν γεωργικό ελκυστήρα, ηλεκτρικά εξαρτήματα και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 37.500 ευρώ.
Ακολουθεί ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:
Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξάνδρειας, εξιχνιάστηκε κλοπή, που έγινε τον περασμένο Απρίλιο από ανενεργή επιχείρηση σε περιοχή της Ημαθίας.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ανδρών και μίας ημεδαπής γυναίκας, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι μαζί με συνεργούς τους, τον περασμένο Απρίλιο διέρρηξαν δύο φορές την ίδια ανενεργή επιχείρηση και αφαίρεσαν έναν γεωργικό ελκυστήρα, ηλεκτρικά εξαρτήματα και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 37.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.
Επιπλέον, τον ίδιο μήνα αποπειράθηκαν εκ νέου να αφαιρέσουν αντικείμενα από την ίδια επιχείρηση, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών τους, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Missing Alert για την εξαφάνιση 19χρονης
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νίκαια: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο πεζό
Μαρούσι: Έκρηξη σε ταβέρνα - Δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο (εικόνες)