Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)
Πέμπτη 17 Ιουλίου και το Ant1news.gr σας παρουσιάζει ένα σύντομο βίντεο με τον Αντώνη Σεφερλή, με ορισμένες ειδήσεις, μέσα από τα social media του ΑΝΤ1.
Μεθυσμένος τουρίστας έκανε «ελεύθερη πτώση» πάνω σε βράχια και τραυματίστηκε στα Μάλια της Κρήτης. Σύμφωνα με το cretapost, ο Ουκρανός τουρίστας βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής στην Κρήτη και, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, φέρεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε από την ταβέρνα στα βράχια. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου
47χρονος ξυλοκόπησε με μαγκούρα την πρώην σύζυγό του στα Χανιά, με τη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά. Ο δράστης κακοποίησε το θύμα μπροστά στα μάτια του 15χρονου παιδιού τους, ενώ είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία. Μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε, και τον αναζητούν ακόμη οι αρχές. Ο δράστης προκάλεσε στην 59χρονη σοβαρά τραύματα και στο κεφάλι.
Δέντρο έπεσε πάνω σε δυο γυναίκες σε πάρκο στην Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Μετά από τα δύο περιστατικά η αστυνομία απέκλεισε το πάρκο στο Κορδελιό, ενώ η πυροσβεστική απομάκρυνε το πεσμένο κλαδί. Η μια γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Λίγη ώρα μετά, μια δεύτερη γυναίκα τραυματίστηκε από την πτώση του κλαδιού και διακομίστηκε επίσης στο Παπαγεωργίου με ελαφρές κακώσεις.
Αυλαία έριξε η προανακριτική επιτροπή για τον Κώστα Καραμανλή στη βουλή εν μέσω σφοδρής αντιπαράθεσης. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέθεσαν πορισματικές θέσεις και αποχώρησαν από τη διαδικασία καταγγέλλοντας την πλειοψηφία. Η Νέα Δημοκρατία στο πόρισμά της παραπέμπει τον πρώην υπουργό στο Δικαστικό Συμβούλιο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος. Ο ίδιος ο πρώην υπουργός, με υπόμνημά του στην επιτροπή, στα πρότυπα του μοντέλου Τριαντόπουλου, είχε δηλώσει αθώος και είχε ζητήσει την παραπομπή του.
Ακολουθήστε μας στα social media: