LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: Χθες 15:25

Ολυμπιακός - Λαρεντζάκης: Ζήτησε και πήρε τετραήμερη παράταση για ν' απαντήσει

Το συναίσθημα συχνά... υπερισχύει της λογικής, αλλά ποιο από τα δύο θα επικρατήσει εν τέλει στην περίπτωση των διαπραγματεύσεων του Λαρεντζάκη με τον Ολυμπιακό... θα φανεί στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Λαρεντζάκης

Έως τα τέλη αυτής της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει, αν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού ή αν θα τον βρει σε άλλη ομάδα η έναρξη της σεζόν 2025-26.

Ζήτησε παράταση τεσσάρων ημερών από τη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά για ν' απαντήσει στη νέα πρόταση, η οποία περιλαμβάνει σημαντικά μειωμένες αποδοχές αλλά αφορά σε διάρκεια 2+1 ετών.

Σε ηλικία 31 ετών, ο Έλληνας διεθνής γκαρντ, βρίσκεται στην τελική ευθεία της καριέρας του και εύλογα το οικονομικό είναι κάτι που τον απασχολεί, όπως συμβαίνει με όλους τους επαγγελματίας παίκτες αφού η καριέρα τους έχει ημερομηνία λήξης.

Το συμβόλαιό του σε ισχύ με τον Ολυμπιακό προβλέπει 750.000 ευρώ για τη νέα σεζόν, αλλά καθώς ήδη από την περασμένη σεζόν ο χρόνος του ήταν περιορισμένος, ειδικά στη Euroleague, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι του έκαναν πρόταση για μείωση αποδοχών (περίπου στα μισά), αλλά με διάρκεια ώστε να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό έως τα 34 του τουλάχιστον.

Στο συμβόλαιο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, η σημερινή ημερομηνία (15/7) ήταν καταληκτική ως προς την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός για opt-out. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί αν τον συμφέρει η πρόταση του Ολυμπιακού, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν να τα ξαναπούν στα τέλη της εβδομάδας.

Ο Άρης που με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς κινείται πλέον σε υψηλότερους στόχους εν συγκρίσει με την περσινή σεζόν θέλει να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης καλείται ν' αποφασίσει αν θα επιλέξει να μείνει σε μία ομάδα από τις κορυφαίες στην Ευρώπη, όπως ο Ολυμπιακός με μειωμένο χρόνο και μειωμένα χρήματα ή αν θα μετακινηθεί σε μία ομάδα με χαμηλότερους στόχους, όπου όμως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα λαμβάνει, πιθανότατα, περισσότερα χρήματα απ' όσα είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν στον Ολυμπιακό.

Ειδήσεις σήμερα:

Ομόφωνα ένοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις δύο απόπειρες βιασμού

Εύβοια: Τροχαίο με 10χρονο αγόρι – Μάχη για τη ζωή του στο Νοσοκομείο Παίδων

Τροχαίο στο Ίλιον: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης των πεζών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατηγορούμαι για πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν όταν δεν ήμουν ΥπουργόςΧθες 21:46 | Ειδήσεις

Ο πρώην υπουργός απορρίπτει τις αιτιάσεις περί εμπλοκής του, κάνοντας λόγο για πλήρη έλλειψη ποινικών ευθυνών και πολιτική εργαλειοποίηση.

ΕΕ: Μπλόκο στο 18ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας - Βέτο από ΣλοβακίαΧθες 20:05 | Ειδήσεις

"Μπλόκο" από τη Σλοβακία στο 18ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Τι ειπώθηκε για το Ισραήλ και τη Γάζα.

Μουρτζούκου - Αλεξανδρής: Η κατηγορούμενη ζητά να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική (κοινωνία)Χθες 19:29 | Ειδήσεις

Τι είπε ο συνήγορος υπεράσπισης στη; Ειρήνης Μουρτζούκου, Νίκος Αλεξανδρής για την απολογία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολήΧθες 11:20 | Ειδήσεις

Η απόφαση που επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών στον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφων του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πέθανε ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο23:59Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Τετάρτη – Ποιες περιοχές βρίσκονται στην κατηγορία 4 23:49Σουηδία: Θα συμβάλει στα νέα σχέδια αποστολής όπλων στην Ουκρανία23:40Super League: Το πρόγραμμα για τα Play Off - Play Out 23:25Γαλλία - Μπαϊρού: Το πρόγραμμα κατά του "θανάσιμου κινδύνου" του χρέους23:11Ζαχαράκη: 328,8 εκατ. ευρώ για έρευνα στα Πανεπιστήμια με πόρους ΕΣΠΑ και Ταμείου Ανάκαμψης22:57Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό22:45Βούτηξε σε καταρράκτη... και κατέληξε στο χειρουργείο (βίντεο)22:29Το Δημοτικό Αθηναϊκό Πανηγύρι επιστρέφει και φέτος δυναμικά (εικόνες)22:14Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατηγορούμαι για πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν όταν δεν ήμουν Υπουργός22:00Μουντιάλ Συλλόγων: Ο Τραμπ θα κρατήσει το τρόπαιο στο Οβάλ Γραφείο21:45Τραμπ: Ο Ζελένσκι δεν πρέπει να χτυπήσει τη Μόσχα21:31Μητσοτάκης για 1566: Όλη η υγεία σε έναν αριθμό (βίντεο)21:16Στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης21:00Παναθηναϊκός: Με 26 παίκτες η αποστολή για το φιλικό με τη Βέστερλο20:46Πότε θα γίνει η κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή 20:32ΕΕ: Μπλόκο στο 18ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας - Βέτο από Σλοβακία20:17Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη20:03Ξεκινά έρευνα για τον Λαμίν Γιαμάλ επειδή προσέλαβε καλλιτέχνες με νανισμό για τα 18α γενέθλιά του19:48Μουρτζούκου - Αλεξανδρής: Η κατηγορούμενη ζητά να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική (κοινωνία)19:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο