Γιατί ο κόσμος επιλέγει να πάει διακοπές τον Ιούλιο;
Με χαμόγελα και καλοκαιρινή διάθεση, χιλιάδες επιβάτες εγκαταλείπουν την πόλη για τις πρώτες διακοπές του Ιουλίου. Όμως πίσω από τις βαλίτσες και τα καπέλα, υπάρχει και ένας πολύ πρακτικός λόγος: Επιλέγουν Ιούλιο για να αποφύγουν την ακρίβεια του Αυγούστου.
Οι τιμές σε ξενοδοχεία απογειώνονται, με τη διαφορά μεταξύ Ιούλιου και Αύγουστου να ξεπερνά και το 100%. Για παράδειγμα, στην Πάρο βρήκαμε κατάλυμα με 123€ τον Ιούλιο τη διανυκτέρευση και τον Αύγουστο το ίδιο δωμάτιο κοστίζει 272€. Στην Κρήτη, 79€ τον Ιούλιο και 226€ τον Αύγουστο. Αύξηση 186% !
Καλοκαίρι με μέτρο, λίγες μέρες ανάσας και έξυπνες επιλογές. Για τους περισσότερους, ο Ιούλιος είναι η μόνη ευκαιρία για διακοπές, προτού η ακρίβεια του Αυγούστου… τους κρατήσει πίσω.
Μάνδρα: 58χρονος χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι συνάδελφό του
Πρετεντέρης - Εκρηκτικός μηχανισμός: Συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτότητα των δραστών
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρία ανακύκλωσης στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου - Ήχησε το 112 (εικόνες)