LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 06 Ιουνίου 2025 18:24

Γιαννακόπουλος: Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 10 μήνες

Ποια ποινή επιβλήθηκε στον αρχηγό του Παναθηναϊκού Κώστα Σλούκα. Τι αποφάσισαν για Λεσόρ και Παπαπέτρου.

Γιαννακόπουλος - Παναθηναϊκός

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα βρίσκεται απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ, όταν ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στον 3ο τελικό των πλέι οφ της Greek Basketball League. Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα για διάστημα δέκα μηνών στον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για όσα έπραξε στον 2ο τελικό, με τον Ολυμπιακό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την περασμένη Κυριακή (1/6).

«Για πράξεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, καθ’ υποτροπή, πράξεις που έλαβαν χώρα την 1-6-2025» αναφέρεται συγκεκριμένα στην απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Επιπρόσθετα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20 χιλιάδες ευρώ, ενώ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους σαράντα τεσσάρων χιλιάδων ευρώ, για την ως άνω πράξη του ιδιοκτήτη της.

Οι ποινές έχουν άμεση ισχύ κάτι που σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν έχει δικαίωμα εισόδου στους εναπομείναντες τελικούς της GBL.

Με αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, για δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος στον ίδιο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Με πρόστιμο ύψους 1.100€ τιμωρήθηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Κώστας Σλούκας για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο διαιτητή.

Απαλλάχθηκαν ο Ματίας Λεσόρ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

«83/6-6-2025

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1. Επιβάλλεται στον Εργκίν Αταμάν, προπονητή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος και οι οποίες έλαβαν χώρα την 1-6-2025, μετά τη λήξη του δεύτερου αγώνα των τελικών του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2024-2025, με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), που διεξήχθη την 1-6-25.

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ, για το ίδιο ως άνω περιστατικό.

82/6-6-2025

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

1. Επιβάλλεται στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα δέκα (10) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων (20.000,00) ευρώ, για πράξεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, καθ’ υποτροπή, πράξεις που έλαβαν χώρα την 1-6-2025, διαρκούντος του δεύτερου αγώνα των τελικών του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2024-2025, με την ομάδα της στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), που διεξήχθη την 1-6-25.

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) χρηματικό πρόστιμο ύψους σαράντα τεσσάρων χιλιάδων (44.000,00) ευρώ, για την ως άνω πράξη του ιδιοκτήτη της.

3. Επιβάλλεται στον Κώστα Σλούκα, καλαθοσφαιριστή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR)χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων εκατό (1.100,00) ευρώ για την πράξη της ανάρμοστης συμπεριφοράς προς το πρόσωπο του διαιτητή, κατά τον ως άνω αγώνα.

4. Απαλλάσσεται ο Mathias Lessort, καλαθοσφαιριστής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR), για την πράξη της ανάρμοστης συμπεριφορά προς το πρόσωπο του διαιτητή, κατά τον ως άνω αγώνα.

5. Απαλλάσσεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου, καλαθοσφαιριστής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) για την πράξη της ανάρμοστης συμπεριφορά προς το πρόσωπο θεατή, κατά τον ως άνω αγώνα».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραγωδία στο Αιγάλεω - Νεκρή 65χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμαΣήμερα 22:43 | Ειδήσεις

Εξετάζεται το σενάριο του αναμμένου τσιγάρου.

Ρόδος: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Ο 17χρονος στον ΑΝΤ1: Νόμιζα ότι θα πεθάνωΣήμερα 20:02 | Ειδήσεις

Συγκλονίζει η περιγραφή του ενός από τους τέσσερις ανηλίκους, που έπεσαν από παιχνίδι σε λούνα παρκ στη Ρόδο.

Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων: Μόνο η Ουκρανία μπορεί να πάρει αποφάσεις για ζητήματα κυριαρχίας Σήμερα 21:55 | Ειδήσεις

Οι ηγέτες ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα της συνάντησης του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν

Αποφασισμένος για εκεχειρία ο Ζελένσκι – "Ιστορική η απόφαση παροχής εγγυήσεων ασφαλείας"Σήμερα 22:01 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ουκρανός πρόεδρος μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης της συμμαχίας των "προθύμων"

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγία Πετρούπολη: Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν το περίφημο "Φεστιβάλ των Ονείρων"23:58Συλλήψεις και πρόστιμα για φωτιές στην ύπαιθρο23:43Ρόδος: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Ο 17χρονος στον ΑΝΤ1: Νόμιζα ότι θα πεθάνω23:26Επίσημο το "αντίο" στον Μαξίμοβιτς από τον Παναθηναϊκό23:12Επίθεση της Ζαχάροβα στον Μακρόν για τις δηλώσεις περί "συνθηκολόγησης" της Ουκρανίας22:58Τραγωδία στο Αιγάλεω - Νεκρή 65χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα22:44Ο Μισεουί έλαμψε στη νίκη - ανατροπή του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης22:29Αποφασισμένος για εκεχειρία ο Ζελένσκι – "Ιστορική η απόφαση παροχής εγγυήσεων ασφαλείας"22:15Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων: Μόνο η Ουκρανία μπορεί να πάρει αποφάσεις για ζητήματα κυριαρχίας 22:00Τουρκία: Νέα πυρκαγιά, εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνονται από επτά χωριά21:44Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε έως το 2028 τον Νταβίντε Καλάμπρια 21:30"Κατέβασε ρολά" ο Ράγια, σκόραρε ο Καλαφιόρι κι η Άρσεναλ νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ21:14Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου- Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου21:00Δηλώσεις Φον ντερ Λάιεν - Ζελένσκι στις Βρυξέλλες: Τα σύνορα δεν αλλάζουν με τη βία, αυτές είναι αποφάσεις της Ουκρανίας20:45Χανιά: Ο ναυαγοσώστης που έσωσε 5 άτομα, στον ΑΝΤ1: Βούτηξα, χωρίς να έχω εξοπλισμό20:30Αυτοψίες για καταγραφή ζημιών από τις πυρκαγιές σε Χίο και Ζάκυνθο20:16Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο 38χρονου - Το προμηθεύτηκε από γνωστή της 20:02Στην Ουάσινγκτον με τον Ζελένσκι οι ευρωπαίοι ηγέτες19:46Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τέρενς Σταμπ19:32Σύλληψη 21χρονου για συμμετοχή σε ληστρική επίθεση σε βάρος φιλάθλων στην Αθήνα19:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο