LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Μαΐου 2025 21:14

Κριστιάνο Ρονάλντο: Όλοι... ψάχνουν την επόμενη ομάδα του - Από τη Γουιντάντ μέχρι την Μποταφόγκο και τη Μοντερέι

 Σύμφωνα με σαουδαραβικά Μέσα, ο πρώην σύλλογος του Νεϊμάρ, η Αλ Χιλάλ, ενδέχεται να καταθέσει πρόταση στον αρχηγό της Πορτογαλίας.

Κριστιάνο Ρονάλντο - Σαουδική Αραβία

Η ιστορία του θρυλικού Κριστιάνο Ρονάλντο «...συνεχίζει να γράφεται», όπως εξήγησε ο ίδιος αργά το βράδυ της Δευτέρας (26/5), ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία ανήκε τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς όμως να αφήνει κάποιον υπαινιγμό για τον επόμενο προορισμό του.

Ο ασταμάτητος CR7, διψασμένος για ρεκόρ και νέες προσθήκες στο παλμαρέ του, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ως στόχο τη συμμετοχή στο νεοσύστατο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αυτό το καλοκαίρι (15 Ιουνίου - 13 Ιουλίου).

Οι εικασίες δίνουν και παίρνουν για το ποια από τις 32 συμμετέχουσες ομάδες θα μπορούσε ενδεχομένως να αποκτήσει τον πέντε φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, ο οποίος είχε ενταχθεί στην ομάδα του Ριάντ στα τέλη Δεκεμβρίου του 2022, όντας το πρώτο μεγάλο όνομα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που μεταπήδησε στο αναπτυσσόμενο σαουδαραβικό πρωτάθλημα.

Ο 40χρονος Πορτογάλος μπορεί, λοιπόν, να επιλέξει μια σύντομη μεταγραφή και να πάρει μέρος στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκμεταλλευόμενος το ειδικό μεταγραφικό «παράθυρο» που άνοιξε η FIFA από την 1η έως τις 10 Ιουνίου, για να επιτρέψει στις ομάδες να ενισχυθούν ενόψει της διοργάνωσης.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, φαίνεται να πιστεύει σε αυτό το σενάριο, αφού πριν λίγες ημέρες ανέφερε σχετικά: «Ο Ρονάλντο θα μπορούσε να παίξει για μία από τις ομάδες. Υπάρχουν συζητήσεις με ορισμένους συλλόγους. Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στην περίσταση και ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει... Ποιος ξέρει; Απομένουν μερικές εβδομάδες, θα είχε ενδιαφέρον».

Ζοζέ Μουρίνιο - Κριστιάνο Ρονάλντο

Στο Μαρόκο, η αγορά της Καζαμπλάνκα πουλά ήδη φανέλες της Γουιντάντ με το όνομά του, αλλά απέχει πολύ το ενδεχόμενο από την πραγματικότητα. Η τεχνητή νοημοσύνη επιστρατεύτηκε μαζικά από ΜΜΕ και φιλάθλους του συλλόγου για να δημιουργήσουν φωτομοντάζ με τον Ρονάλντο να φορά τη φανέλα της κόκκινης ομάδας της «Κάζα» (μεγάλης αντιπάλου των «πράσινων» της Ράτζα).

Ο Μαροκινός διεθνής Νορντίν Άμραμπατ, νέος παίκτης της Γουιντάντ και ημί-φιναλίστ στο Μουντιάλ του 2022, άναψε «φωτιές» λέγοντας στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf πως «...ο πρόεδρος του συλλόγου είναι πολύ φιλόδοξος και συζητά με μεγάλα ονόματα. Είναι αλήθεια πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ανάμεσα σε εκείνους που έχει βάλει στο στόχαστρο».

Πολλά διεθνή Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο για ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν για τον πρώτο σκόρερ της περασμένης σεζόν στο σαουδαραβικό πρωτάθλημα με 25 γκολ.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Μποταφόγκο του Τζον Τέξτορ, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης της Λιόν. Ο σύλλογος του Ρίο ντε Τζανέιρο, πρωταθλητής Νοτίου Αμερικής και Βραζιλίας, που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Παρί Σεν Ζερμέν, θα μπορούσε, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, να επιχειρήσει να φέρει τον CR7 στο Ρίο.

Στο Μεξικό, η Μοντερέι μπορεί να παίξει το δικό της χαρτί, αξιοποιώντας την επιρροή μιας άλλης παλιάς δόξας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Σέρχιο Ράμος, πρώην συμπαίκτη του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος ήδη ανήκει στους «ραγιάδος».

Κι αν η Αλ Νασρ δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το μεγάλο αντίπαλό της, η Αλ Χιλάλ, θα είναι παρούσα. Σύμφωνα με σαουδαραβικά Μέσα, ο πρώην σύλλογος του Νεϊμάρ ενδέχεται να καταθέσει πρόταση στον αρχηγό της Πορτογαλίας.

Εν ολίγοις, οι πιθανοί –άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο ρεαλιστικοί– προορισμοί δεν λείπουν, προκειμένου ο Κριστιάνο Ρονάλντο να συνεχίσει την αιώνια μονομαχία του με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα συμμετάσχει σίγουρα στο τουρνουά με την Ίντερ Μαϊάμι.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη – Ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον οχήματος

Καλλιθέα: Συγκλονίζει ο παππούς της 7χρονης - "Ούρλιαζε η κόρη μου... το παιδί ήταν σφαγμένο" (βίντεο)

Ρόδος: Συνελήφθη 73χρονη καταζητούμενη από την Interpol

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεοδωρικάκος: Η Νέα Εθνική Αρχή θα έχει πρώτο στόχο την προστασία των καταναλωτών14:31Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 1: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε14:17Δολοφονία 16χρονης Πολωνής: Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να βάλει ο 17χρονος 14:05Απεργία ταξί: Επεισόδια έξω από το Υπουργείο Μεταφορών (βίντεο)13:48Ένταση στη Δίκη Φιλιππίδη: Σφοδρή επίθεση εισαγγελέα κατά της προέδρου του Αρείου Πάγου 13:34Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο "μπούκαρε" σε σαλόνι σπιτιού και γκρέμισε... τον τοίχο (βίντεο)13:19Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο για μικροποσότητες ναρκωτικών οι πέντε Τούρκοι συλληφθέντες13:02Μητσοτάκης από Ερέτρια: Η σωστή λειτουργία της αγοράς πρώτη μας προτεραιότητα (εικόνες)12:48Ελβετία: Παγετώνας “κατάπιε” χωριό (βίντεο)12:34Το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο ενισχύει την παρουσία του στις ΗΠΑ (βίντεο)12:20ΗΠΑ: Ο Μασκ “απογοητευμένος” από τον Τραμπ, ολοκλήρωσε την αποστολή του στην κυβέρνηση12:05Το συγκινητικό αντίο των συμμαθητών της 7χρονης Αγγελίνας στην Καλλιθέα 11:51Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025: Έναρξη για τα ΓΕΛ και οδηγίες στους εξεταζόμενους11:36Μητσοτάκης για τα 8 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του: Πάντα παρών...Στη μνήμη, στη σκέψη, στις πράξεις μου (εικόνες)11:19Πορτογαλία: Η ακροδεξιά έγινε το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης11:05Μάνη: Τροχαίο με 5 τραυματίες, οι τρεις ανήλικοι - Αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονη προσέκρουσε σε ελιά10:52Ρόδος: Αναζητείται μητέρα που διέκοψε την ιατρική αγωγή της 3χρονης κόρης της - Έχει φυματίωση10:38ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητά προκαταρκτική εξέταση10:23Ρωσία: 17χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τέσσερις ανήλικους σε πάρτι και προκάλεσε έκρηξη αερίου (εικόνες)10:09Formula 1: Το 9ο Grand Prix στη Βαρκελώνη έρχεται την Κυριακή 1η Ιουνίου ζωντανά, αποκλειστικά στο ANT1+09:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο