LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 16 Μαΐου 2025 19:43

Τραμπ για Μπρους Σπρίνγκστιν: Είναι ένας σπαστικός κόπανος...

Με υβριστική γλώσσα μίλησσε για τον Μπρους Σπρίνγκστιν ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σήμερα υβριστική επίθεση κατά του Μπρους Σπρίνγκστιν, αποκαλώντας τον «κόπανο», που καλά θα κάνει να το «βουλώσει» δύο μέρες μετά την επίθεση του θρύλου της ροκ κατά της «διεφθαρμένης» κυβέρνησης Τραμπ σε συναυλία του στη Βρετανία.

«Βλέπω ότι ο εντελώς υπερεκτιμημένος Μπρους Σπρίνγκστιν πήγε σε μια ξένη χώρα για να μιλήσει άσχημα για τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε ανάρτησή του στο δίκτυο του Truth Social, την ώρα που βρισκόταν στην πτήση επιστροφής του στις ΗΠΑ μετά την περιοδεία του στη Μέση Ανατολή.

«Είναι ατάλαντος, απαίσιος, ένας σπαστικός κόπανος, που υποστήριξε ένθερμα τον απατεώνα Τζο Μπάιντεν», έγραψε ο Ρεπουμπλικάνος δισεκατομμυριούχος, περιγράφοντας τον 75χρονο τραγουδιστή, έναν μακροχρόνιο υποστηρικτή των Δημοκρατικών, «χαζό όσο και οι πέτρες».

Αυτό το «ξεραμένο δαμάσκηνο (το δέρμα του έχει ατροφήσει) καλά θα κάνει να το ΒΟΥΛΩΣΕΙ», συνέχισε ο Τραμπ.

Ο θρυλικός ροκ σταρ, των "Born in the USA" και του "The river", η φωνή της Αμερικής εδώ και 50 χρόνια, έχει εκφωνήσει μια σειρά από ομιλίες επικριτικές κατά του Τραμπ αποκαλώντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ «ακατάλληλο» για το αξίωμα.

Προχθές, ανοίγοντας την περιοδεία του «Land of Hope and Dreams» με την E Street Band με συναυλία στο Μάντσεστερ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του ενοίκου του Λευκού Οίκου, ενός «ανίκανου» προέδρου.

«Η πατρίδα μου, η Αμερική που αγαπώ, η Αμερική για την οποία έχω γράψει, που υπήρξε φάρος ελπίδας και ελευθερίας για 250 χρόνια, βρίσκεται στα χέρια μιας διεφθαρμένης, ανίκανης και ύπουλης κυβέρνησης», είπε, ζητώντας από το κοινό να «υψώσει τη φωνή του ενάντια στον αυταρχισμό και να αφήσει την ελευθερία να θριαμβεύσει».

«Στην Αμερική, διώκουν ανθρώπους επειδή ασκούν το δικαίωμά τους στην ελευθερία του λόγου και εκφράζουν τη διαφωνία τους. Αυτό συμβαίνει τώρα!» είπε ο τραγουδιστής στη σκηνή.

Κατήγγειλε επίσης «τους πλουσιότερους άνδρες» που «βρίσκουν σαδιστική ευχαρίστηση από τον πόνο που προκαλούν στους Αμερικανούς εργάτες» και «τη συμμαχία με δικτάτορες».

Αλλά, πρόσθεσε, ότι η Αμερική είναι «μια σπουδαία χώρα με καλούς ανθρώπους. Οπότε θα το ξεπεράσουμε αυτό».

Το Μάντσεστερ ήταν το πρώτο σκέλος της καλοκαιρινής ευρωπαϊκής περιοδείας του, με τίτλο «The Land of Hope & Dreams Tour», η οποία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, αναμένεται να προσελκύσει 700.000 θαυμαστές σε 16 συναυλίες.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει πουλήσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια δίσκους και είναι γνωστός για τις πολύωρες συναυλίες του, δεν έχει κρύψει ποτέ τις προοδευτικές του αξίες. Στενός φίλος του Μπαράκ Ομπάμα, τραγούδησε υπέρ της Καμάλα Χάρις σε μια προεκλογική συγκέντρωση λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, που κέρδισε ο Τραμπ.

Ο τελευταίος επιτέθηκε και στην Αμερικανίδα σταρ της ποπ Τέιλορ Σουίφτ σήμερα, η οποία επίσης υποστήριξε την προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών, γράφοντας: «Κανείς δεν παρατήρησε ότι από τότε που είπα "ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΤΕΙΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ", αυτή δεν είναι πλέον ΠΟΘΗΤΗ».

Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Αντιπαράθεση Καιρίδη με βουλευτές της αντιπολίτευσης για την Κύπρο

Λάρισα: Στη φυλακή ο 21χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού εμβρύου που βρέθηκε πίσω από καντίνα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός: Μάχη μέχρι τέλους με την ΑΕΚ 15:24Προσάραξη του σκάφους του Λιμενικού που βρέθηκε πάνω στον βραχίονα του λιμανιού στο Βόλο15:10"Νυχτερινός Ποιμήν": Επιχείρηση για τον εντοπισμό ανηλίκων σε νυχτερινά κέντρα14:56Λίβερπουλ - Σαλάχ: Φαίνεται ότι η ομάδα με θυσιάζει για προσωπικό όφελος14:42Χανιά: Συνελήφθησαν τρείς άνδρες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών14:28ΗΠΑ: "Πραγματικά κοντά" η λύση του πολέμου στην Ουκρανία14:14Αλγερία: Σφοδρό τροχαίο - Αναφορές για 14 νεκρούς14:00Ιωάννινα: Κλειστός από αγρότες, ο κόμβος του αεροδρομίου13:46Νέο Ηράκλειο: 16 χρόνος λήστεψε δύο 12χρονες υπό την απειλή μαχαιριού13:32Λασίθι: Συνελήφθη ανήλικος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλων13:18Γρεβενά: Συνελήφθη 53χρονος-μέλος σπείρας που εξαπατούσε τηλεφωνικά ανυποψίαστους πολίτες13:04ΗΠΑ: Σεισμός 7 ρίχτερ μεταξύ Αλάσκας και Καναδά12:50Θεσσαλονίκη: Διακοπές κυκλοφορίας στην Κεντρική Μακεδονία λόγω κακοκαιρίας12:36Μπλόκα- Αγρότες: Διακοπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Βαφέικων μέχρι τον κόμβο Ιάσμου στην Εγνατία Οδό 12:22Συναγερμός στο αεροδρόμιο Χίθροου - Ένοπλοι αστυνομικοί στο σημείο12:08Βηθλεέμ: Μετά από δύο δύσκολα χρόνια πολέμου άναψε ξανά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο11:54Ναυάγιο στην Κρήτη: Οι δύο επιζώντες βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση - Στο ΠΑΓΝΗ οι 17 σοροί11:40Αγρότες: Παραμένουν αμετακίνητοι σε μπλόκα11:26Σουδάν: Επίθεση με drone - 10 νεκροί άμαχοι11:12Μητσοτάκης: Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα10:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο