LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΤεχνολογίαΔημοσίευση: 07 Μαΐου 2025 15:18

Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)

Μείνετε ενημερωμένοι για τις ειδήσεις που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον χρηστών των social media σήμερα, Τετάρτη 7 Μαϊού 2025

Τετάρτη 7 Μαϊου σήμερα και το Ant1news.gr σας παρουσιάζει ένα σύντομο βίντεο με τον Αντώνη Σεφερλή, με ορισμένες ειδήσεις, μέσα από τα social media του ΑΝΤ1.

Άρπαξαν 630.000 ευρώ με τηλεφωνικές απάτες από 120 πολίτες. Στα ίχνη των δύο συμμοριών έφτασαν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με τις αρχές, τα μέλη της μίας σπείρας δήλωναν λογιστές μέσω τηλεφώνου , καλούσαν τα θύματά τους και με το πρόσχημα ότι θα τους καταθέσουν κάποιο χρηματικό ποσό, ζητούσαν απόρρητες πληροφορίες του λογαριασμού τους, τον οποίο και άδειαζαν.

Της δεύτερης συμμορίας τώρα, με την ίδια πρόφαση, καθοδηγούσαν τα θύματά τους να προβούν εκείνα σε κάποιες τραπεζικές συναλλαγές. Για να μην τους εντοπίσουν άλλαζαν τηλεφωνικές συνδέσεις κάθε δέκα - δεκαπέντε ημέρες, συνδέσεις οι οποίες ήταν καταχωρημένες σε ανύπαρκτα πρόσωπα. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει επτά άτομα, μέλη και των δύο εγκληματικών οργανώσεων και έχουν ταυτοποιήσει ακόμα δεκατρία, τα οποία αναζητούνται.

67χρονος αστυνομικός, σκότωσε τον ηλικιωμένο πατέρα του με μία γκλίτσα, και στη συνέχεια ομολόγησε την πράξη του, στην Αμφιλοχία. "Μην έρθεις τον σκότωσα", είπε τηλεφωνικά στον αδελφό του, ο οποίος επρόκειτο να επισκφθεί το χωριό για να δει τον πατέρα τους. Ο αδελφός του δράστη σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας. Εκεί, αντίκρισαν τον άτυχο ηλικιωμένο μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ έφερε πολλαπλά τραύματα.

Μέχρι και 1000 ευρώ δώρο φέρεται να ζητούσαν υπάλληλοι κτηματολογικών γραφείων, για να επισπεύσουν εκκρεμείς αιτήσεις. Δεκάδες οι καταγγελίες των πολιτών, ενώ στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα οι 9 συλληφθέντες από την επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής. Κατηγορούνται ότι έπαιρναν γρηγορόσημο, για τη διεκπεραίωση διαφόρων υποθέσεων. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 56 άτομα.

Εισαγγελική παρέμβαση για την ρύπανση που καταγράφεται στο λιμάνι Βόλου με τις λευκές κηλίδες που εμφανίζονται στα νερά αλλά και την έντονη δυσοσμία. Η εισαγγελία ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης πλήρη ενημέρωση και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να φανεί αν υπάρχει ρύπανση των υδάτων στο λιμάνι ή όχι. Από τα εργαστηριακά αποτελέσματα η εισαγγελία θα κρίνει αν είναι απαραίτητη η προκαταρκτική εξέταση για το ζήτημα ή όχι.

Παρακολουθήστε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για όλες τις εξελίξεις.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραγωδία στο Αιγάλεω - Νεκρή 65χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμαΣήμερα 22:43 | Ειδήσεις

Εξετάζεται το σενάριο του αναμμένου τσιγάρου.

Ρόδος: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Ο 17χρονος στον ΑΝΤ1: Νόμιζα ότι θα πεθάνωΣήμερα 20:02 | Ειδήσεις

Συγκλονίζει η περιγραφή του ενός από τους τέσσερις ανηλίκους, που έπεσαν από παιχνίδι σε λούνα παρκ στη Ρόδο.

Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων: Μόνο η Ουκρανία μπορεί να πάρει αποφάσεις για ζητήματα κυριαρχίας Σήμερα 21:55 | Ειδήσεις

Οι ηγέτες ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα της συνάντησης του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν

Αποφασισμένος για εκεχειρία ο Ζελένσκι – "Ιστορική η απόφαση παροχής εγγυήσεων ασφαλείας"Σήμερα 22:01 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ουκρανός πρόεδρος μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης της συμμαχίας των "προθύμων"

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγία Πετρούπολη: Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν το περίφημο "Φεστιβάλ των Ονείρων"23:58Συλλήψεις και πρόστιμα για φωτιές στην ύπαιθρο23:43Ρόδος: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Ο 17χρονος στον ΑΝΤ1: Νόμιζα ότι θα πεθάνω23:26Επίσημο το "αντίο" στον Μαξίμοβιτς από τον Παναθηναϊκό23:12Επίθεση της Ζαχάροβα στον Μακρόν για τις δηλώσεις περί "συνθηκολόγησης" της Ουκρανίας22:58Τραγωδία στο Αιγάλεω - Νεκρή 65χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα22:44Ο Μισεουί έλαμψε στη νίκη - ανατροπή του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης22:29Αποφασισμένος για εκεχειρία ο Ζελένσκι – "Ιστορική η απόφαση παροχής εγγυήσεων ασφαλείας"22:15Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων: Μόνο η Ουκρανία μπορεί να πάρει αποφάσεις για ζητήματα κυριαρχίας 22:00Τουρκία: Νέα πυρκαγιά, εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνονται από επτά χωριά21:44Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε έως το 2028 τον Νταβίντε Καλάμπρια 21:30"Κατέβασε ρολά" ο Ράγια, σκόραρε ο Καλαφιόρι κι η Άρσεναλ νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ21:14Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου- Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου21:00Δηλώσεις Φον ντερ Λάιεν - Ζελένσκι στις Βρυξέλλες: Τα σύνορα δεν αλλάζουν με τη βία, αυτές είναι αποφάσεις της Ουκρανίας20:45Χανιά: Ο ναυαγοσώστης που έσωσε 5 άτομα, στον ΑΝΤ1: Βούτηξα, χωρίς να έχω εξοπλισμό20:30Αυτοψίες για καταγραφή ζημιών από τις πυρκαγιές σε Χίο και Ζάκυνθο20:16Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο 38χρονου - Το προμηθεύτηκε από γνωστή της 20:02Στην Ουάσινγκτον με τον Ζελένσκι οι ευρωπαίοι ηγέτες19:46Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τέρενς Σταμπ19:32Σύλληψη 21χρονου για συμμετοχή σε ληστρική επίθεση σε βάρος φιλάθλων στην Αθήνα19:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο