Καιρός: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις το Σάββατο
ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν σχεδόν 1,2 εκ. ευρώ στον Έβρο
Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Το φέρετρο, η πομπή και οι 40 φίλοι που θα τον περιμένουν πριν ταφεί
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελετή ταφής του πάπα Φραγκίσκου στη Βασιλική Σάντα Μαρία Ματζόρε, αφιερωμένη στην Παρθένο.
Μικρά παιδιά, πρόσφυγες, μετανάστες, άστεγοι και πολλοί άλλοι " φίλοι του Φραγκίσκου" άφησαν ένα άσπρο λουλουδι, μέσα στον ναό. Κοντά στον τάφο του " πάπα των φτωχών ", βρίσκεται η βυζαντινή εικόνα της Παναγίας, μπροστά στην οποία συνήθιζε και του άρεσε να προσεύχεται ο εκλιπών ποντίφικας.
Πλήθος κόσμου προσευχήθηκε στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης, κατά μήκος της διαδρομής εξι χιλιομέτρων που κάλυψε η νεκρική πομπή. Μεγάλη η συγκίνηση, με προσευχές και παρατεταμένα χειροκροτήματα.
Αύριο οι καρδινάλιοι θα μεταβούν στην Σάντα Μαρία Ματζόρε για να προσκυνήσουν και από την Δευτέρα ο ναός θα ανοίξει τις πύλες του στους πιστούς.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Καιρός: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις το Σάββατο
ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν σχεδόν 1,2 εκ. ευρώ στον Έβρο
Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Το φέρετρο, η πομπή και οι 40 φίλοι που θα τον περιμένουν πριν ταφεί
«Μοιραζόμασταν κοινές αγωνίες για τη μαρτυρία των Εκκλησιών μας στις σύγχρονες κοινωνίες μας, που βρίσκονται αντιμέτωπες με πολλαπλές προκλήσεις στον ταραγμένο από συγκρούσεις και πολέμους κόσμο μας», ανέφερε ο Οικουμενικός Πατριάρχης
Η Μαρία Σάκκαρη θα κυνηγήσει την Κυριακή τη νίκη απέναντι στην Τζάσμιν Παολίνι.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Το γραφείο του Ουκρανού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι τελικά δεν πραγματοποιήθηκε δεύτερη συνάντηση παρά τις αναφορές, επικαλούμενο το φορτωμένο πρόγραμμα και των δύο ηγετών.
Τραγωδία με ηλικιωμένη οδηγό στο Λεβίδι Αρκαδίας.