LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 18 Απριλίου 2025 17:04

Formula 1: Μυθική πρόταση στον Φερστάπεν από την Άστον Μάρτιν

Η Άστον Μάρτιν έκανε μία πρόταση - σοκ στον Μαξ Φερστάπεν. Το ιλιγγιώδες ποσό που του προσέφερε.

Formula 1 - GP Κατάρ - Μαξ Φερστάπεν

Ένα...βουνό λεφτά για τη συμφωνία του αιώνα! Αυτή που θα μπορούσε να φέρει τον Μαξ Φερστάπεν στην Aston Martin.

Ο Ολλανδός, που φαίνεται να έχει αποφασίσει να φύγει από τη Red Bull στο τέλος αυτής της σεζόν, θα βρεθεί να υπογράφει το πλουσιότερο συμβόλαιο στην ιστορία της Formula 1: 300 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τρία χρόνια (2026-2028), η διαφορετικά 264 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta delllo Sport» αυτή η «μεταγραφή» θα χρηματοδοτηθεί από το κρατικό ταμείο της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο αποφάσισε να αποκτήσει την ιδιοκτησία της ομάδας από τον Καναδό μεγιστάνα Λόρενς Στρολ, ο οποίος έχει εκφράσει τις προθέσεις να την πουλήσει.

Η δύναμη του «Ταμείου Δημοσίων Επενδύσεων» (PIF), του οποίου προεδρεύει ο διάδοχος του θρόνου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, είναι πολύ γνωστή στον κόσμο του αθλητισμού. Έφερε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίξει για την Αλ Νασρ, προσφέροντάς του 200 εκατομμύρια για να μείνει για τα επόμενα δύο χρόνια και ενίσχυσε το γκολφ του στη Liv League υπογράφοντας συμβόλαιο 500 εκατομμυρίων στον Τζον Ραμ.

Οι τρέχουσες ετήσιες αποδοχές του Μαξ Φερστάπεν είναι 50 εκατομμύρια ευρώ . Το πρωί της Πέμπτης πάντως, στη Τζέντα, ο Φερστάπεν έριξε νερό στη φωτιά: «Πολλοί μιλούν για το μέλλον μου, εκτός από εμένα. Θέλω απλώς να επικεντρωθώ στη βελτίωση του μονοθεσίου, δεν σκέφτομαι να φύγω από τη Red Bull».

Το συμβόλαιό του με τη Red Bull λήγει το 2028, αλλά υπάρχουν ρήτρες τερματισμού που θα του επιτρέψουν να αποδεσμευτεί στο τέλος αυτού του πρωταθλήματος. Η Mercedes ήταν στην pole. Αλλά οι διαπραγματεύσεις προφανώς ναυάγησαν λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του πιλότου. Μετά ήρθε η Aston Martin, με πετροδολάρια από το Ταμείο της Σαουδικής Αραβίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ελλάδα ανακήρυξε ΑΟΖ στο Ιόνιο μέχρι το Ακρωτήριο Ταίναρο

Χανιά: Ημίγυμνος άντρας μπούκαρε σε εκκλησία κι άδειασε το παγκάρι (εικόνες)

Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι εκδρομείς - Ουρές σε διόδια και λιμάνια (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δύο άνδρες συνελήφθησαν για ενδοοικογενειακή βία – Ο ένας είχε οπλοστάσιο στο σπίτι του10:30Καλαμπάκα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Αύρα – Νεκρός μοτοσικλετιστής (εικόνες)10:16Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε 60χρονη, γιατί παράτησε σκύλο στο αυτοκίνητο μέσα στη ζέστη10:02Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Αυγούστου09:48Τροχαίο Χανιά: Όχημα εκσφενδόνισε πεζό μέτρα μακριά09:34ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος απέκτησε επίσημο λογαριασμό στο TikTok09:20Έξι ανθρώπινα κεφάλια σε δρόμο στο κεντρικό Μεξικό09:05Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη08:50Πρόωρος αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά 08:35Δήμος Αθηναίων: Ξήλωσε δεκάδες εγκαταλελειμμένους τηλεφωνικούς θαλάμους καρτοτηλεφώνων08:20ΗΠΑ – Χάρλεμ: Πέντε νεκροί από λεγεωνέλλωση23:59Αφγανιστάν: Τροχαίο με περισσότερους από 70 νεκρούς23:44Αντιμέτωπος με 10 χρόνια φυλάκιση ο Πρίγκιπας της Νορβηγίας23:29Ο Καραλής πήρε την πρώτη του νίκη σε σειρά Diamond League23:13Ιταλία: Λιώνει ραγδαία ο παγετώνας - Αλλάζει μετά από 130 χρόνια ο τρόπος μέτρησης22:58ΝΑΤΟ: Η Σύνοδος Κορυφής του 2026 θα διεξαχθεί στην Άγκυρα22:42Ιστιοφόρο πήρε φωτιά κοντά στην Δήλο22:27Φοιτητική Στέγη: Αναζητούν συγκάτοικο οι φοιτητές, λόγω ακρίβειας ενοικίων22:11Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη21:56Φοροαπαλλαγές για πολύτεκνες οικογένειες στο πακέτο της ΔΕΘ – Στο επίκεντρο το δημογραφικό πρόβλημα21:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο