Εγνατία Οδός: Τροχαίο στη σήραγγα Δρίσκου - Απεγκλωβισμοί από την Πυροσβεστική
(εικόνα αρχείου)
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στη σήραγγα του Δρίσκου λίγο μετά τις 8:30 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Ιωάννινα, όταν ένα αγροτικό φορτηγάκι που μετέφερε πατάτες εξετράπη της πορείας του.
Οι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Ο οδηγός κατάφερε να βγει μόνος του από το όχημα, ενώ η συνοδηγός απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα διασωστικά οχήματα με 14 πυροσβέστες, καθώς και ο διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού, μαζί με δυνάμεις της Αστυνομίας που ρύθμισαν την κυκλοφορία, σύμφωνα με το epiruspost.gr.
Ο κλάδος της Εγνατίας Οδού προς Ιωάννινα παραμένει κλειστός μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, με τις ουρές των οχημάτων να είναι τεράστιες.
Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση
Champions League: Άρσεναλ και Ίντερ συμπλήρωσαν την τετράδα των ημιτελικών
Καιρός - Μεγάλη Πέμπτη: Βροχές, άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη