LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 30 Μαρτίου 2025 12:29 | Ανανέωση: 30 Μαρτίου 2025 12:54

Εκρέμ Ιμάμογλου: Ξεκίνησε η εκστρατεία υπογραφών για την απελευθέρωσή του

Πρώτη ημέρα της εορτής του Μπαϊραμιού και η εκστρατεία υπογραφών για την απελευθέρωση του Δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου ξεκίνησε έπειτα από την μεγάλη διαδήλωση στο Μαλτεπε.


Ιμάμογλου

Την εκστρατεία υπογραφών ξεκίνησε ο ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP Οζγκιούρ Οζέλ στη γενέτειρα του Εκρέμ Ιμάμογλου, σήμερα, πρώτη μέρα της εορτής τους Μπαϊραμιού.

«Ήρθαμε στο χωριό όπου δεν μπορούσε να έρθει», δήλωσε ο Οζγκιούρ Οζγκιούρ Οζέλ λαμβάνοντας την πρώτη υπογραφή για την απελευθέρωση του Ιμαμόγλου από τη γιαγιά Ρουκίγε. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν υπογραφές περισσότερες από 27.7 εκατομμύρια ψήφους που έλαβε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στις τελευταίες προεδρικές εκλογές.

Ο Οζγκιούρ Οζέλ ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο για την πρώτη μέρα της γιορτή του Μπαϊραμιού λέγοντας ότι για πρώτη χρονιά φέτος δεν γιορτάζει στη γενέτειρα του Μανίσα αλλά στην Τραπεζούντα.

«Αυτή η γιορτή φέρνει μεγάλο διχασμό στη χώρα μας. Στη διαδικασία που ξεκίνησε στις 19 Μαρτίου, ο Ιμάμογλου, ο γιος αυτής της γης, που ψηφίστηκε από 15 εκατομμύρια ανθρώπους, αποξενώθηκε από την οικογένειά του και τους χωρικούς του», ανέφερε ο Οζέλ. Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι απόγευμα θα είναι στη Σηλυβρία όπου θα επισκεφθεί τον Ιμάμογλου.

Πατέρας Ιμάμογλου: «Πρώτη φορά κάνουμε Μπαϊράμ χωριστά»

Ο Χασάν Ιμάμογλου, πατέρας του υποψηφίου για την προεδρία του CHP Εκρέμ Ιμάμογλου, δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που περνά το Μπαϊράμι μακριά από τον γιο του: «Τι κρίμα, τι ντροπή για τις κατηγορίες, δεν το αξίζαμε αυτό». Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο πατέρας Ιμάμογλου είπε ότι έχουν γλυκόπικρο Μπαϊράμ.

Ευχαριστήριο μήνυμα του Ιμάμογλου στα εκατομμύρια που συνέρρευσαν στο Μάλτεπε

Ο συλληφθείς δήμαρχος του Δήμου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου μοιράστηκε ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης στους πολίτες που συνέρρευσαν στη συγκέντρωση του Μάλτεπε.

«Αγαπητό μου έθνος. Μην χάνεις ποτέ την ελπίδα. Θα δεις!Μια χούφτα ανθρώπων που δεν έχουν σεβαστεί τηδικαιοσύνη και τον νόμο θα χάσουν και το έθνος θα κερδίσει. Εκατομμύρια υπερασπίστηκαν τη θέλησή τους σήμερα. Σ΄ ευχαριστώ Κωνσταντινούπολη».

Σύγκρουση στο καφέ EspressoLap – Καρέκλες στον αέρα

Σύγκρουση μεταξύ ισλαμιστών και κεμαλιστών ξέσπασε σεένα παράρτημα της αλυσίδας καφέ, το οποίο είχε ανακοινωθεί στη λίστα «μποϊκοτάζ» του ηγέτη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Οζγκιούρ Οζέλ κατά το συλλαλητήριο στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης. Για το περιστατικό συνελήφθησαν 4 άτομα.

Όπως μεταδίδεται, ,ετά τη συγκέντρωση που διοργάνωσε το CHP Μάλτεπε, ξεσπασε καυγάς μεταξύ πελατών που κάθονταν στο Espressolab στο Μαλτέπε και μιας ομάδας που επέστρεφε από το συλλαλητήριο. Οι καρέκλες πέταξαν στον αέρα. Μετά από επέμβαση της αστυνομίας συνελήφθηκαν 4 άτομα

Σε ανακοίνωση της Νομαρχίας της Κωνσταντινούπολης, αναφέρεται ότι μια ομάδα ατόμων παρενόχλησε αρχικά φραστικά τους παρευρισκόμενους και όταν οι άνθρωποι που κάθονταν στο χώρο απάντησαν, πέταξαν καρέκλες και προκάλεσαν ζημιές.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κοντινούς πολίτες χρησιμοποιώντας κάμερες κινητών τηλεφώνων

Αντιδράσεις για ‘χάρη’ Ερντογάν σε μέλη της Χεζμπολάχ: «Ντροπή σου»

Χάρη έδωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγιπ Ερντογάν σε δύο κατάδικους τη Χεζμπολάχ προκαλώντας αντιδράσεις στην αντιπολίτευση. Ο Αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής Ομάδας CHP Μουράτ Εμίρ αντέδρασε λέγοντας: «Ένα δώρο για το Μπαϊράμι από τον Πρόεδρο Ερντογάν στη Χεζμπολάχ... Οι νέοι που συνελήφθησαν επειδή βγήκαν στον δρόμο θα περάσουν το Μπαϊράμι στη φυλακή, αλλά τα 2 μέλη της Χεζμπολάχ που καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη θα είναι ελεύθερα!»

Ο Αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας CHP, Αλί Μαχίρ Μπασαρίρ αναφέρει: «Δεν ντρέπεσαι, Ερντογάν; Ενώ φυλακίζεις νέους που ασκούν τα νόμιμα δικαιώματά τους, δίνεις χάρη στους συνεργάτες σου του HUDA-PAR που δικάζονται για την τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ! Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κυβέρνηση που φυλακίζει νέους την ημέρα του Μπαϊράμ και αποφυλακίζει τους εγκληματίες. Ντροπή σου».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωπί - Οδηγός λεωφορείου: “Κάρφωνε με μανία το κατσαβίδι στο κεφάλι επιβάτη, χωρίς να έχουν ανταλλάξει ούτε ματιά” (βίντεο)

Καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για τοπικά επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες

Τροχαίο - Εύβοια: Σκοτώθηκαν 20χρονοι σε αυτοκίνητο που “καρφώθηκε” σε δέντρο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠέθανε ο Διονύσης ΣαββόπουλοςΣήμερα 21:41 | Ειδήσεις

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν.

Δημοσκόπηση MARC για τον ΑΝΤ1: Η δυναμική των πιθανών κομμάτων, Τσίπρα, Σαμαρά και ΚαρυστιανούΣήμερα 17:05 | Ειδήσεις

Το δεύτερο μέρος της μεγάλης δημοσκόπησης της MARC για τον ΑΝΤ1. Τα νέα δεδομένα για το πολιτικό σκηνικό.

Καρυστιανού στον ΑΝΤ1: Το δικαίωμα στη διαμαρτυρία είναι παγιωμένοΣήμερα 19:01 | Ειδήσεις

"Ψηφίστε την κατάργηση του άρθρου - εκτρώματος 86 με αναδρομική ισχύ και την άλλη μέρα θα πάω να σβήσω εγώ τα ονόματα των παιδιών μου μόνος μου. Μέχρι τότε αφήστε τα εκεί να σας θυμίζουν το τι έγινε", δηλώνει ο Νίκος Πλακιάς.

Μητσοτάκης: Δύσκολη απόφαση η τροπολογία για το μνημείο του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣήμερα 18:24 | Ειδήσεις

«Παίρνω το λόγο για να υπερασπιστώ μια ρύθμιση εθνικής ευθύνης και δημοκρατικής ευαισθησίας», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος21:41Στουρνάρας: “Έκρηξη” επενδύσεων το 202721:39Σαντορίνη: 25χρονη κατάπιε κουτάλι γλυκού και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ21:26Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 27χρονη που προκάλεσε τροχαίο οδηγώντας μεθυσμένη21:12Κακλαμάνης για Βρετανικό Μουσείο: Η Ελλάδα αξιώνει σεβασμό στην ιερότητα του πολιτισμού της20:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Μεγάλη εκστρατεία πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού στην Γλυφάδα20:45Φλωρίδης για Άγνωστο Στρατιώτη: Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης, με σεβασμό στην εθνική μνήμη, απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες20:32Τσιτσιπάς: Αποσύρθηκε από το τουρνουά της Βιέννης20:18Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη20:05Γεωργιάδης: Φέρνουμε ρυθμίσεις αυτονόητες, λύνουμε προβλήματα19:51Άγνωστος στρατιώτης - Ανδρουλάκης : Η κυβέρνηση επιλέγει να ανοίξει ένα αχρείαστο εσωτερικό μέτωπο διχασμού, πόλωσης και τοξικότητας19:41Δημοσκόπηση MARC για τον ΑΝΤ1: Η δυναμική των πιθανών κομμάτων, Τσίπρα, Σαμαρά και Καρυστιανού19:27Καρυστιανού στον ΑΝΤ1: Το δικαίωμα στη διαμαρτυρία είναι παγιωμένο19:14Μεξικό: Δήμαρχος δολοφονήθηκε στο κέντρο της πόλης19:04Άγνωστος Στρατιώτης – Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσουν σαν αντικείμενο άσκησης πολιτικής και διχασμού18:54Μητσοτάκης: Δύσκολη απόφαση η τροπολογία για το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη 18:44Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)18:34Missing Alert για την εξαφάνιση 23χρονης18:24Φάμελλος: Ντροπιαστική η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη18:14Κωνσταντοπούλου: Η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη ποινικοποιεί την ελευθερία σκέψης, φρονήματος, συνείδησης18:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο