LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΤεχνολογίαΔημοσίευση: 29 Μαρτίου 2025 16:18

Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)

Μείνετε ενημερωμένοι για τις ειδήσεις που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον χρηστών των social media σήμερα, Σάββατο, 29 Μαρτίου 2025.

Οι 4 ειδήσεις της ημέρας

Σάββατο, 29 Μαρτίου σήμερα και το Ant1news.gr σας παρουσιάζει ένα σύντομο βίντεο με τον Αλέξανδρο Κονή με ορισμένες ειδήσεις, μέσα από τα social media του ΑΝΤ1.

Ενέργεια ίση με 334 ατομικές βόμβες απελευθέρωσε ο ισχυρότατος σεισμός των 7,7 Ρίχτερ, που έπληξε, χθες, τη Μιανμάρ και την Ταϊλάνδη, όπως εκτίμησαν ειδικοί. Επίσημα, η στρατιωτική κυβέρνηση της Μιανμάρ κάνει λόγο για περισσότερους από χίλιους νεκρούς, ωστόσο, εκφράζονται φόβοι για τουλάχιστον 10 χιλιάδες. Περισσότεροι από 90 άνθρωποι πιστεύεται ότι είναι παγιδευμένοι στα ερείπια κτιρίου στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, τη Μανταλέι, ενώ και στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με το BBC, τουλάχιστον 15 άτομα έχουν εντοπιστεί ζωντανά, μέσα στα συντρίμμια -υπό κατασκευή- ουρανοξύστη, που κατέρρευσε. Η διεθνής κοινότητα ανταποκρίθηκε άμεσα στη σπάνια έκκληση της Χούντας της Μιανμάρ για βοήθεια, στέλνοντας, ήδη, στο ασιατικό κράτος σωστικά συνεργεία και προμήθειες. Το κόστος για την αποκατάσταση των ζημιών στη Μιανμάρ υπολογίζεται ότι θα υπερβεί το ΑΕΠ της χώρας.

Στο Ισραήλ θα μεταβεί, την Κυριακή, ο Πρωθυπουργός, όπου θα έχει συναντήσεις με την ηγεσία της χώρας, κλείνοντας -επί της ουσίας- ένα τετραήμερο μπαράζ διεθνών επαφών. Στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθεί όλο το φάσμα των διμερών σχέσεων, με έμφαση στην αμυντική συνεργασία, αλλά και τις περιφερειακές εξελίξεις, με επίκεντρο την Ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία.

Ένταση επικράτησε στην πορεία που πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές ομοσπονδίες στο Μέγαρο Μαξίμου. Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ξεκίνησε από τα Προπύλαια. ΟΛΜΕ και ΔΟΕ ζητούν υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς τουλάχιστον 20%, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, αλλά και μέτρα ασφάλειας και υγιεινής στις σχολικές μονάδες.

Το πρώτο συλλαλητήριο, μετά τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου, διοργανώθηκε, σήμερα, στο Μάλτεπε της ασιατικής πλευράς της Κωνσταντινούπολης, από το Ρεπουπλικανικό Λαϊκό Κόμμα. "Θα σας παρακολουθώ από τη Σηλυβρία, αλλά θα είμαι μαζί σας με όλη μου την καρδιά. Ας είμαστε μαζί για ελευθερία, δημοκρατία και δικαιοσύνη στη μεγαλύτερη συγκέντρωση της Κωνσταντινούπολης", ανέφερε μέσα από τη φυλακή ο Ιμάμογλου. Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε ότι συντάχθηκε κατηγορητήριο εναντίον 74 ατόμων που συνελήφθησαν, στις 24 και 25 Μαρτίου, στις διαμαρτυρίες υπέρ του Ιμάμογλου. Η εισαγγελία ζήτησε ποινή φυλάκισης από 6 μήνες έως 3 χρόνια.

Παρακολουθήστε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για όλες τις εξελίξεις.

Με ένα κλικ στο Ant1news.gr και στα social media του σταθμού, έχετε πρόσβαση σε όλα τα νέα!

Ακολουθήστε μας στα social media:

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός - Κίνα: Νερό από πισίνα σε ταράτσα "σάρωσε" πεζούς μετά τα 7,7 Ρίχτερ (βίντεο) 

“Συντηρητής ασανσέρ” άρπαξε 200000 ευρώ από διαμέρισμα

Κιλκίς: Σφοδρή χαλαζόπτωση στο Πολύκαστρο (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΌλη η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά, που μεταδόθηκε αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 (βίντεο)Χθες 12:48 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρώην Πρωθυπουργός, για τα εθνικά θέματα, την τραγωδία στα Τέμπη, το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η απάντηση του στο ερώτημα αν θα προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος.

Σλοβακία - Σύγκρουση τρένων: 11 άτομα στο νοσοκομείο - Οι τελευταίες εξελίξειςΧθες 23:21 | Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς.

Βορίζια: Προφυλακίστηκαν τα τρία αδέρφια της οικογένειας ΦραγκιαδάκηΧθες 20:18 | Ειδήσεις

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στο αιματηρό επεισόδιο.

Η “καταιγίδα” αμερικανικών κυρώσεων κατά τουρκικών εταιρειών μετά τη συνάντηση Τραμπ-ΕρντογάνΣάββατο 08 Νοεμβρίου 2025 16:07 | Ειδήσεις

Έρευνα του ant1news.gr αποκαλύπτει ότι στις επόμενες δύο εβδομάδες από την πρόταση συμβιβασμού πρστέθηκαν στις αμερικανικές λίστες κυρώσεών τους άλλες 14 τουρκικές εταιρείες για τη συμμετοχή τους σε δίκτυα που βοηθούν το Ιράν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 10 Νοεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Δευτέρα06:14Σλοβακία - Σύγκρουση τρένων: 11 άτομα στο νοσοκομείο - Οι τελευταίες εξελίξεις23:56Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος γιατί πούλησε τσιγάρα σε ανηλίκους23:40Παναθηναϊκός: Τα έδωσε όλα και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί του ΠΑΟΚ23:23Αναστάσιος Γκαρίτης: Χρυσό μετάλλιο τιμής της Ουγγαρίας στον ιστιοπλόο που είχε σώσει πατέρα και κόρη23:09Ιονία Οδός: Οδηγός εντοπίσθηκε μεθυσμένος - Για την ίδια παράβαση είχε χάσει το δίπλωμα του 5 μήνες νωρίτερα22:56Ανάμεσα σε βράχους και σύννεφα: Ένα φθινόπωρο που μυρίζει Ελλάδα22:42Έκλεισαν την Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου για να κάνουν κόντρες (εικόνες)22:28Εντατικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά - 450 αστυνομικοί στο σχέδιο22:14Σλοβακία: Σύγκρουση δύο τρένων - Αναφορές για πολλούς τραυματίες22:00Εργατικό δυστύχημα στη Βόνιτσα: Πέθανε ο 47χρονος που έπεσε από απορριματοφόρο21:46Βόλος - Σοκ με τον λιμενικό που ασελγούσε σε ανήλικους: Ζήτησε να μη το μάθει η οικογένειά του21:32Formula 1: Ανενόχλητος νικητής ο Λάντο Νόρις στην Βραζιλία - Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο Μαξ Φερστάπεν21:18Κέρκυρα: Τμήμα παλιών οχυρώσεων έπεσε λόγω της κακοκαιρίας και καταπλάκωσε τρία αυτοκίνητα (εικόνες)21:04ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε ρυθμούς κινητοποιήσεων μπαίνει η χώρα - Σε απόγνωση αγρότες και κτηνοτρόφοι 20:35Βορίζια: Προφυλακίστηκαν τα τρία αδέρφια της οικογένειας Φραγκιαδάκη20:20Αντώνης Σαμαράς για την κόρη του, Λένα: Ευχαρίστησα τον Θεό για τα 34 χρόνια που την είχαμε κοντά μας20:06AEK: Μονόπλευρη πολιορκία και εύκολη νίκη στο Παγκρήτιο Στάδιο19:52Η “καταιγίδα” αμερικανικών κυρώσεων κατά τουρκικών εταιρειών μετά τη συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν19:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο