Γιουβέντους: Τελειώνει τον Μότα – ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του
Η Γιουβέντους, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, αποφάσισε την επόμενη εβδομάδα να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Τιάγκο Μότα και να μην περιμένει έως το τέλος της σεζόν, ελπίζοντας πως με την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας η ομάδα θ' ανακάμψει και θα μπορέσει να πάρει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν.
Για τη θέση του Μότα φαβορί θεωρείται πως είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Η τοπική αθλητική εφημερίδα του Τορίνο «Tuttosport» υποστηρίζει πως ήδη η διοίκηση της «Γιούβε» έχει έρθει σ' επαφή μαζί του, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της εθνικής της Σαουδικής Αραβίας.
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τζένοα θα είναι το τελευταίο του Μότα στον πάγκο των «μπιανκονέρι». Ο Μαντσίνι έχει αποδεχθεί την πρόταση για συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν, έχοντας όμως βάλει όρο ότι θα ανανεωθεί αυτόματα η συνεργασία των δύο πλευρών σε περίπτωση που καταφέρει να οδηγήσει την «Γιούβε» στο νέο Champions League.
Χίθροου: Το αεροδρόμιο του Λονδίνου επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία
Τζορτζ Φόρμαν: Πέθανε ο θρύλος της πυγμαχίας
Συντάξεις Απριλίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων