LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Μαρτίου 2025 08:38

Τροχαίο - Νεκρός οδηγός ταξί: “Ο νόμος δεν είναι αυστηρός για την 22χρονη οδηγό” (βίντεο)

Τι ανέφερε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου οδηγού ταξί που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι.

Ο Δημήτρης Μιμιγιάννης, δικηγόρος οικογένειας θύματος, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς είναι η οικογένεια μετά την τραγική απώλεια αλλά και το τι δείχνουν τα στοιχεία σχετικά με τη σύγκρουση αλλά και την απόφαση να αφεθεί ελεύθερη η 22χρονη οδηγός του άλλου οχήματος με περιοριστικούς όρους.

Όπως είπε αρχικά ο δικηγόρος, η οικογένεια καταστράφηκε καθώς ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά μπορεί να αντικατασταθεί ο άτυχος 47χρονος.

“Επειδή η οικογένεια κήδεψε τον άνθρωπο εχτές είναι στην φάση που θρηνεί”, είπε στη συνέχεια και τόνισε ότι σήμερα θα λάβει τη δικογραφία και θα δουν και τα ειδικότερα στάδια.

“Από τα στοιχεία που υπάρχουν και από την κρίση του ανακριτή και του εισαγγελέα που εξέτασε τα στοιχεία, εξετάστηκαν, αναλύθηκαν και για αυτό επιβλήθηκαν και κάποιοι περιοριστικοί όροι”, είπε σχετικά με τα στοιχεία που υπάρχουν για το πώς συγκρούστηκε με το ταξί η 22χρονη.

Στη συνέχεια, όσον αφορά το ποιος παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, καθώς η 22χρονη φέρεται να το αμφισβήτησε, είπε ότι υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει, όχι μόνο το ταξί του άτυχου άνδρα αλλά και άλλα οχήματα που προπορεύονταν αυτού, να περιμένουν και όταν ο σηματοδότης γίνει πράσινος να περνούν τον δρόμο.

“Υπάρχουν τόσα σημεία με κάμερες που πλέον η έννοια του “περνάω, δεν περνάω” ερυθρό σηματοδότη, αποδεικνύεται”, τόνισε ακόμη.

Σχετικά με το κατηγορητήριο, εφόσον υπάρχει χρήση αλκοόλ, είπε “ακούμε και λέμε οι νόμοι είναι σκληροί και αυστηροί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο νόμος δεν είναι αυστηρός. Γιατί όταν το διακύβευμα είναι η ανθρώπινη ζωή ή η ελευθερία, νομίζω ότι δεν συγκρίνεται".

Ειδήσεις σήμερα:

Μίτσκοσκι - Βόρεια Μακεδονία: Τα περισσότερα καταστήματα λειτουργούν παράνομα

Ζωγράφου: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο πεζοδρόμιο

Τέμπη - Προανακριτική: Σήμερα η εξέταση του αιτήματος Τριαντόπουλου

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άρση απαγορευτικού απόπλου για λιμάνια της Αττικής08:05ΗΠΑ: Νεκροί πυροσβέστες σε ενέδρα - Είχαν πάει για να σβήσουν φωτιά (βίντεο)07:50Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 11 περιοχές τη Δευτέρα07:34Πύρινη κόλαση στη Σμύρνη: Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν συνοικίες - Στα ελληνικά νησιά έφτασε η στάχτη07:20Μυτιλήνη: Με αίμα βάφτηκε πανηγύρι - 35χρονος δέχτηκε 18 μαχαιριές 07:04Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:47Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30 Ιουνίου 06:30ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 4 Ιουλίου06:14Τήνος: Ιστιοφόρο έδωσε μάχη με τα κύματα και τους θυελλώδεις ανέμους (βίντεο)23:59Μαρινάκης για Τσίπρα: Έχει δικαίωμα να κάνει όσο rebranding επιθυμεί, αλλά την ιστορία δεν θα την ξαναγράψει23:43Ασπροβάλτα: 60χρονος έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε 23:28Τσίπρας: Ποιος φοβάται την αλήθεια για το ’15;23:13Τουρκία: Μεγάλη πυρκαγιά απειλεί σπίτια στη Σμύρνη - Στην Πάτμο έφτασαν οι καπνοί22:57Φωτιά σε εργοστάσιο στον Πειραιά – Έντονη οσμή καπνού στην ατμόσφαιρα (βίντεο)22:43Τασούλας: Στη φρεγάτα "ΣΠΕΤΣΑΙ" την Δευτέρα για να επιθεωρήσει εν πλω τα πολεμικά πλοία του στόλου22:28Τροποποιήσεις στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα λιμάνια της Αττικής λόγω ισχυρών ανέμων22:12Χαλκιδική: Νεκρή συνεπιβάτιδα μηχανής μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ21:58Η Ευρώπη σε κλοιό καύσωνα: "Καμίνια" οι πόλεις με 40άρια 21:44Εύβοια: Αστυνομικός έσωσε με αυτοθυσία μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν από τα ρεύματα στη θάλασσα21:30Μουντιάλ Συλλόγων: Η υπερηχητική Παρί Σεν Ζερμέν «σκόρπισε» την παρέα του Μέσι και περιμένει... Μπάγερν21:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο