LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Μαρτίου 2025 08:38

Τροχαίο - Νεκρός οδηγός ταξί: “Ο νόμος δεν είναι αυστηρός για την 22χρονη οδηγό” (βίντεο)

Τι ανέφερε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου οδηγού ταξί που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι.

Ο Δημήτρης Μιμιγιάννης, δικηγόρος οικογένειας θύματος, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς είναι η οικογένεια μετά την τραγική απώλεια αλλά και το τι δείχνουν τα στοιχεία σχετικά με τη σύγκρουση αλλά και την απόφαση να αφεθεί ελεύθερη η 22χρονη οδηγός του άλλου οχήματος με περιοριστικούς όρους.

Όπως είπε αρχικά ο δικηγόρος, η οικογένεια καταστράφηκε καθώς ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά μπορεί να αντικατασταθεί ο άτυχος 47χρονος.

“Επειδή η οικογένεια κήδεψε τον άνθρωπο εχτές είναι στην φάση που θρηνεί”, είπε στη συνέχεια και τόνισε ότι σήμερα θα λάβει τη δικογραφία και θα δουν και τα ειδικότερα στάδια.

“Από τα στοιχεία που υπάρχουν και από την κρίση του ανακριτή και του εισαγγελέα που εξέτασε τα στοιχεία, εξετάστηκαν, αναλύθηκαν και για αυτό επιβλήθηκαν και κάποιοι περιοριστικοί όροι”, είπε σχετικά με τα στοιχεία που υπάρχουν για το πώς συγκρούστηκε με το ταξί η 22χρονη.

Στη συνέχεια, όσον αφορά το ποιος παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, καθώς η 22χρονη φέρεται να το αμφισβήτησε, είπε ότι υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει, όχι μόνο το ταξί του άτυχου άνδρα αλλά και άλλα οχήματα που προπορεύονταν αυτού, να περιμένουν και όταν ο σηματοδότης γίνει πράσινος να περνούν τον δρόμο.

“Υπάρχουν τόσα σημεία με κάμερες που πλέον η έννοια του “περνάω, δεν περνάω” ερυθρό σηματοδότη, αποδεικνύεται”, τόνισε ακόμη.

Σχετικά με το κατηγορητήριο, εφόσον υπάρχει χρήση αλκοόλ, είπε “ακούμε και λέμε οι νόμοι είναι σκληροί και αυστηροί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο νόμος δεν είναι αυστηρός. Γιατί όταν το διακύβευμα είναι η ανθρώπινη ζωή ή η ελευθερία, νομίζω ότι δεν συγκρίνεται".

Ειδήσεις σήμερα:

Μίτσκοσκι - Βόρεια Μακεδονία: Τα περισσότερα καταστήματα λειτουργούν παράνομα

Ζωγράφου: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο πεζοδρόμιο

Τέμπη - Προανακριτική: Σήμερα η εξέταση του αιτήματος Τριαντόπουλου

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση15:36Βόλος: Αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά μετά από τροχαίο ατύχημα (εικόνες)15:08Βουλιαγμένη: Συνελήφθη 47χρονος για κατοχή όπλων και αρχαιοτήτων14:54Βρετανία: Γυναίκα για πρώτη φορά στην ιστορία η νέα Αρχιεπίσκοπος της Αγγλικανικής εκκλησίας14:40Αμαλιάδα: Ηλικιωμένη παρασύρθηκε από φορτηγό - Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος (εικόνες)14:26Πάρος: 40χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος - Εξετάζεται η εγκληματική ενέργεια14:12Όλες οι απαντήσεις για τις υπηρεσίες υγείας στο 156613:58Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω μεθυσμένης τουρίστριας13:44Ζαχαράκη: Θέλουμε ιδρύματα που λειτουργούν με σταθερούς και ξεκάθαρους κανόνες, που δίνουν προοπτική13:30Άδωνις Γεωργιάδης - Το Πρωινό: Δεν πιστεύω ότι έχει ευθύνη ο Καραμανλής για το δυστύχημα στα Τέμπη13:16Έβρος: Συνελήφθησαν 13 Τούρκοι - Βρέθηκαν στην κατοχή τους 147 όπλα13:02Αμαλιάδα: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο μέσα σε δύο λέπτα (βίντεο)12:48Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στο Ωραιόκαστρο (βίντεο)12:34Πάνος Ρούτσι: Τι έδειξαν οι εξετάσεις - Η επίσημη ανακοίνωση 12:20Παρασκευή 3 Οκτωβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας12:06Θεσσαλονίκη: 59χρονος συνελήφθη για παράνομη υιοθεσία11:52Ηράκλειο: Συνελήφθη 57χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών11:38Θεσσαλονίκη: 61χρονος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών11:24Φαράγγι Σαμαριάς: Κλείνει εκτάκτως και από τις δύο εισόδους του11:10Μόναχο: Επαναλειτούργησε το αεροδρόμιο10:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο