LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: Σήμερα 10:30

Πισπιρίγκου: “Η Τζωρτζίνα θα ζούσε εάν οι ιατροδικαστές δεν... έκλειναν τα μάτια, για Μαλένα και Ίριδα”

Τι είπε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, η Ευαγγελία Αμπάζη, δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, για την καταδικαστική απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πισπιρίγκου

Το πρωί της Τετάρτης, 19 Μαρτίου, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα” η Ευαγγελία Αμπάζη, δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, πατέρα της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας, λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που καταδικάζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών τους.

“Δεν μπορεί να νιώσει χαρά ο κ. Δασκαλάκης, καταλαβαίνετε έχει χάσει τρία παιδιά. Νιώθει ελαφρώς ανακουφισμένος από τη διαδικασία και αισθάνεται ότι δικαιώνεται η ψυχούλα αυτών των παιδιών”, είπε αρχικά η δικηγόρος του, σχετικά με την αντίδρασή του στο άκουσμα της απόφασης.

“Όσον αφορά τους ιατροδικαστές σε όλη την ανακριτική διαδικασία, πραγματικά ζήσαμε ένα θέατρο του παραλόγου. Αυτοί οι άνθρωποι παραπέμπονται γιατί άλλα έλεγαν σε δημόσιες τοποθετήσεις τους, άλλα έλεγαν σε προανακριτική φάση και άλλα ήρθαν να πουν στο δικαστήριο σχολίασε και συνέχισε λέγοντας πως “Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Εάν αυτοί οι άνθρωποι δεν έκλειναν τα μάτια τους, τα μάτια στη δικαιοσύνη, στον Μάνο Δασκαλάκη, δεν άφηναν στο σκοτάδι τους πάντες, αυτή τη στιγμή η Τζωρτζίνα θα ζούσε”.

Σχετικά με το εάν ο Μάνος Δασκαλάκης είχε υποπτευθεί νωρίτερα τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς, στις αρχές έκαναν κοινές εμφανίσεις, ανέφερε ότι “γίναμε όλοι μετά Χριστόν προφήτες. Οι ιατροδικαστικές εκθέσεις, απέδιδαν τους θανάτους σε παθολογικά αίτια. Δεν είχε καμία υπόνοια”.

Όπως είπε, μετά το κατηγορητήριο και την πρώτη δίκη, ο Μάνος Δασκαλάκης, υποπτευόταν την πρώην σύζυγό του, αλλά είπε ότι μέχρι και σήμερα δεν ξέρει αν μπορεί να το πιστέψει.

Τέλος, ανέφερε για την κατηγορούμενη είναι ένα πολύ χειριστικό άτομο.

Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος Μαραντόνα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες αστυνομικών για την μοιραία ημέρα

“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: Ξανά στο εδώλιο οι ναυτικοί που αθωώθηκαν

Βασίλης Καλογήρου - Ανάρτηση της μητέρας του: Τώρα είσαι στην αγκαλιά της Παναγίας (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙμάμογλου: Προφυλακίστηκε ο Δήμαρχος ΚωνσταντινούποληςΣήμερα 12:40 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της Τουρκίας, μετά τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου.

Τέμπη - Τριαντόπουλος: Η “άκυρη” Προανακριτική, ο φυσικός δικαστής και οι αντιδράσειςΣήμερα 11:32 | Ειδήσεις

Τι λέει η Κυβέρνηση για το αίτημα Τριαντόπουλου, που εξήρε ο Πρωθυπουργός. Τι απαντά η αντιπολίτευση. Ένταση στην Βουλή. Τι δηλώνει ο Νίκος Πλακιάς. Εξώδικο έστειλαν η Μαρία Καρυστιανού και ο Σύλλογος συγγενών των θυμάτων.

ΔΟΑΕ - Μητσοτάκης: Δεν υπάρχουν άβατα και εγκληματικές οργανώσεις πέραν του νόμουΣήμερα 12:04 | Ειδήσεις

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε σύσκεψη και παρακολούθησε παρουσίαση από τα στελέχη και τον διοικητή της Διεύθυνσης.

Πολεδομία Ρόδου: Έφοδος της Αστυνομίας και συλλήψειςΣήμερα 10:44 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την έφοδο των "αδιάφθορων" της Αστυνομίας στην Πολεοδομία Ρόδου, παράλληλα με κατ'  οίκον έρευνες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ - “παράνομες αμβλώσεις”: Δεύτερη σύλληψη στο Τέξας14:48Τηλεφωνική απάτη: Αετονύχης “νοίκιασε”… εισπράκτορα για να παίρνει τα λεφτά από τα θύματα14:34Αντρίγια Ντελίμπασιτς: Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ 14:20Ανδρουλάκης: Ο Τριαντόπουλος θα πάει στον φυσικό δικαστή, αλλά όχι με τα “παιχνίδια” της ΝΔ14:07Μετρό: Πρόβλημα στην σηματοδότηση προκάλεσε αλλαγές στα δρομολόγια13:53Φθιώτιδα - Γοργοπόταμος: Νεκρός άνδρας στη γέφυρα (εικόνες)13:40Διάστημα: Πως τα αέρια του θερμοκηπίου μπορούν να “απειλήσουν” τους δορυφόρους13:26Τουρκία - Ιμάμογλου: “Μπλόκο” στα social media μετά την σύλληψη του13:13ΔΟΑΕ - Μητσοτάκης: Δεν υπάρχουν άβατα και εγκληματικές οργανώσεις πέραν του νόμου12:59Ιμάμογλου: Προφυλακίστηκε ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης12:46Τέμπη - Τριαντόπουλος: Η “άκυρη” Προανακριτική, ο φυσικός δικαστής και οι αντιδράσεις12:33Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η ποινή φυλάκισης, τα χρέη και η απάντηση του δικηγόρου του12:19Λάρισα: Μέθυσε και έβγαλε τα ρούχα του στην πλατεία! (βίντεο)12:06ΕΦΚΑ - Ακίνητα: Τα πρώτα 13 προς αξιοποίηση11:52Ιμάμογλου: “Φίλε Εκρέμ, είμαστε δίπλα σου” - Μηνύματα στήριξης από την Ελλάδα11:39Θάνατος Μαραντόνα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες αστυνομικών για την μοιραία ημέρα11:25Πισπιρίγκου: “Η Τζωρτζίνα θα ζούσε εάν οι ιατροδικαστές δεν... έκλειναν τα μάτια, για Μαλένα και Ίριδα”11:12Δολοφονία Κένεντι: Ποιος σκότωσε τον JFK - Ο Τραμπ έδωσε στοιχεία στην δημοσιότητα10:58Πολεδομία Ρόδου: Έφοδος της Αστυνομίας και συλλήψεις10:45Δημοτικό Αθηναϊκό Πανηγύρι: Ο ΑΝΤ1 μας ενώνει στην Πλατεία Κοτζιά10:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο