LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 18 Μαρτίου 2025 15:22

Το Delta Restaurant μεταμορφώθηκε σε ένα Μαγεμένο Δάσος (εικόνες)

Ένα γαστρονομικό ταξίδι εμπνευσμένο από τη φύση. Μια γιορτή αφιερωμένη στην άνοιξη και την ελληνική φιλοξενία στο Delta Restaurant.

DELTA VENUE

Την 11η Μαρτίου 2025, το βραβευμένο με δύο Αστέρια Michelin και ένα Πράσινο Αστέρι Michelin Delta Restaurant μεταμορφώθηκε σε ένα Μαγεμένο Δάσος, προσφέροντας στους καλεσμένους – εκπροσώπους από τον κόσμο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, των γραμμάτων και των τεχνών καθώς και του επιχειρείν - μια εμπειρία υψηλής αισθητικής και απαράμιλλης γαστρονομίας.

Αυτή η μοναδική εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την ελληνική φιλοξενία.  Σηματοδότησε την έναρξη της Άνοιξης , συνδυάζοντας τη γαστρονομική τέχνη του Executive Chef Γιώργου Παπαζαχαρία, τη φυσική αισθητική και τα πολιτιστικά στοιχεία, σε ένα σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς, που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν η κα Ξένια Χατζηπέτρου (Riviera Blu) και η κα Tamara Jumaily (Amal Events) μαζί με τον Executive chef.

DELTA VENUE

DELTA VENUE

Καθώς η άνοιξη φέρνει την αναγέννηση, το Delta, γεμάτο φρεσκάδα, δημιουργικότητα και πρωτόγνωρες εμπειρίες δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενεί και εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών. Πέρα από τη φήμη του ως ένας κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός, το Delta Restaurant με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, τις προσεγμένες αισθητικές παρεμβάσεις και την ικανότητά του να δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα, μπορεί να φιλοξενήσει ιδιωτικές και εταιρικές εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας κάθε περίσταση σε μια πραγματική γαστρονομική και αισθητική εμπειρία. 

Αυτή η πορεία, όμως, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους πολύτιμους συνεργάτες από τον χώρο της διοργάνωσης event και της φιλοξενίας, που μας εμπιστεύονται μας προτείνουν και μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε γνωστή την ελληνική γαστρονομία πέρα από τα σύνορα.

DELTA VENUE

DELTA VENUE

DELTA VENUE

Με πρωταγωνιστή τον Executive Chef Γιώργο Παπαζαχαρία, η ομάδα του Delta παρουσίασε έξι στάδια από το τρέχον μενού-ωδή στη φύση, όπου κάθε γεύση αφηγείται τη δική της ιστορία. Μια μοναδική σύνθεση υφών, αρωμάτων και γεύσεων οδήγησε τους καλεσμένους σε ένα ταξίδι μέσα στο δάσος, εκεί όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία και η γαστρονομία γίνεται τέχνη με σκοπό να γνωστή την ελληνική γαστρονομία πέρα από τα σύνορα.

Ο χώρος ντύθηκε με ονειρικές συνθέσεις από το Secret Garden, ενώ ένα εντυπωσιακό 3D Mapping στον χώρο του bar δημιούργησε ένα σκηνικό γεμάτο φως και φαντασία.

Η VIParties φρόντισε να αναδείξει τη μυσταγωγική ατμόσφαιρα της βραδιάς, επιμελούμενη τον φωτισμό και την ηχητική εγκατάσταση, ενισχύοντας την αίσθηση του φυσικού τοπίου μέσα στον χώρο, ενώ ο αρπιστής Γιώργος Μηλιωτάκης επένδυσε μουσικά το γευστικό μονοπάτι που είχε δημιουργηθεί στον χώρο του εστιατορίου, προσφέροντας μια μαγευτική ακουστική εμπειρία.

DELTA VENUE

DELTA VENUE

DELTA VENUE

DELTA VENUE

Η εμπειρία ολοκληρώθηκε με μια προσεκτικά επιλεγμένη οινική πρόταση: Οι καλεσμένοι απόλαυσαν σαμπάνια Philipponnat, εκλεκτές οινικές ετικέτες, καθώς και μοναδικά κοκτέιλ. Παράλληλα, προσφέρθηκαν επιλεγμένα αποστάγματα που ανέδειξαν την πολυδιάστατη εμπειρία της βραδιάς.

Το DELTA είναι ένα εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας υψηλής γαστρονομίας ξεκίνησε τη λειτουργία του από το Δειπνοσοφιστήριον στο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) τον Ιούλιο του 2021. Το Delta δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με στόχο να αποτελέσει έναν πρότυπο γαστρονομικό προορισμό αντάξιο των υψηλών προδιαγραφών του ΚΠΙΣΝ, αναδεικνύοντας συγχρόνως την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο.

DELTA VENUE 

Συντελεστές:

  • Concept: Riviera Blu & Amal Events
  • Ήχος, Led Wall & Φωτισμός: VIParties
  • Show: 3D mapping.gr
  • Rentals: Style Box & Tore
  • Ανθοσυνθέσεις: The Secret Garden
  • Άρπα: Γιώργος Μηλιωτάκης
  • Φωτογράφοι: Zak Viemon, Αλέξανδρος Παπαδάκης, Δημήτρης Πανουλής
  • Βιντεογράφος: Γιώργος Ζορμπάς
  • Κατασκευή σκηνικού: Loud’n’clear
  • Performers: Defingou Events
  • Φαγητό: Delta Restaurant Team & Δειπνοσοφιστήριον 
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραγωδία στο Αιγάλεω - Νεκρή 65χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμαΧθες 22:43 | Ειδήσεις

Εξετάζεται το σενάριο του αναμμένου τσιγάρου.

Τι καιρό θα κάνει τη ΔευτέραΧθες 15:44 | Ειδήσεις

Που θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων: Μόνο η Ουκρανία μπορεί να πάρει αποφάσεις για ζητήματα κυριαρχίας Χθες 21:55 | Ειδήσεις

Οι ηγέτες ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα της συνάντησης του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν

Αποφασισμένος για εκεχειρία ο Ζελένσκι – "Ιστορική η απόφαση παροχής εγγυήσεων ασφαλείας"Χθες 22:01 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ουκρανός πρόεδρος μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης της συμμαχίας των "προθύμων"

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα08:15Αγία Πετρούπολη: Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν το περίφημο "Φεστιβάλ των Ονείρων"23:58Συλλήψεις και πρόστιμα για φωτιές στην ύπαιθρο23:43Ρόδος: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Ο 17χρονος στον ΑΝΤ1: Νόμιζα ότι θα πεθάνω23:26Επίσημο το "αντίο" στον Μαξίμοβιτς από τον Παναθηναϊκό23:12Επίθεση της Ζαχάροβα στον Μακρόν για τις δηλώσεις περί "συνθηκολόγησης" της Ουκρανίας22:58Τραγωδία στο Αιγάλεω - Νεκρή 65χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα22:44Ο Μισεουί έλαμψε στη νίκη - ανατροπή του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης22:29Αποφασισμένος για εκεχειρία ο Ζελένσκι – "Ιστορική η απόφαση παροχής εγγυήσεων ασφαλείας"22:15Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων: Μόνο η Ουκρανία μπορεί να πάρει αποφάσεις για ζητήματα κυριαρχίας 22:00Τουρκία: Νέα πυρκαγιά, εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνονται από επτά χωριά21:44Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε έως το 2028 τον Νταβίντε Καλάμπρια 21:30"Κατέβασε ρολά" ο Ράγια, σκόραρε ο Καλαφιόρι κι η Άρσεναλ νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ21:14Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου- Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου21:00Δηλώσεις Φον ντερ Λάιεν - Ζελένσκι στις Βρυξέλλες: Τα σύνορα δεν αλλάζουν με τη βία, αυτές είναι αποφάσεις της Ουκρανίας20:45Χανιά: Ο ναυαγοσώστης που έσωσε 5 άτομα, στον ΑΝΤ1: Βούτηξα, χωρίς να έχω εξοπλισμό20:30Αυτοψίες για καταγραφή ζημιών από τις πυρκαγιές σε Χίο και Ζάκυνθο20:16Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο 38χρονου - Το προμηθεύτηκε από γνωστή της 20:02Στην Ουάσινγκτον με τον Ζελένσκι οι ευρωπαίοι ηγέτες19:46Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τέρενς Σταμπ19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο