LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: Χθες 09:12

Κωνσταντοπούλου: Έχω επιφυλάξεις αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα - Δεν θα συμπράξουμε με ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ για τις “καρέκλες”

Τι είπε στον ΑΝΤ1 η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας για την τραγωδία στα Τέμπη και την παραίτηση Δοξιάδη. Γιατί  επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ολομέτωπη επίθεση στην Κυβέρνηση, αλλά και σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν δηκτική για την περίπτωση του Αρίστου Δοξιάδη, ο οποίος παραιτήθηκε από την Κυβέρνηση μόλις 35 ώρες μετά από την ορκωμοσία του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Παραιτήθηκε ο Δοξιάδης, ενώ έπρεπε να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης». 

Ερωτηθείσα για το περιστατικό στην Βουλή με τον Δημήτρη Κυριαζίδη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι ήταν η τελευταία από μια σειρά επιθέσεων που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια, κάνοντας λόγο για μπουλινγκ και αναφέροντας ότι έχει στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό και στον τέως Πρόεδρο της Βουλής στην οποία ουδέποτε απάντησαν. 

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, που δείχνουν αυξημένα ποσοστά στην Πλεύση Ελευθερίας, φέρνοντας την ακόμη και ως δεύτερο κόμμα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «Εμείς το εισπράττουμε στον δρόμο απο τον κόσμο. Εγώ έχω πάντα ανοιχτό το κινητό και μιλάω με πολλούς πολίτες. Η αντίδραση μου στο ότι είμαστε εμείς δεύτερο κόμμα είναι “μα, είναι δυνατόν να είναι ακόμη πρώτη η ΝΔ με τον κ. Μητσοτάκη;”.  Εμείς έχουμε μεγάλη επιφύλαξη αν είναι πρώτη η ΝΔ. Μεσα στις αντιδράσεις για τα Τέμπη και την συγκάλυψη, ο κόσμος έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του και αυτό δεν ειναι κακό, όπως λέει ο κ. Μητσοτάκης. Εμείς χτίζουμε την εναλλακτική πρόταση». 

Απέκλεισε την συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «υπάρχει τεράστια ευθιύνη στα κόμματα που κυβέρνησαν στην μεταπολίτεςυση και αυτή η ευθύνη δεν έχει αναληφθεί. Δεν θα έκανα την Πλεύση Ελευθερίας για να πάμε να διεκδικήσουμε καρέκλες σε συμπράξις. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε την χώρα, δεν θα μας δείτε να αλλάζουμε τις θέσεις μας για να αναλάβουμε καρέκλες σε συμπράξεις». 

Συνέχισε λέγοντας «Το ΠΑΣΟΚ κρίνεται για το αν θα πάρει στην πλάτη το πολιτικο παρελθόν του ή θα αλλάξει σελίδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταρρεύσει γιατι υπερασπίστηκε το κυβερνητικο παρελθόν του και δεν ανέλαβε καμία ευθύνη. Ολα αυτά που προσπαθεί να στηλιτεύσει, τα έχει κάνει. Εμείς είμαστε το μοναδικο αντισυστημικό κόμμα, γι’  αυτό και δεν είμαστε κόμμα και είμαστε κίνημα, με πρωτοβουλία που πήρα εγώ, με στόχο να φτιάξουμε την χώρα μας μέσα από δημοκρατικές και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες».

«Ακόμη δεν έχουμε ασφαλείς σιδηροδρόμους και ο Μητσοτάκης βάζει υπουργούς 40αρηδες κανοντας δοκιμές», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ για την έρευνα σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, προσέθεσε ότι «Η κοινωνία σίγουρα βλέπει συγκάλυψη γιατί η κοινωνία ξέρει πως λειτουργεί το δικαστικό σύστημα. Η συγκάλυψη έχει γίνει μπροστά στα μάτια της κοινωνίας». Αναφέροντας ότι ο Πρωθυπουργός άλλα είπε τις πρώτες ημέρες και άλλα έρχονται στην δημοσιότητα αργότερα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Παραίτηση - Δοξιάδης: “Δεν ήταν στο χέρι του Πρωθυπουργού να μείνω ως υφυπουργός”

Καστοριά: Αυτοπυρπολήθηκε στην αυλή του σπιτιού του - Υπέκυψε στα εγκαύματα του

Εμιλί Ντεκέν: Πέθανε στα 43 της, από σπάνια μορφή καρκίνου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη: Οι μηνύσεις, οι εξελίξεις και η προανακριτική επιτροπήΣήμερα 17:30 | Ειδήσεις

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε στην υπόθεση, της τραγωδίας των Τεμπών. 

Βόρεια Μακεδονία - Τραγωδία σε κλαμπ: Οι μαρτυρίες και οι ήρωες που έχασαν τη ζωή τους (βίντεο)Σήμερα 20:04 | Ειδήσεις

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Δήμαρχος της πόλης Κότσανι, μετά τη φονική πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο. Η αστυνομία συνέλαβε πάνω από 20 άτομα, καθώς το κτίριο δεν πληρούσε κανένα μέτρο ασφαλείας. Ο πρωθυπουργός της χώρας κάνει λόγο για "έγκλημα".

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με βροχές, κρύο και χιόνια (βίντεο)Σήμερα 19:23 | Ειδήσεις

Απότομη μεταβολή, αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο διήμερο, με χιόνια και θεαματική υποχώρηση της θερμοκρασίας.

Κυπριακό - Τατάρ: Ας ελπίσουμε ότι τα μηνύματά μας θα φτάσουν στον προορισμό τουςΣήμερα 22:53 | Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε το δείπνο εργασίας για το Κυπριακό στη Γενεύη. Ποιοι συμμετείχαν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για θεατρική παράσταση (βίντεο)23:59Συρία - ΕΕ: Νέα βοήθεια ύψους 2,5 δις23:45Βόρεια Μακεδονία - Φωτιά σε κλαμπ: Κρίσιμη η κατάσταση πέντε νέων που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης23:31Μητσοτάκης: Στο υπουργείο Υποδομών την Τρίτη ο πρωθυπουργός23:17Κυπριακό - Τατάρ: Ας ελπίσουμε ότι τα μηνύματά μας θα φτάσουν στον προορισμό τους23:04ΑΑΔΕ: Ξεκίνησε η υποβολή φορολογικών δηλώσεων από νομικά πρόσωπα22:50Μαρούσι - Ολυμπιακός: Νίκη με κατοστάρα για τους ερυθρόλευκους22:35Αεροπορικά εισιτήρια: Αυξημένη η τιμή σε νησιωτικούς προορισμούς (βίντεο)22:22Ουκρανία - Λευκός Οίκος: Η ειρήνη δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά 22:09Χανιά - 19χρονος: Έφοδος της αστυνομίας στην σχολή πολεμικών τεχνών για την υπόθεση θανάτου του21:54ΠΟΥ: Οι περικοπές της αμερικανικής βοήθειας θα κοστίσουν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων21:40Βόρεια Μακεδονία - Τραγωδία σε κλαμπ: Οι μαρτυρίες και οι ήρωες που έχασαν τη ζωή τους (βίντεο)21:26Εθνική Πινακοθήκη: Eξετάζονται οι όροι επανέκθεσης των έργων που βανδαλίστηκαν21:12Κακοκαιρία “Daniel” - ΚΕΠΥ: Εώς και 20 φορές περισσότεροι οι θάνατοι από τον επίσημο απολογισμό20:57ΗΠΑ: Έξαρση της φονικής γρίπης των πτηνών Η7Ν920:43Τέμπη: Οι μηνύσεις, οι εξελίξεις και η προανακριτική επιτροπή20:28Συμμορία παρίστανε τους ηλεκτρολόγους και έκλεβε ηλικιωμένες γυναίκες (εικόνες)20:14Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με βροχές, κρύο και χιόνια (βίντεο)20:00Άρης - Παναθηναϊκός: Πήραν το διπλό και συνεχίζουν αήττητοι οι “πράσινοι” 19:47ΕΟΔΥ - Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο