Χανιά: Πατέρας καταδικάστηκε γιατί χαστούκισε την 8χρονη κόρη του
Σε έξι μήνες φυλάκισης με αναστολή μέχρι το Εφετείο, καταδικάστηκε ένας πατέρας τριών παιδιών, την Δευτέρα στο μονομελές πλημμελειοδικείο Χανίων, μετά από μήνυση της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας των παιδιών. Μάλιστα, μία μέρα πριν σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας είχε χαστουκίσει την οκτάχρονη κόρη του ενώ το επεισόδιο εξελίχθηκε σε ύβρεις και απειλές, την επόμενη μέρα.
Πάντως, στην απολογία του ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας πως εκείνο το διάστημα διέμενε στην Αθήνα και είχε έρθει στα Χανιά μόνο για να δει τα παιδιά. Το επεισόδιο συνέβη όπως είπε, επειδή το παιδί δεν ήθελε να τον αγκαλιάσει και έφευγε και εκείνος θεώρησε ότι ευθύνεται η μητέρα της.
«Όπως πήγα την αγκαλιάσω, έφευγε. Της έλεγα σ’ αγαπάει ο μπαμπάς. Δεν σήκωσα χέρι στο πρόσωπο. Δεν τσατίστηκα με το παιδί. Η μάνα της που με κατηγορεί, δεν ήταν μπροστά, ήταν σε άλλο δωμάτιο και άρχισε να φωνάζει ότι το χτύπησα το παιδί. Αυτή έφτιαξε το κλίμα ότι το χτύπησα» ενώ συνέχισε λέγοντας ότι την επόμενη μέρα, η αιτία του καυγά ήταν ότι η μικρή δεν έκλεινε την τηλεόραση για να πάει για ύπνο το βράδυ.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο ενώ καταδικαστική ήταν και η εισαγγελική πρόταση. Στο άκουσμα της απόφασης, ο κατηγορούμενος εξέφρασε την επιθυμία του να την προσβάλλει με έφεση.
Δίκη για το Μάτι: “Όταν η πυρκαγιά έρχεται, κάνεις εκκένωση”
Ουκρανία: η συμφωνία με τις ΗΠΑ για εκεχειρία και η αναμονή για τη ρωσική απάντηση
Εξάρχεια: Ζούσε με τη σορό της μητέρα της σε διαμέρισμα επί 20 ημέρες