LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 07 Μαρτίου 2025 18:17 | Ανανέωση: 07 Μαρτίου 2025 18:16

Βουλή - Κυριαζίδης σε Κωνσταντοπούλου: Πήγαινε κάνε κανένα παιδί

Ένταση προκλήθηκε στην Βουλή μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Κυριακίδη που φώναξε προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Κυριαζίδης - Κωνσταντοπούλου

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας και την ώρα που στο βήμα βρισκόταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Έτσι και ενώ η Κωνσταντοπούλου αρχικά δέχτηκε την επίπληξη από τον Νικήτα Κακλαμάνη που ανέβηκε για λίγο στο προεδρείο για να επιπλήξει την πρόεδρο της Πλεύσης για τη μεγάλη διάρκεια της ομιλίας της, λέγοντας ότι έχει δύο λεπτά για να ολοκληρώσει την τοποθέτησή της.

Στη συνέχεια από τα έδρανα ακούστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος φώναξε στην κα Κωνσταντοπούλου: «Πήγαινε κάνε κανένα παιδί».

Αμέσως παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ζητώντας: Να ζητήσει συγγνώμη ο Κυριαζίδης από την κ. Κωνσταντοπούλου.

«Κάνετε ένα σχόλιο απέναντι σε μία γυναίκα που είναι απαράδεκτο» είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που κάλεσε τον βουλευτή να ζητήσει συγγνώμη.

Ο κ. Κυριαζίδης απέφυγε να ζητήσει συγγνώμη και προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν κατανοήσατε κύριε πρόεδρε… Τρεις μέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ, μας αποκαλεί δολοφόνους. Εμείς είμαστε δολοφόνοι; Δολοφονήσαμε κανένα παιδί; Μας προστατέψατε;»

«Αν εκλήφθηκε διαφορετικά να το κατανοήσω…. Δεν προσέβαλα κανένα…» είπε ο κ. Κυριαζίδης, με τον κ. Κωνσταντινόπουλο να ζητά ξανά από τον βουλευτή της ΝΔ να πάρει πίσω το σχόλιό του.

Άμεσα έλαβε θέση η Σοφία Ζαχαράκη για την απρέπεια Κυριαζίδη: «Δεν κρινόμαστε από τα παιδιά μας οι γυναίκες».

"Το θέμα δεν είναι να ζητήσει συγγνώμη ένας βουλευτής από μένα. Το θέμα είναι νατελειώνουμε με τέτοιες πρακτικές των νταήδων. Ευχαριστώ πολύ τις γυναίκες και τους άνδρες που σήκωσαν ανάστημα..." είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα της βουλής.

Μητσοτάκης σε Κυριαζίδη: Ζήτα συγγνώμη από Κωνσταντοπούλου ή διαγράφεσαι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός ενοχλήθηκε έντονα από το απαράδεκτο σχόλιο του βουλευτή Δράμας της ΝΔ μετά το απαράδεκτο σχόλιο κατά της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου που προκαλεσε διακομματικό σάλο.

Φαίνεται πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη όπου του ζήτησε να μεταφέρει στον Κυριαζίδη πως ο βουλευτής ή θα ζητήσει αμέσως συγγνώμη ή διαγράφεται.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βουλή - Πρόταση μομφής: Με την ψηφοφορία το βράδυ ολοκληρώνεται η διαδικασία

Καιρός: Νεφώσεις, βοριάδες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή

Τροχαίο - Σπάρτη: Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκαν τρεις επιβάτες αυτοκινήτου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠροϋπολογισμός: Μία "ανάσα" από τα 8 δις το πρωτογενές πλεόνασμα στο 7μηνοΣήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Αυξημένα κατά 822 εκατ. τα καθαρά έσοδα . Ξεπέρασαν τα 40,5 δις το φορο-έσοδα.

Μήνυμα Τραμπ σε Ζελένσκι πριν από τη συνάντηση: Η Ουκρανία δεν θα πάρει πίσω την Κριμαία και δεν θα γίνει μέλος του NATOΣήμερα 08:36 | Ειδήσεις

Απαντώντας μέσω Χ, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έγραψε πως θέλει ο πόλεμος με τη Ρωσία να τελειώσει «γρήγορα», αλλά κατά τρόπο «αξιόπιστο», ώστε να εξασφαλιστεί «ειρήνη που θα έχει διάρκεια».

Η Μόσχα εγκρίνει τις δηλώσεις ΤραμπΣήμερα 10:59 | Ειδήσεις

Ο Ρώσος διαπραγματευτής αναδημοσίευσε την ανάρτηση του προέδρου για την Ουκρανία

O κυκλώνας Έριν απειλεί τις Μπαχάμες – Ποιες άλλες περιοχές θα σαρώσειΣήμερα 08:55 | Ειδήσεις

Το ακραίο φαινόμενο θα πλησιάσει τα επόμενα 24ωρα τις Μπαχάμες, στην Καραϊβική, αχανή περιοχή του βόρειου Ατλαντικού που ήδη πλήττεται από σφοδρούς ανέμους και ισχυρές βροχές, ενώ υπάρχουν κίνδυνοι πλημμυρών και κατολισθήσεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Προϋπολογισμός: Μία "ανάσα" από τα 8 δις το πρωτογενές πλεόνασμα στο 7μηνο 11:22Η Μόσχα εγκρίνει τις δηλώσεις Τραμπ11:07Αγρίνιο: Παραμένει στο νοσοκομείο η ανήλικη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτι 10:51Ήρα: Η χαριτωμένη σκυλίτσα ναυαγοσώστρια (βίντεο)10:36ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου10:20Ένας Έλληνας και ένας Τούρκος ένωσαν τις δυνάμεις τους και άνοιξαν καφέ στην Κωνσταντινούπολη10:03Στα δικαστήρια η χήρα του Έλβις Πρίσλεϊ - Κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της09:47ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 22 Αυγούστου09:31O κυκλώνας Έριν απειλεί τις Μπαχάμες – Ποιες άλλες περιοχές θα σαρώσει09:17ΑΤ Κερατέας: Είχε συλληφθεί μια μέρα πριν ο κρατούμενος που εντοπίστηκε νεκρός 09:01Μήνυμα Τραμπ σε Ζελένσκι πριν από τη συνάντηση: Η Ουκρανία δεν θα πάρει πίσω την Κριμαία και δεν θα γίνει μέλος του NATO08:46Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Αυγούστου08:30Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα08:15Αγία Πετρούπολη: Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν το περίφημο "Φεστιβάλ των Ονείρων"23:58Συλλήψεις και πρόστιμα για φωτιές στην ύπαιθρο23:43Ρόδος: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Ο 17χρονος στον ΑΝΤ1: Νόμιζα ότι θα πεθάνω23:26Επίσημο το "αντίο" στον Μαξίμοβιτς από τον Παναθηναϊκό23:12Επίθεση της Ζαχάροβα στον Μακρόν για τις δηλώσεις περί "συνθηκολόγησης" της Ουκρανίας22:58Τραγωδία στο Αιγάλεω - Νεκρή 65χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα22:44Ο Μισεουί έλαμψε στη νίκη - ανατροπή του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης22:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο