LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 05 Μαρτίου 2025 15:05 | Ανανέωση: 05 Μαρτίου 2025 15:10

ΠΑΣΟΚ: Ο Πέτρος Παππάς προσχώρησε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα (εικόνες)

Η σύμπραξη του εκλεγμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι πρότινος ανεξάρτητου βουλευτή Πέτρου Παππά με το ΠΑΣΟΚ, επισφραγίστηκε σε συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Νίκος Ανδρουλάκης - Παππάς Πέτρος

Στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής προσχώρησε ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Παππάς.

Η προσχώρησή του επισημοποιήθηκε στη σημερινή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη, στο γραφείο του τελευταίου, στη Βουλή, στο περιθώριο της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών για τα Τέμπη, πριν κατατεθεί η πρόταση μομφής.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πέτρο Παπά για την απόφασή του να ενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ και την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, για να δώσουμε μαζί αγώνες για τη διεύρυνση της παράταξης, αλλά πάνω απ' όλα για την αναγκαία πολιτική αλλαγή, που χρειάζεται ο τόπος. Αντιμετωπίζουμε μια κυβέρνηση αλαζονείας, αμετροέπειας, μια κυβέρνηση που δεν δείχνει κανέναν σεβασμό στον ελληνικό λαό. Γι' αυτό λοιπόν πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις και να προχωρήσουμε μπροστά για να γίνει πράξη η πολιτική αλλαγή» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης υποδεχόμενος τον κ. Παππά.

«Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή που συμπορεύομαι με το ΠΑΣΟΚ. Είναι η παράταξη εκείνη, η οποία έφερε την εθνική συμφιλίωση, δημιούργησε το κοινωνικό κράτος, έφερε την ισότητα των δύο φύλων και επέτρεψε στις Ελληνίδες και τους Έλληνες να ονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Το ΠΑΣΟΚ υπό τη δική σας προεδρία, υπό την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη, πορεύεται αναγεννημένο και αποτελεί τη μόνη σοβαρή, αξιόπιστη, εναλλακτική κυβερνητική πρόταση για την Ελλάδα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να μεταδώσω το πρόγραμμα, τις ιδέες και τα οράματα του ΠΑΣΟΚ στον πολλαπλά παραμελημένο κόσμο στη Βόρεια Ελλάδα. Πρόεδρε, καλώς ανταμώσαμε και καλούς μας αγώνες» τόνισε από την πλευρά του ο κ. Παππάς.

Νίκος Ανδρουλάκης - Παππάς Πέτρος

Ο Πέτρος Παππάς είναι ο δεύτερος ανεξάρτητος βουλευτής που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ – έχει προηγηθεί η Ράνια Θρασκιά – που εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η οποία θα αριθμεί πλέον 33 βουλευτές.

Και οι δύο βουλευτές εντάσσονται στη στρατηγική της αμφίπλευρης διεύρυνσης της Χαριλάου Τρικούπη.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Ράνια Θρασκιά όσο και ο Πέτρος Παππάς είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα του Τάσου Γιαννίτση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, που πρότεινε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Νίκος Ανδρουλάκης - Παππάς Πέτρος

Η προσέγγιση των δύο πλευρών, ΠΑΣΟΚ και Πέτρου Παππά, πάνω σε κεντρικά πολιτικά επίδικα της τελευταίας περιόδου, ήταν αμοιβαία, ενώ ο πρώην ανεξάρτητος βουλευτής εκτιμούσε πως το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη έχει «αναβαπτιστεί» και μπορεί να παίξει κεντρικό ρόλο στην επόμενη μέρα της χώρας.

«Πρόκειται για το μόνο κόμμα που προτείνει λύσεις και που μπορεί να απαλλάξει τη χώρα από τη ΝΔ», δήλωνε σε συνομιλητές του ο κ. Παππάς.

Βέβαια, το ενδιαφέρον στρέφεται και στα εκλογικά «μαθηματικά» των επόμενων εκλογών, με τον κ. Παππά να θεωρείται πιθανότερο να διεκδικήσει τον σταυρό των πολιτών σε Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης και όχι στο Κιλκίς, όπου και εκλέγεται. Και αυτό, γιατί η βουλευτική έδρα στο Κιλκίς είναι «καπαρωμένη» από τον νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στέφανο Παραστατίδη. 


Ειδήσεις σήμερα:

Κατσιούλης - Τέμπη: Ένιωθα τα όργανά μου να βράζουν... Ήταν τοξική η μυρωδιά (βίντεο)

Πισιπιρίγκου για Κούγια: Με λυγμούς το “αντίο”, πριν την αγόρευση της Εισαγγελέως στην δίκη της

Πειραιώς - Τροχαίο με ταξί: Πέθανε και η επιβάτιδα που είχε τραυματιστεί (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μουντιάλ Συλλόγων: Στα προημιτελικά η Μπάγερν που κέρδισε την Φλαμένγκο (εικόνες)08:34Υπουργικό συμβούλιο: Συνεδρίαση στη σκιά του ΟΠΕΚΕΠΕ – Θα προηγηθεί η ορκωμοσία των νέων μελών 08:19Άρση απαγορευτικού απόπλου για λιμάνια της Αττικής08:05ΗΠΑ: Νεκροί πυροσβέστες σε ενέδρα - Είχαν πάει για να σβήσουν φωτιά (βίντεο)07:50Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 11 περιοχές τη Δευτέρα07:34Πύρινη κόλαση στη Σμύρνη: Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν συνοικίες - Στα ελληνικά νησιά έφτασε η στάχτη07:20Μυτιλήνη: Με αίμα βάφτηκε πανηγύρι - 35χρονος δέχτηκε 18 μαχαιριές 07:04Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:47Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30 Ιουνίου 06:30ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 4 Ιουλίου06:14Τήνος: Ιστιοφόρο έδωσε μάχη με τα κύματα και τους θυελλώδεις ανέμους (βίντεο)23:59Μαρινάκης για Τσίπρα: Έχει δικαίωμα να κάνει όσο rebranding επιθυμεί, αλλά την ιστορία δεν θα την ξαναγράψει23:43Ασπροβάλτα: 60χρονος έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε 23:28Τσίπρας: Ποιος φοβάται την αλήθεια για το ’15;23:13Τουρκία: Μεγάλη πυρκαγιά απειλεί σπίτια στη Σμύρνη - Στην Πάτμο έφτασαν οι καπνοί22:57Φωτιά σε εργοστάσιο στον Πειραιά – Έντονη οσμή καπνού στην ατμόσφαιρα (βίντεο)22:43Τασούλας: Στη φρεγάτα "ΣΠΕΤΣΑΙ" την Δευτέρα για να επιθεωρήσει εν πλω τα πολεμικά πλοία του στόλου22:28Τροποποιήσεις στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα λιμάνια της Αττικής λόγω ισχυρών ανέμων22:12Χαλκιδική: Νεκρή συνεπιβάτιδα μηχανής μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ21:58Η Ευρώπη σε κλοιό καύσωνα: "Καμίνια" οι πόλεις με 40άρια 21:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο