Αλέξης Κούγιας: “Λύγισα παρακολουθώντας τα αφιερώματα για τον πατέρα μου”
Σε ηλικία 74 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Αλέξης Κούγιας, μετά από τεράστια μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής 2 Μαρτίου, ο γιος του, Χρίστος Κούγιας θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους έστειλαν σε εκείνον και στην οικογένειά του μηνύματα στήριξης.
Ο γιος του γνωστού ποινικολόγου ανέφερε μάλιστα πως τον συγκίνησαν πολύ τα αφιερώματα που είδε στην τηλεόραση για τη ζωή του πατέρα του. Η κηδεία του Αλέξη Κούγια θα τελεστεί την Τρίτη 04 Μαρτίου ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.
Η ανάρτηση του Χρίστου Κούγια:
"Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα ειλικρινή συλλυπητήρια και για τα ατελείωτα μηνύματα στήριξης σε εμένα προσωπικά και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ επίσης τα μέσα που σέβονται τον πόνο μας και μας αντιμετωπίζουν όπως ζητήσαμε. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τα κανάλια για τα συγκινητικά αφιερώματα στη ζωή του πατέρα μου! Λύγισα παρακολουθώντας τα".
Παρακολουθήστε το αφιέρωμα του ΑΝΤ1 για τον Αλέξη Κούγια:
Η πρώην σύζυγός του Αλέξη Κούγια και μητέρα των δύο παιδιών του, Εύη Βατίδου, θέλησε να μοιραστεί ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, ευχαριστώντας όσους της έστειλαν συλλυπητήρια και την υποστήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Η ίδια αναφέρει: "Αγαπητοί φίλοι και συγγενείς, Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για τα ειλικρινή σας συλλυπητήρια και την υποστήριξή σας. Η απώλεια του Αλέξη είναι μεγάλη δοκιμασία για εμάς, αλλά η αγάπη και η αλληλεγγύη που μας δείχνετε μάς δίνει κουράγιο και δύναμη. Ευχαριστώ. Με εκτίμηση, Εύη Βατίδου".
Η ανάρτηση της Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια
Ρεκόρ Γκίνες: Το μικρότερο πάρκο του κόσμου είναι στην... Ιαπωνία! (βίντεο)
Λονδίνο: Φρουρός του Βασιλιά σπάει το πρωτόκολλο και χαιρετάει τυφλό αγόρι (βιντεο)