Τέμπη - Ασλανίδης: Ο κόσμος θα μας δικαιώσει, έχουμε “ατσαλωθεί”
Πυρά κατά της πολιτεία και της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26χρονου θύματος των Τεμπών, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στους "Weekenders".
"Συζητάμε για ένα βίντεο που κατατέθηκε στις 5 Φεβρουαρίου και βγήκε στη δημοσιότητα στις 6 Φεβρουαρίου. Είναι μια γελοιότητα." είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε διερωτόμενος αν "θα μας απαντήσει κανείς τις κουβαλούσε η εμπορική αμαξοστοιχία; Θα μας απαντήσει κανείς για την έκρηξη και τη φωτιά; Θα ξεχάσουμε τη τηλεδιοίκηση;".
Για το επίμαχο βίντεο διερωτήθηκε πως "εμφανίστηκε τυχαία μετά από δύο χρόνια αυτό το βίντεο. Υπάρχουν έγγραφα ότι οι κάμερες μπήκανε 6 μήνες μετά." και συνέχισε λέγοντας πως κατατέθηκε προσβολή για την εγκυρότητα του και υπάρχει σιγουριά πως το βίντεο δεν θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.
Μιλώντας για το τελικό πόρισμα του Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας των Μεταφορών (ΕΟΔΑΣΑΑΜ), το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να παρουσιαστεί δημόσια την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου ανέφερε πως "εμείς ξέρουμε την αλήθεια και τα δικά μας πορίσματα είναι ισχυρότερα. Οι δικοί μας ερευνητές έχουν δώσει τις απαντήσεις. Πέρα από τα ηχητικά υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό".
Επιτέθηκε στη κυβέρνηση πως προσπαθεί να συγκαλείψει ένα έγκλημα και πως ταυτόχρονα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή της κοινωνίας, ενώ αναφέρθηκε και στις προσβολές απέναντι στους συγγενείς των θυμάτων. "Θέλουν να γίνουν οι συγκεντρώσεις με λιγότερο κόσμο. Δεν θα ασχοληθώ με τις προσβολές σε βάρος μας. Η κοινωνία βλέπει και καταλαβαίνει. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Έχουμε "ατσαλωθεί". Ο κόσμος θα μας δικαιώσει".
Συνέχισε να εξαπολύει "βέλη" κατά της πολιτείας λέγοντας πως "δεν λειτουργεί τίποτα στη χώρα μας σωστά. Ο ανακριτής δύο χρόνια δεν κάνει τη δουλειά του. Τώρα θα την κάνει;" είπε και έκλεισε λέγοντας πως ελπίζει κάποια στιγμή να "υπάρξει ένα κράτος δικαίου στη χώρα".
Αργυρούπολη: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε βενζινάδικο (εικόνες)