LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 15 Φεβρουαρίου 2025 17:55 | Ανανέωση: 15 Φεβρουαρίου 2025 19:27

Τέμπη - Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Βρήκα το βιντεοληπτικό υλικό στον “κάδο ανακύκλωσης” του υπολογιστή (βίντεο)

Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει αποκλειστικά τι αναφέρει στις αρχές ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος που βρήκε το επίμαχο υλικό το περασμένο Σάββατο στον κάδο ανακύκλωσης του υπολογιστή.


Στον κάδο ανακύκλωσης του υπολογιστή βρέθηκε το επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών, όπως αποκαλύπτει απόψε ο ΑΝΤ1.

Στα ηλεκτρονικά "σκουπίδια" βρέθηκε και από πραγματική τύχη το επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει αποκλειστικά τι αναφέρει στις αρχές ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος που βρήκε το στικάκι με το επίμαχο υλικό το περασμένο Σάββατο στον κάδο ανακύκλωσης.

"Επειδή στον server έχουν πρόσβαση μόνο ο administrators, ήτοι εγώ και ο διευθυντής μου στις 8 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 3.00 π.μ ημέρα Σάββατο, μόλις επέστρεψα από εξωτερικές εργασίες στην εταιρία το βρήκα [σημ: εννοεί το υλικό με τα βίντεο] στον κάδο ανακύκλωσης. Πάτησα "επαναφορά" και τα αρχεία εστάλησαν στην αρχική τους θέση", αναφέρει χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος.

Όπως μάλιστα επισημαίνει στις Αρχές για αυτό τον λόγο εμφανίζονται στις ιδιότητες των αρχείων με την ημερομηνία εκείνης της ημέρας ως ημερομηνία δημιουργίας.

Η χειρίστρια του επιχειρησιακού κέντρου της εταιρείας υποστηρίζει ότι αμέσως μετά το δυστύχημα, είχε δοθεί εντολή από την εταιρεία να ψάξουν οι υπάλληλοι σε όλο το υλικό των καμερών ώστε να βρεθούν πλάνα από την επιβατική αμαξοστοιχία. Η ίδια αυτοβούλως έψαξε και από την εμπορική.

"Εγώ δημιούργησα αρχικά τον φάκελο και αργότερα τον μετονόμασα σε «Δυστύχημα». Από τον δικό μου υπολογιστή «κατέβηκαν» στον σκληρό δίσκο και μεταφέρθηκαν στον server", ανέφερε η γυναίκα.

Η ίδια στις αρχές Μαρτίου είχε στείλει αρχεία με βίντεο από τον σταθμό Λαρίσης στην αρμόδια Τροχαία και σε έναν από τους δικαστικούς πραγματογνώμονες.

Όπως δήλωσε ακόμη η χειρίστρια του επιχειρησιακού κέντρου, "Τα εν λόγω αρχεία τα απέστειλα στην Τροχαία Λάρισας μέσω Dropbox από το εταιρικό μου email. Στης 11/03 και 16/03/2023 ζητήθηκαν περισσότερα στοιχεία βιντεοληπτικού υλικού από διάφορους σιδηροδρομικούς σταθμούς .Αυτά τα στοιχεία παραδόθηκαν σε USB stick ,λόγω του όγκου τους στην Τροχαία Λάρισας".

Όπως υποστηρίζει τα 3 επίμαχα βίντεο που παραδόθηκαν στις αρχές την Δευτέρα εντοπίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε έναν τεράστιο όγκο δεδομένων.

Μια κεντρική μονάδα υπολογιστή και 10 σκληροί δίσκοι βρίσκονται στα χέρια των έμπειρων επιστημόνων του εγκληματολογικού που προσπαθούν και αυτοί να αποδείξουν την γνησιότητα των τριών βίντεο αλλά και να εντοπίσουν νέο ωφέλιμο υλικό από τις σήραγγες του Πλαταμώνα και των Τεμπών. Πάντως οι συγγενείς των θυμάτων αμφισβητούν την γνησιότητα του βιντεοληπτικού υλικού

Μια από τις οικογένειες εχει αμφισβητήσει και εγγράφως την γνησιότητα του υλικού που υπογράφουν οι δικαστικοί πραγματογνώμονες.

Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου: Σύσταση Ομάδας Εργασίας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων

Δωδεκάνησα: 15χρονος και 13χρονη προσπάθησαν να δολοφονήσουν την μητέρα του κοριτσιού!

Λονδίνο: Φωτιά σε πολυτελές ξενοδοχείο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓεραπετρίτης: Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων, όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκαΣήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Ο κ. Γεραπετρίτης έκανε λόγο για «απαράδεκτες αξιώσεις» της Τουρκίας με το αφήγημα της Γαλάζιας Πατρίδας, που ξεκίνησαν τη δεκαετία του ’90 και δεν έχουν αποσυρθεί. 

Σουφλί: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά - Πολλές συλλήψεις, ανάμεσά τους και στρατιωτικοίΣήμερα 12:54 | Ειδήσεις

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών, σύνεργα επεξεργασίας και χρηματικά ποσά.

Χριστάκης στο ant1news: Όλα τα δεδομένα για το “φορολογικό διαζύγιο”Σήμερα 16:24 | Ειδήσεις

Πότε είναι υποχρεωτική η κατάθεση φορολογικών δηλώσεων για όσους είναι παντρεμένοι. Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι το κάνουν προαιρετικά.

Συνελήφθη ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται ότι παρακολουθούσε το σπίτι της ΛατινοπούλουΣήμερα 10:06 | Ειδήσεις

Τι κατασχέθηκε από σπίτι των συλληφθέντων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:12Θρίλερ σε πολυτελή βίλα στην Άδανα – Πατέρας σκότωσε τα δύο παιδιά του και αυτοκτόνησε16:58Ο Τραμπ ανακοίνωσε τη δημιουργία "συμβουλίου ειρήνης" για τη Γάζα16:44Χριστάκης στο ant1news: Όλα τα δεδομένα για το “φορολογικό διαζύγιο”16:30ΥΠΕΘΟ: Πιο γρήγορες πληρωμές - Λιγότερες απευθείας αναθέσεις16:16Τροχαίο στα Μέγαρα: Συγκρούστηκαν δύο φορτηγά - Κλειστή λωρίδα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου16:02Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία15:48Γερμανία: Η στρατιωτική αποστολή στη Γροιλανδία αποφασίστηκε λόγω των "ρωσικών και κινεζικών απειλών"15:34Ο Χρήστος Φαφούτης νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Ελληνικό Μετρό Α.Ε.15:20Missing Alert για την εξαφάνιση δύο 15χρονων αγοριών15:06Ο χειμώνας παίζει κρυφτούλι14:52Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν - Νετανιάχου: Στο επίκεντρο της συζήτησης η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και το Ιράν14:38Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα14:24Εγκαινιάστηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός"14:19Κρήτη: Νεαρή γιατρός παρουσίασε συμπτώματα μηνιγγίτιδας14:10Συντάξεις Φεβρουαρίου 2026: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές;13:56Τουσκ: Δεν θα στείλουμε στρατεύματα στη Γροιλανδία13:42Γαλλία για Γροιλανδία: Η αποστολή ευρωπαίων στρατιωτικών επιδιώκει να στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο13:28Γεραπετρίτης: Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων, όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα13:14Σουφλί: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά - Πολλές συλλήψεις, ανάμεσά τους και στρατιωτικοί13:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο