LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 15 Φεβρουαρίου 2025 17:55 | Ανανέωση: 15 Φεβρουαρίου 2025 19:27

Τέμπη - Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Βρήκα το βιντεοληπτικό υλικό στον “κάδο ανακύκλωσης” του υπολογιστή (βίντεο)

Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει αποκλειστικά τι αναφέρει στις αρχές ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος που βρήκε το επίμαχο υλικό το περασμένο Σάββατο στον κάδο ανακύκλωσης του υπολογιστή.


Στον κάδο ανακύκλωσης του υπολογιστή βρέθηκε το επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών, όπως αποκαλύπτει απόψε ο ΑΝΤ1.

Στα ηλεκτρονικά "σκουπίδια" βρέθηκε και από πραγματική τύχη το επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει αποκλειστικά τι αναφέρει στις αρχές ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος που βρήκε το στικάκι με το επίμαχο υλικό το περασμένο Σάββατο στον κάδο ανακύκλωσης.

"Επειδή στον server έχουν πρόσβαση μόνο ο administrators, ήτοι εγώ και ο διευθυντής μου στις 8 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 3.00 π.μ ημέρα Σάββατο, μόλις επέστρεψα από εξωτερικές εργασίες στην εταιρία το βρήκα [σημ: εννοεί το υλικό με τα βίντεο] στον κάδο ανακύκλωσης. Πάτησα "επαναφορά" και τα αρχεία εστάλησαν στην αρχική τους θέση", αναφέρει χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος.

Όπως μάλιστα επισημαίνει στις Αρχές για αυτό τον λόγο εμφανίζονται στις ιδιότητες των αρχείων με την ημερομηνία εκείνης της ημέρας ως ημερομηνία δημιουργίας.

Η χειρίστρια του επιχειρησιακού κέντρου της εταιρείας υποστηρίζει ότι αμέσως μετά το δυστύχημα, είχε δοθεί εντολή από την εταιρεία να ψάξουν οι υπάλληλοι σε όλο το υλικό των καμερών ώστε να βρεθούν πλάνα από την επιβατική αμαξοστοιχία. Η ίδια αυτοβούλως έψαξε και από την εμπορική.

"Εγώ δημιούργησα αρχικά τον φάκελο και αργότερα τον μετονόμασα σε «Δυστύχημα». Από τον δικό μου υπολογιστή «κατέβηκαν» στον σκληρό δίσκο και μεταφέρθηκαν στον server", ανέφερε η γυναίκα.

Η ίδια στις αρχές Μαρτίου είχε στείλει αρχεία με βίντεο από τον σταθμό Λαρίσης στην αρμόδια Τροχαία και σε έναν από τους δικαστικούς πραγματογνώμονες.

Όπως δήλωσε ακόμη η χειρίστρια του επιχειρησιακού κέντρου, "Τα εν λόγω αρχεία τα απέστειλα στην Τροχαία Λάρισας μέσω Dropbox από το εταιρικό μου email. Στης 11/03 και 16/03/2023 ζητήθηκαν περισσότερα στοιχεία βιντεοληπτικού υλικού από διάφορους σιδηροδρομικούς σταθμούς .Αυτά τα στοιχεία παραδόθηκαν σε USB stick ,λόγω του όγκου τους στην Τροχαία Λάρισας".

Όπως υποστηρίζει τα 3 επίμαχα βίντεο που παραδόθηκαν στις αρχές την Δευτέρα εντοπίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε έναν τεράστιο όγκο δεδομένων.

Μια κεντρική μονάδα υπολογιστή και 10 σκληροί δίσκοι βρίσκονται στα χέρια των έμπειρων επιστημόνων του εγκληματολογικού που προσπαθούν και αυτοί να αποδείξουν την γνησιότητα των τριών βίντεο αλλά και να εντοπίσουν νέο ωφέλιμο υλικό από τις σήραγγες του Πλαταμώνα και των Τεμπών. Πάντως οι συγγενείς των θυμάτων αμφισβητούν την γνησιότητα του βιντεοληπτικού υλικού

Μια από τις οικογένειες εχει αμφισβητήσει και εγγράφως την γνησιότητα του υλικού που υπογράφουν οι δικαστικοί πραγματογνώμονες.

Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου: Σύσταση Ομάδας Εργασίας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων

Δωδεκάνησα: 15χρονος και 13χρονη προσπάθησαν να δολοφονήσουν την μητέρα του κοριτσιού!

Λονδίνο: Φωτιά σε πολυτελές ξενοδοχείο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕξελίξεις στη διπλή δολοφονία της ΦοινικούνταςΣήμερα 20:31 | Ειδήσεις

Ο ρόλος του 22χρονου που είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές στα μέσα Οκτωβρίου και είχε αρχικά δηλώσει συνεργός.

Ο Τζέικ Σωτηριάδης στον ΑΝΤ1: Η Γροιλανδία υπάγεται διοικητικά στην Δανία, για περισσότερα από 300 χρόνιαΣήμερα 21:00 | Ειδήσεις

Ο Ελληνοαμερικανός πρώην αξιωματικός πληροφοριών, της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, Τζέικ Σωτηριάδης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την σπουδαιότητα της χώρας αυτής.

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1 για τις βλέψεις των ΗΠΑ στη ΓροιλανδίαΣήμερα 20:58 | Ειδήσεις

«Οι Ευρωπαίοι ηγέτες, θέλουν να διατηρήσουν αυτή την παγκόσμια τάξη για πολλούς λόγους και προσεγγίζουν θέματα όπως η Γροιλανδία».

Αλεξανδρούπολη: Εικόνες βιβλικής καταστροφής από το πέρασμα της κακοκαιρίας (εικόνες)Σήμερα 22:17 | Ειδήσεις

Δεκάδες δέντρα ξεριζώθηκαν κι έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα. Στο λιμάνι της πόλης αναποδογύρισαν σκάφη!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βέροια: Νεκρή γυναίκα από φωτιά στο σπίτι της23:59Ντέιβιντ Μπόουι: Η ζωή και η καριέρα του ροκ σταρ23:48Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονης23:36Τραμπ: Το Ιράν λαχταρά την ελευθερία - Oι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να βοηθήσουν23:22Αλεξανδρούπολη: Εικόνες βιβλικής καταστροφής από το πέρασμα της κακοκαιρίας (εικόνες)23:08ΠΑΟΚ: Ο «Ντέλιας» έφερε την... τέλεια βραδιά 22:54Κύπρος: Νέες αποκαλύψεις για το επίμαχο βίντεο που παραπέμπει σε διαφθορά22:40Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Εύκολη νίκη για τους Πειραιώτες22:26Θεσσαλονίκη: Αποκολλήθηκε κομμάτι οροφής σε εμπορικό κέντρο και τραυματίστηκε γυναίκα (βίντεο)22:12Πανιώνιος – Κολοσσός Ρόδου: Νίκη “οξυγόνο” για τους γηπεδούχους21:58Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1 για τις βλέψεις των ΗΠΑ στη Γροιλανδία21:44Κηφισιά –ΑΕΛ: Στο τέλος δεν (Χ)αμογέλασε κανείς21:30Ο Τζέικ Σωτηριάδης στον ΑΝΤ1: Η Γροιλανδία υπάγεται διοικητικά στην Δανία, για περισσότερα από 300 χρόνια21:16Άρης – Ηρακλής: Έγινε θρίλερ… στο φινάλε21:02Εξελίξεις στη διπλή δολοφονία της Φοινικούντας 20:48ΑΝΤ1 Sports: “Πικρή” νίκη για τον Ολυμπιακό λόγω του τραυματισμού του Μόρις20:34Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ20:20Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:06Ροδόπη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο αγρότη19:52Ισχυροί άνεμοι: Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο19:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο