LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 06 Φεβρουαρίου 2025 15:45

Ηράκλειο - Τροχαίο με εγκατάλειψη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός που τραυμάτισε δύο νεαρούς

Ποιοι περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον 19χρονο που προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο τη Δευτέρα στο Ηράκλειο. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας των θυμάτων.

Περιπολικό - δρόμος

Ελεύθερος αφέθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης ο 19χρονος οδηγός που τραυμάτισε και εγκατέλειψε τους δύο νεαρούς στο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου, στην οδό Ούλοφ Πάλμε.

Ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, να καταβάλει χρηματική εγγύηση και παρακολούθηση προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής.

Σε βάρος του 19χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη, βαριά σωματική βλάβη κατά συρροή, οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης και εγκατάλειψη.

Στον 21χρονο συνοδηγό του ΙΧ, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για απλή συνέργεια στην εγκατάλειψη, υπό τη μορφή της ψυχικής συνδρομής. Ο νεαρός μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.

«Με ομόφωνη απόφαση της εισαγγελέως και της ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους», δήλωσε ο δικηγόρος του 21χρονου Χαράλαμπος Μαλιαρράκης, ο οποίος σημείωσε πως ο εντολέας του υποστηρίζει πως έλεγε στον 19χρονο οδηγό του οχήματος να γυρίσουν πίσω και να μην εγκαταλείψουν τους τραυματίες.

Ηράκλειο - Τροχαίο με εγκατάλειψη - Απολογία

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν και σήμερα συγγενείς και φίλοι των δύο τραυματιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος, μετέβη το απόγευμα της Τρίτης, συνοδευόμενος από τους γονείς του ,στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου παραδόθηκε στις αρχές και συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ενώ και το αυτοκίνητο που οδηγούσε δεν είχε ασφάλιση.

Ο 19χρονος υποστήριξε πως έφυγε από το σημείο, αφού φοβήθηκε μην του επιτεθούν άτομα από παρακείμενες καφετέριες που είδαν το τροχαίο.

Ο 19χρονος φέρεται να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρούστηκε με δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν ένας 25χρονος και ένας 18χρονος. Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν βαρύτατα, ενώ ο οδηγός τους εγκατέλειψε στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Στέλιος Κτενιαδάκης δήλωσε ότι ο 18χρονος εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος και πλέον νοσηλεύεται στην ορθοπαιδική κλινική, μαζί με τον 25χρονο, ο οποίος έχει ακρωτηριαστεί.

Οι δύο νεαροί αν και φορούσαν κράνη τραυματίστηκαν βαρύτατα με τις περιγραφές των ατόμων που έτρεξαν να τους βοηθήσουν να προκαλούν σοκ.

Ειδήσεις σήμερα:

Χρήστος Μάστορας: Αναβλήθηκε η δίκη - Τι ζήτησε από το Αυτόφωρο

DeepSeek: Έρευνα στην Ελλάδα για την εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης

Θεσσαλονίκη - Φωτιά: Διασωληνώθηκε εγκαυματίας από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘάνος Πλεύρης: Βασικές προτεραιότητες είναι οι επιστροφές και η πάταξη της λαθρομετανάστευσηςΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Όσα δήλωσαν στην τελετή παράδοσης-παραλαβής για το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ο νέος Υπουργός και ο Μάκης Βορίδης.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των επτά κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις προτείνει η ΕισαγγελέαςΣήμερα 13:01 | Ειδήσεις

Η υπόθεση αφορά απάτη με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις σε νέους ή νεοεισερχόμενους αγρότες το χρονικό διάστημα 2019-2020.

Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: Μητέρα έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με.... κάνναβηΣήμερα 13:17 | Ειδήσεις

Τα δύο παιδιά παρουσίασαν συμπτώματα αδιαθεσίας και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου με οικονομική αστυνομία και ΑΑΔΕΣήμερα 12:53 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε κατά την εισήγησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χαλκιδική: Στη φυλακή ο αρχηγός της "μαφίας των λουκουμάδων"17:34Κυπριακό: Άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο17:19Θάνος Πλεύρης: Βασικές προτεραιότητες είναι οι επιστροφές και η πάταξη της λαθρομετανάστευσης17:06Καπνοί στο τρένο Έδεσσα- Θεσσαλονίκη16:52Φωτιά στη Σμύρνη: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους16:38Νάπολη: Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών - Διακόπηκε η κυκλοφορία των τρένων16:25Τεντόγλου: Στα Δρόμεια θα προσπαθήσω για πανελλήνιο ρεκόρ16:11Ισπανία: Θερμοκρασία 46° Κελσίου καταγράφηκε το Σάββατο - Ρεκόρ για τον Ιούνιο15:57Μύκονος: Απειλούσε πολίτες με πιστόλι έξω από νυχτερινό κέντρο15:43Χαλκιδική: 7χρονος παρασύρθηκε με φουσκωτό στην θάλασσα15:29Τένις: Ο Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο 26 του κόσμου15:15Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο) 15:01Βόνιτσα: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υπό την επήρεια μέθης14:47Χανιά: Έχασε τη ζωή του από μεταλλική κατασκευή που σήκωσε ο αέρας14:33ΟΠΕΚΕΠΕ: O τσαμπουκάς των μαυροπουκαμισάδων14:18ΔΕΠΑ Εμπορίας: Οδηγός της Πράσινης Μετάβασης με Στρατηγικές Επενδύσεις και Διεθνή Προοπτική14:18Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα - Όλη η διαδικασία14:04Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: Μητέρα έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με.... κάνναβη13:47Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου περιπατητή13:32Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου με οικονομική αστυνομία και ΑΑΔΕ13:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο