LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2025 15:31 | Ανανέωση: 30 Ιανουαρίου 2025 15:47

Αλεξανδρούπολη: Τούρκος έκρυβε δεκάδες όπλα μέσα στο σκάφος του (εικόνες)

Τι βρέθηκε στην κατοχή του αλλοδαπού που συνελήφθη για λαθρεμπορία στην Αλεξανδρούπολη. Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει.

όπλα

Στη σύλληψη ενός 55χρονου αλλοδαπού, τουρκικής υπηκοότητας με την κατηγορία για εισαγωγή, λαθρεμπορία, μεταφορά, κατοχή και αποθήκευση όπλων και φυσιγγίων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους για διάπραξη κακουργήματος, και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Κατόπιν έρευνας στο σκάφος του, βρέθηκαν 61 όπλα διαφόρων διαμετρημάτων και τύπων (όπλα χειρός, πιστόλια, περίστροφα, σιγαστήρες κλπ) με διάφορα παρελκόμενα καθώς και 2.916 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και τύπων, κατάλληλων και για πολεμική χρήση.

Συγκεκριμένα, τις μεσημβρινές ώρες την 28/01/25, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αλεξανδρούπολης ότι ένα μηχανοκίνητο σκάφος με έναν αλλοδαπό επιβαίνοντα έπλεε ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προσέγγισε το σημείο και περισυνέλεξε τον αλλοδαπό, τον οποίο αποβίβασε με ασφάλεια στο λιμάνι. Σε έλεγχο των εγγράφων του ανωτέρω, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν 55χρονο υπήκοο Τουρκίας, ο οποίος είχε δηλωθεί ως εξαφανισθείς στη βάση δεδομένων SIRENE SIS.

όπλα

Ο 55χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, όπου παραμένει για νοσηλεία φρουρούμενος. O ανευρεθείς οπλισμός, καθώς και το σκάφος του συλληφθέντα, το οποίο έχει ανελκυστεί, κατασχέθηκαν για περαιτέρω έρευνα και εργαστηριακές-εγκληματολογικές εξετάσεις.

Επιπρόσθετα, στις 29 Ιανουαρίου, με τη συνδρομή στελεχών της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων (ΔΑΠΘΑΣ) του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και σε συνεργασία με προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, εντοπίστηκε στην Αλεξανδρούπολη το Ι.Χ.Ε. όχημα ιδιοκτησίας του 55χρονου, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη - Hellenic Train: Αυτά μετέφεραν τα 13 βαγόνια του μοιραίου τρένου

Παράνομες συνταγογραφήσεις: Κλήση σε απολογία για 17 γιατρούς και φαρμακοποιούς

Ισραήλ: Αεροπορική επιδρομή στην Δυτική Όχθη - Διψήφιος ο αριθμός των νεκρών

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στη Μεσσηνία – Επιχειρούν ενάερια μέσα17:39Κρήτη: Διανομέας τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο (εικόνες)17:24Φωτιά στο Τατόι κοντά στο αεροδρόμιο17:10Σαντορίνη: Θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν και διέλυσαν τροχόσπιτο (βίντεο)16:54Καβάλα: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι16:40Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 11 περιοχές τη Δευτέρα16:26Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:11Αγία Βαρβάρα: Εξάρθρωση συμμορίας για διακίνηση ναρκωτικών με τη μέθοδο του βρασμού εντός οικίας15:57Μουντιάλ Συλλόγων: Τι διεκδικούν οι ομάδες που συνεχίζουν 15:43Κίνα: Η νέα "ύπνωση" του TikTok που σκοτώνει 15:28Έκδοση Δελτίου Ταυτότητας: Απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτει προσωπικό αριθμό15:14Χανιά: 34χρονη υπέστη ανακοπή καρδιάς διασκεδάζοντας σε μπαρ14:57Πειραιάς: Διακίνηση λαθραίων προϊόντων14:43H Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε 8 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη14:26Καβάλα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση – Ήχησε μήνυμα από το 11214:11Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Πιλοτική επέκταση σε τέσσερις νέους κλάδους13:57Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός13:41Αμφιλοχία: Άνδρας πέθανε σε τροχαίο και τον βρήκαν την επόμενη μέρα13:24Βόλος: ΙΧ καρφώθηκε σε κολώνες13:07Θεσσαλονίκη - Χαλκηδόνα: Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ο οδηγός που εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα12:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο