LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2025 08:50 | Ανανέωση: 27 Ιανουαρίου 2025 09:11

Μίμης Δομάζος: Η σορός του στην Λεωφόρο - Σπαραγμός από τους θαυμαστές του (βίντεο)

Πριν κατευθυνθεί προς την Μητρόπολη, η σορός του Μίμη Δομάζου έκανε στάση έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου είχε μαζευτεί πλήθος ανθρώπων που ήθελε να τον αποχαιρετίσει.

Το τελευταίο αντίο σήμερα για τον «Στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο, καθώς θα ψαλεί στην μνήμη του η εξόδιος ακολουθία, η οποία θα σφραγίσει το πέρασμα στην αιωνιότητα, ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Μίμης Δομάζος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή σε ηλικία 83 ετών στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», στο οποίο είχε διακομισθεί μετά από αδιαθεσία που ένιωσε την Τετάρτη.

Σήμερα Δευτέρα στις 15.00 θα τελεστεί η κηδεία του και θα ακολουθήσει η ταφή του στο Ά Κοιμητήριο Αθηνών, ενώ προηγουμένως η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσιο της Μητρόπολης Αθηνών, από το πρωί στις 09.00 μέχρι και τις 15.00.

Σήμερα το πρωί εκτυλίχθηκαν ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές, καθώς πριν κατευθυνθεί προς την Μητρόπολη, η σορός του Μίμη Δομάζου έκανε στάση έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου είχε μαζευτεί πλήθος ανθρώπων που ήθελε να τον αποχαιρετίσει.

Δομάζος

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, στα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε ο ύμνος του Παναθηναϊκού και στα μάτριξ αναρτήθηκε η φωτογραφία του από την εποχή που μεγαλουργούσε στα γήπεδα.

Δομάζος

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με δάκρυα στα μάτια φώναζαν «Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός» για να τιμήσουν τον εμβληματικό αρχηγό τους.

Δομάζος

Η μικρότερη κόρη του Πόπη Δομάζου γονάτισε μπροστά στην φωτογραφία του πατέρα της, άφησε λουλούδια και ξέσπασε σε κλάματα.

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Νεφώσεις και ασθενείς τοπικές βροχές την Δευτέρα

ΗΠΑ: Η Κολομβία συμφώνησε με τον Τραμπ για τους μετανάστες υπό απέλαση

Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος - Μπελέρης: Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησα όταν βγήκα από την φυλακή (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάροχος ενέργειας και ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρώπη Σήμερα 10:28 | Ειδήσεις

«Δεν μπορούμε να έχουμε φυσικό αέριο στην Ευρώπη από την πίσω πόρτα, την Τουρκία», δήλωσε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην 6η Υπουργική Συνάντηση της Διατλαντικής Συνεργασίας για την Ενέργεια (P-TEC), στο Ζάππειο.

Ζάππειο: Υπεγράφη η ιστορική συμφωνία για το αμερικανικό LNGΣήμερα 11:41 | Ειδήσεις

Η συμφωνία φέρει σημαντική γεωοικονομική και ενεργειακή βαρύτητα για την Ελλάδα.

Μαρινάκης στο "Πρωινό": Μου έχουν ευχηθεί "μακάρι Τέμπη"Σήμερα 13:38 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" για τις δοκιμασίες της υγείας του, για τις απειλές που έχει δεχθεί, αλλά και για ένα πιθανο κόμμα από τη Μαρία Καρυστιανού.

Τέμπη: Ξεκίνησε η δίκη για τις καθυστερήσεις υλοποίησης της σύμβασης 717Σήμερα 12:49 | Ειδήσεις

Για παράβαση καθήκοντος δικάζονται δύο ελεγκτές της Αρχής Διαφάνειας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Miss Universe: Ο πρόεδρος Ναουάτ ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη για το περιστατικό με την Μις Μεξικό (βίντεο)15:12Λάρισα: Στο νοσοκομείο τρίχρονο παιδί που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο14:58Βέροια: Αιματηρή ληστεία στο φράγμα του Αλιάκμονα14:44Στις 3 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα14:30Συμφωνία ATLANTIC - SEE LNG TRADE και Venture Global για την προμήθεια LNG14:16Μαρινάκης στο "Πρωινό": Μου έχουν ευχηθεί "μακάρι Τέμπη"14:02ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού13:48Χρυσοχοΐδης: Μόνιμα στην Κρήτη το Ελληνικό FBI - Τέλος οι μπαλωθιές13:35Βορίζια: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ – Τα τελευταία στοιχεία13:21Τέμπη: Ξεκίνησε η δίκη για τις καθυστερήσεις υλοποίησης της σύμβασης 717 13:08Υπουργός Ενέργειας ΗΠΑ από Ζάππειο: Μαζί θα εξαλείψουμε το ρωσικό φυσικό αέριο12:54Βόλος: Άνδρας κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε 16χρονη μέσα σε λεωφορείο12:40Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομες εξορύξεις σε περιοχή NATURA12:26Βορίδης – Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Η τεχνική λύση είναι διοικητική πρακτική που εφαρμόζεται από το 201512:13Χρυσοχοΐδης: Δεν θα κάνουν κουμάντο την Κρήτη οι τοπικές μαφίες και οι νταήδες11:59Ζάππειο: Υπεγράφη η ιστορική συμφωνία για το αμερικανικό LNG11:45Ελλάδα – ΗΠΑ: Συμφωνία οικονομικής συνεργασίας για την Τεχνητή Νοημοσύνη11:31Αγρίνιο: Ηλικιωμένος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του11:17Μαραθώνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο λόγω διεξαγωγής λαμπαδηδρομίας11:03Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάροχος ενέργειας και ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρώπη 10:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο