LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΤεχνολογίαΔημοσίευση: 24 Ιανουαρίου 2025 18:53

Meta: Δίνει 5000 δολάρια σε TikTokers για να “μετακομίσουν” σε Instagram και Facebook

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει ότι όσοι έρθουν στις πλατφόρμες της από «άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» θα λάβουν χρήματα με βάση «μια αξιολόγηση της κοινωνικής τους παρουσίας».

Meta - Facebook - Instagram - Messenger

Ο τεχνολογικός κολοσσός της Meta προσφέρεται να δώσει έως και 5.000 δολάρια σε δημοφιλείς δημιουργούς περιεχομένου στις Ηνωμένες Πολιτείες αν μεταφέρουν τη δραστηριότητά τους στο Facebook και το Instagram.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει ότι όσοι έρθουν στις πλατφόρμες της από «άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» θα λάβουν χρήματα με βάση «μια αξιολόγηση της κοινωνικής τους παρουσίας». Αν και δεν γίνεται ονομαστική αναφορά στο TikTok, η χρονική συγκυρία υποδηλώνει ότι η Meta προσπαθεί να επωφεληθεί από την αναταραχή του τελευταίου διαστήματος σχετικά με τη λειτουργία ή μη της εφαρμογής στις ΗΠΑ.

Το TikTok έχει περίπου 170 εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ, με πολλούς από αυτούς να βασίζονται στην πλατφόρμα για τα προς το ζην τους, παράγοντας περιεχόμενο. Αυτό συνεπάγεται ότι πολλοί χρήστες θα αναζητήσουν μια εναλλακτική πλατφόρμα για να δημοσιεύουν αν το TikTok απαγορευθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του BBC.

Η Meta αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι όσοι γίνονται δεκτοί στο λεγόμενο «Breakthrough bonus programme» θα πληρωθούν κατά τη διάρκεια των πρώτων 90 ημερών τους στις εφαρμογές της, εφόσον δημοσιεύουν τακτικά. Οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν τουλάχιστον 20 βίντεο για τa reels του Facebook και 10 για αυτά του Instagram, σε διάστημα 30 ημερών. Τα βίντεο αυτά θα πρέπει να είναι πρωτογενή και ως εκ τούτου να μην έχουν ανέβει προηγουμένως σε άλλες πλατφόρμες.

Η ένταξη στο πρόγραμμα αφορά μόνο τους παραγωγούς περιεχομένου που είναι εντελώς νέοι είτε στο Facebook είτε στο Instagram. Η Meta είναι αυτή που θα αποφασίζει ποιον θα δέχεται κατά περίπτωση, καθώς οι χρήστες πρέπει να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάπας Φραγκίσκος – Πάσχα: Νέα έκκληση για κοινό εορτασμό

Παράνομες συνταγογραφήσεις: Το “ταξίδι” της φθηνής ηρωίνης διεθνώς

Ερντογάν: Τα σύνορα της καρδιάς μας φτάνουν στη Θεσσαλονίκη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΛαύριο: Οι 350 τόνοι εκρηκτικών και η άγνοια της αστυνομίας για την μεταφοράΣήμερα 18:25 | Ειδήσεις

Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη μετά απο καταγγελίες, ότι 350 τόνοι της εκρηκτικής ύλης TNT, φορτωμένοι σε 18 νταλικες , μεταφέρθηκαν μέσα από τις γειτονιές του Λαυρίου, χωρίς κανένα μέτρο ασφάλειας.

Κακοκαιρία - Ισχυρές καταιγίδες: Μήνυμα του 112 σε Ιόνιο και ΠελοπόννησοΣήμερα 14:41 | Ειδήσεις

Που και πότε θα ενσκήψουν τα εντονότερα φαινόμενα. Τι αποφασίστηκε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου στο Υπ.Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Σύμη: “Ο 15χρονος κακοποιούσε την κόρη μου ψυχολογικά, επέμενε να με αποτελειώσει” λέει η μητέρα της 13χρονηςΣήμερα 16:28 | Ειδήσεις

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την συγκλονιστική υπόθεση στην Σύμη όπου ένας 15χρονος και μια 13χρονη προσπάθησαν να δολοφονήσουν την μητέρα του κοριτσιού.

Σεισμοί στη Σαντορίνη - “ΑΙΓΑΙΟ”: Το ωκεανογραφικό συνεχίζει τις έρευνεςΣήμερα 12:17 | Ειδήσεις

Το ωκεανογραφικό σκάφος απέπλευσε με πολυμελή ερευνητική ομάδα και κατάλληλο σύγχρονο επιστημονικό εξοπλισμό το απόγευμα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου 2025 και έφτασε στην περιοχή την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2025.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαύριο: Οι 350 τόνοι εκρηκτικών και η άγνοια της αστυνομίας για την μεταφορά19:00Ισραήλ: Ετοιμάζουμε σχέδια επίθεσης, έχουμε καθήκον να φέρουμε τους ομήρους πίσω18:47Σεισμός στο Άγιον Όρος18:33Tηλεφωνικές απάτες: Συνελήφθη 48χρονη με ρόλο “εισπράκτορα” 18:20Γερμανία - Υπουργός Οικονομίας σε Βανς: “Να κοιτάς τη δουλειά σου!”18:06Γυναικοκτονία - Σέρρες: Θρήνος στη κηδεία της 52χρονης 17:53Λαμία: Ρομά προσπάθησε να πατήσει με αυτοκίνητο Πρόεδρο Κοινότητας 17:40Κύπρος: Πενταμελής οικογένεια κάηκε ζωντανή στη Λεμεσό17:26Κύπελλο γυναικών μπάσκετ: Νίκη και πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό17:12Σύμη: “Ο 15χρονος κακοποιούσε την κόρη μου ψυχολογικά, επέμενε να με αποτελειώσει” λέει η μητέρα της 13χρονης16:59Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:44Ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα έγγραφα του αυτοκινήτου: Πώς τα προσθέτουν οι οδηγοί;16:30Καλαμάτα - Keep Dancing: To Διεθνές Φεστιβάλ χορού συνεχίζεται και φέτος (εικόνες)16:17Εύβοια: Άνδρας καταπλακώθηκε από ασανσέρ16:03Χαμάς - Ισραήλ: Η ανταλλαγή ομήρων και το τελεσίγραφο Τραμπ (εικόνες)15:50Λαύριο: Καταγγελία για μεταφορά 350 τόνων εκρηκτικής ύλης από 18 φορτηγά χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας 15:36Μοσχάτο: Ανήλικοι με μαχαίρι λήστεψαν 21χρονη στον ΗΣΑΠ15:22Κύπελλο Μπάσκετ: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη μάχη για το τρόπαιο15:09Κακοκαιρία - Ισχυρές καταιγίδες: Μήνυμα του 112 σε Ιόνιο και Πελοπόννησο14:55Απάτη: Πως πήραν 25000 ευρώ από ηλικιωμένη14:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο